Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה החלה מזמן ומחמירה. כך זה התחיל : ( רכב יונדאי)

1. הפעלת האזעקה נעילת הרכב ע" השלט מפעילה נעילה מרכזית ל 4 דלתות תקין. לעומת זאת

ביטול האזעקה גרם רק לפתיחת דלק הנהג בלבד.

2. לאחר תקופה כנ"ל אולם רק משמיע רעש כאילו פותח את דלת הנהג אך הדלת לא נפתחה. והיה צורך לפתוח עם מפתח.

3. לאור בעיות אלו החלטתי קבוע לא להשתמש בשלט בכלל והשתמשתי בפתיחת הדלתות ע"י המפתח ( פתיחה מדלת הנהג גורמת לפתיחת כל הדלתות).

4. בהמשך פתיחת דלתות עם מפתח בעייתית וכיום פותח רק את דלת הנהג וגם עושה בעיות ( עד כדי כך שאני נאלץ לפתוח את הדלת הקדמית ימנית עם המפתח.

5. כאשר אני יושב בתוך הרכב אני צריך ללחוץ קצת חזק בדלת הנהג ע"מ שיפתח/יסגור את כל הדלתות.

6. הייתי אצל חנות אביזרי רכב כבר כמה פעמים. בתחילה סידר לי כך שהשלט אכן פותח ונועל כל הדלתות בעת הפעלתו. אולם שמתי לב שאיני יכול לפתוח עם המפתח. המתקין אמר לי שזו בעיה מוכרת ובלתי אפשרי להפעיל נעילה מרכזית גם ע"י השלט וגם ע"י המפתח ולכן רק השלט עובד.

7. וכמובן לאחר תקופה גם השלט שוב חזר לבעיה מספר 1 וגם פתיחה עם מפתח לא ממש מתפקדת.

----------- עד כאן תופעות.

האם דברי המתקין הגיוניים ?

מה המלצתכם לטיפול בבעיה?

פורסם

מהמהמהמה....?

ממש מוזר,

ראשית, האם מתישהו היתה בעיה לפתוח את הדלת של הנהג עם המפתח? (מנגנון מכאני)

מעבר לזה, כניראה שיש בעיה באזעקה או במנגנון של הנעילת דלתות

או יותר מזה- במנוע הקטן הממוקם בכל דלת ואחראי להנעל הכפתור.

הימור פרוע שלי - בעיה במנגנון שאחראי על נעילת הדלתות- המכונה גם "מוח נעילה מרכזית"

לא ניראה לי שמתקין אזעקות לא יוכל לפתור את זה.

אלא אם מדובר במנגנון מקורי ממש מסובך... שזה יפתיע אותי....

פורסם

אחי כמו שהמלצתי לחבר פה יש מקום בחיפה בשם מצת אור שמטפל בבעית כאלו והרבה יותר הם ממש אומנים בתחום זה הטלפון 04-8511494 שלהם ויש שם בחור אחראי בשם דני דבר איתו הוא ממש נחמד!!

בהצלחה אחי!

פורסם

כפי שאמרתי - המתקין תיקן אך לא ניתן לפתוח עם המפתח(רק עם השלט).

בנוסף לאחר תקופה, שוב הנעילה ע"י שלט עושה בעיות ( בלחיצה בשלט משמיע רעש ורק דלת נהג נפתחת במקרה הטוב)

-------------------------

מהמהמהמה....?

ממש מוזר,

ראשית, האם מתישהו היתה בעיה לפתוח את הדלת של הנהג עם המפתח? (מנגנון מכאני)

מעבר לזה, כניראה שיש בעיה באזעקה או במנגנון של הנעילת דלתות

או יותר מזה- במנוע הקטן הממוקם בכל דלת ואחראי להנעל הכפתור.

הימור פרוע שלי - בעיה במנגנון שאחראי על נעילת הדלתות- המכונה גם "מוח נעילה מרכזית"

לא ניראה לי שמתקין אזעקות לא יוכל לפתור את זה.

אלא אם מדובר במנגנון מקורי ממש מסובך... שזה יפתיע אותי....

פורסם

אתה רוצה לומר שאחרי שהמתקין שיחק לך באוטו אתה לא יכול לפתוח את הדלת של הנהג ע"י המפתח????? או שלא הבנתי אותך....

פורסם

המתקין טוען בפרוש שלא ניתן לסדר שהנעילה תעבוד גם על ידי שלט וגם על ידי מפתח. טוען שזה מנגנון מיוחד ואחד בא על חשבון השני.

זה לא נכון כי בעבר עבד תקין.

השאלה מה ניתן לעשות ? איך לתקן ?

פורסם

פתרון פשוט - ללכת למתקין אחר...

נשמע כאילו או שהוא לא יודע על מה הוא מדבר, או פשוט לא בא לו /משתלם לו להתחיל לעבוד על הנעילה שלך...

תשקול ללכת למישהו אחר או להחליף את המערכת (סה"כ מוח+מנועים...)

...Carpe Diem

פורסם

הלכת פשוט למתקין מפגר! (סליחה על הביטוי אבל לא מצאתי משהו יותר הולם)

זה פשוט מאוד אומנם הוא צודק שזו בעיה מוכרת אבל היא נובעת מזה שהמוח דפוק עכשיו זה תלוי איזה חברה המערכת נעילה שלך כי בדרך כלל אי אפשר להחליף מוח אלא את כל הקיט אז תבדוק.

בכל מקרה המתקין שאמר לך שהנעילה ע"י המפתח לא עובדת כי זו בעיה מוכרת פשוט ניער אותך בעדינות מהעבודה הזו. פשוט תחזור לשם ודרוש ת'כסף חזרה!

אגב יכולה להיות עוד בעיה של מגעים רופפים אבל קשה לי להאמין אתה אומר שהמתקין הסתכל. או שגם זה מבחינתו בעיה בלתי פתירה...

בכל אופן בהצלחה

• תוכן חדש...