Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב140 אלף ש"ח ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פוזה מהיר וטוב?

לא חסר לך מכוניות...

יש לך את המאזדה מיאטה...בעיקר פוזה, קצת פחות מהיר, אבל נוסע נהדר. אחלה אפשרות למי שאוהב את זה (אישית לא...אבל מי שמחפש פוזה יותר אז...).

יש לך את הרנו קליאו ספורט...פחות פוזה, הרבה יותר מהירות, ונסיעה מדהימה, ויציבות פשוט מעולה (לפי מה שהבנתי, היציבות שלה בכביש היא אחת הטובות...גם יותר מהאגדות שיש במחירים הפשוטים כמו ה 106 למיניהן או הסקסו וי טי אס).

הממ...206 CC, יותר מהיר מאשר המיאטה, אבל המיאטה זה עדיין מיאטה....אחלה אוטו, נוח, ונראה טוב....

או שתחכה עוד חודש לרנו מגאן החדשה, הדגם שלה הקופה החדש אמור להיות מדהים, וה 2 ליטר גם חזק. לדעתי שיחכה חודש. גם עד אז תבוא הפיג'ו 206 RC.

Back to the original - NC again.

פורסם
פוזה מהיר וטוב?

לא חסר לך מכוניות...

יש לך את המאזדה מיאטה...בעיקר פוזה, קצת פחות מהיר, אבל נוסע נהדר. אחלה אפשרות למי שאוהב את זה (אישית לא...אבל מי שמחפש פוזה יותר אז...).

יש לך את הרנו קליאו ספורט...פחות פוזה, הרבה יותר מהירות, ונסיעה מדהימה, ויציבות פשוט מעולה (לפי מה שהבנתי, היציבות שלה בכביש היא אחת הטובות...גם יותר מהאגדות שיש במחירים הפשוטים כמו ה 106 למיניהן או הסקסו וי טי אס).

הממ...206 CC, יותר מהיר מאשר המיאטה, אבל המיאטה זה עדיין מיאטה....אחלה אוטו, נוח, ונראה טוב....

או שתחכה עוד חודש לרנו מגאן החדשה, הדגם שלה הקופה החדש אמור להיות מדהים, וה 2 ליטר גם חזק. לדעתי שיחכה חודש. גם עד אז תבוא הפיג'ו 206 RC.

קליאו ספורט יציבות מעולה? מה הכוונה? רוצה יציבות מעולה קח אימפרזה.

הוא ביקש רכב פוזה.. קליאו ספורט ל 99% מהאנשים לא אומר כלום הוא לא מבדילים

בינו לבין קליאו רגילה.

מיאטה ידנית מהירה יותר מ CC ידנית.

באוטומטית אני לא בטוח שה CC מהירה יותר.

למיאטה הנעה (הנאה) אחורית... מה שהופך אותה למהנה פי כמה מה CC. לדעתי

היא גם יפה יותר. החסרון היחידי שלה זה גג בד (אבל חלון זכוכוית).

פורסם

אפשרות נוספת לרכב מהיר ונוח ובהחלט סלחן למי שלא מחפש רכב מתנהג

לאון 4 20VT שנת 2002 המחירון עומד על 134K שקל

לאון 20VT שנת 2003 בערך 150K שקל אבל הדגם של 03 מגיע עם הקיט קופרה והרכב בהחלט מרשים

03m_350px.jpg

jv08_seat_leon_t.jpg

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
פוזה מהיר וטוב?

לא חסר לך מכוניות...

בינו לבין קליאו רגילה.

להזכירך.... "מהיר וטוב". אז נתתי גם את האפשרות של הקליאו ספורט, כי אחרי הכל, אם למשל לוקחים בצבע צהוב, ומגנזיום, וסאן רוף, עדיין יש לזה פוזה. לא כמו של המיאטה, אבל עדיין טיפה פוזה, ומבחינת מהיר וטוב - אין מה לדבר. אז נכון, זה לא הרבה פוזה, אבל עדיין לא חסר....חוץ מזה, בלי קשר, לאוטו יש נוחות מדהימה עם מה שיש לנוסעים באוטו (יש עור!! אפילו בהגה!).

ונכון, מיאטה ידנית יותר מהירה מ CC ידנית, אבל בארץ, מה לעשות, מוכרים מיאטה אוטומטית. נכון שהמיאטה הרבה יותר מהנה, ולא אמרתי שלא, ליהפך, אמרתי שכן, ויופי זה משהו סוביקטיבי. אינ אוהב את ה CC יותר מבחינת מראה.

פורסם

מיאטה עולה כרגע 153K ויש רק אוטומטית.

דגמי 2004 יעלו בערך 163K ויש אפשרות לידנית.

אם הוא רוצה רק אוטו פוזה הוא יכול ללכת על 206CC 1.6 שעולה בערך 140K.

אבל יש עוד הרבה אחרות. לא פתוחות שהוי יכול לקנות המחירים האלה.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם
פוזה מהיר וטוב?

לא חסר לך מכוניות...

בינו לבין קליאו רגילה.

להזכירך.... "מהיר וטוב". אז נתתי גם את האפשרות של הקליאו ספורט, כי אחרי הכל, אם למשל לוקחים בצבע צהוב, ומגנזיום, וסאן רוף, עדיין יש לזה פוזה. לא כמו של המיאטה, אבל עדיין טיפה פוזה, ומבחינת מהיר וטוב - אין מה לדבר. אז נכון, זה לא הרבה פוזה, אבל עדיין לא חסר....חוץ מזה, בלי קשר, לאוטו יש נוחות מדהימה עם מה שיש לנוסעים באוטו (יש עור!! אפילו בהגה!).

ונכון, מיאטה ידנית יותר מהירה מ CC ידנית, אבל בארץ, מה לעשות, מוכרים מיאטה אוטומטית. נכון שהמיאטה הרבה יותר מהנה, ולא אמרתי שלא, ליהפך, אמרתי שכן, ויופי זה משהו סוביקטיבי. אינ אוהב את ה CC יותר מבחינת מראה.

אין קליאו ספורט MK2 צהובה.

אין אפשרות להזמין אותה עם גג... אלא רק לעשות בארץ במושב סביר או מקום פרטי אחר.

מבחינת מהיר אין ספק שהקליאו עדיפה על המיאטה. מבחינת טוב, לא מעט יגידו כי

רודסטר ידני עם הנעה אחורית עדיף גם עם הוא חלש יותר במעט.

הקליאו ספורט MK2 לא ממש נוחה. לא מרסקת עצמות או משהו, אבל נוחה היא לא.

(נהגת על אחת? ) אני נהגתי מעט על קליאו ספורט ונסעתי בה מספר פעמים. לגבי

הפנים אין ספק שהוא יותר משובח מהפנים של המיאטה....

פורסם
פוזה מהיר וטוב?

לא חסר לך מכוניות...

בינו לבין קליאו רגילה.

אין קליאו ספורט MK2 צהובה.

אין אפשרות להזמין אותה עם גג... אלא רק לעשות בארץ במושב סביר או מקום פרטי אחר.

מבחינת מהיר אין ספק שהקליאו עדיפה על המיאטה. מבחינת טוב, לא מעט יגידו כי

רודסטר ידני עם הנעה אחורית עדיף גם עם הוא חלש יותר במעט.

הקליאו ספורט MK2 לא ממש נוחה. לא מרסקת עצמות או משהו, אבל נוחה היא לא.

(נהגת על אחת? ) אני נהגתי מעט על קליאו ספורט ונסעתי בה מספר פעמים. לגבי

הפנים אין ספק שהוא יותר משובח מהפנים של המיאטה....

קשה להאמין אה? אבל כן...לא נהגתי במושב הנהג...אבל הייתי בתוכה בזמן נהיגה קצרה...אהבתי את הנסיעה...(לא היה סיבוב פשע, היה סיבוב רגיל).

שתיהיה בריא על הידע שלך....מאיפה אתה יודע שאי אפשר להזמין אותה צהובה אלוהים יודע, אבל יפה שאתה יודע....למרות שאני חושב שראיתי כמה בעבר, אבל כניראה מדגם יותר ישן. ובקשר לגג, זה לא משנה, אפשר לעשות.

ובשביל הבחור, נראה לי שהמיאטה תיהיה לו הכי עדיפה, אבל אישית אני חולה קליאו ספורט, אז נתתי את העצה הזאת, כי היא גם ניראת מדהים.

פורסם

יש צהובות בדור ראשון (MK1). אין בדור שני.

אין ספק שהקליאו רכב משובח... אבל בהנחה ושתיהן ידניות הייתי לוקח מיאטה

בלי לחשוב הרבה....

ויתרון חשוב של הקליאו (לא לשים לב הכותב חולה נפש שזה מגיע לזה ) - קסנון! :twisted:

גיא, חוסך :wink:

פורסם

אני מת על אלו שנותנים עצות בסגנון "קנה קליאו ספורט, שמעתי שהיציבות שלה בכביש זה דבר אדיר, אפילו יותר מ-106 ראלי או סקסו VTS למשל"

מעניין שאתה אומר דבר כזה, כשיש לך 106 ראלי. (לא?)

ניסית פעם להרים את הרגל מהגז באמצע הסיבוב? לתת איזו פליקה קטנה בהגה במהלך פניה? להעביר משקל בצורה חדה? כנראה שלא. אולי אז היית מבין שהמכוניות האלו (כן, גם הקליאו ספורט, דור ראשון לפחות) הן אולי מהירות ומתנהגות מעולה, אבל "יציבות" (מונח מטומטם לחלוטין אם תשאל אותי) היא לא מילת המפתח שלהן.

כמו שגיא אמר - רוצה "יציבות" - קנה אימפרזה. היא עובדת בשיטת פוינט אנד שוט, אפילו להדיוטים מבינינו. לוחצים ומסובבים. מי שרוצה יותר - יכול גם יותר, כמובן. אבל לזה מהקליאו אתה לא יכול לצפות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ניסן פרימרה

primera.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
חבר רוצה לקנות אוטו פוזה מהיר וטוב ב140 אלף כל הצעה תתקבל אני יתן לו את הרשימה ושיחליט

ראה חתימה :roll:

פיז'ו 306GTI למכירה. לפרטים - לחץ כאן

:wink:

סוחר בפורום :!::lol:

אין פוזה כמו של רכב פתוח. נקודה.

MGF, MX5 וכל המכוניות עם הגג המנוסר.

במחיר כזה פלוס ניתן למצוא מיאטה 2003 יד ראשונה, כשבמקרה יש

כזו למכירה במעריב.

נראה לי שחבר שלך יעדיף אוטומטית, אם פוזה מעניינת אותו... :roll:

MCS 2008

• תוכן חדש...