Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב140 אלף ש"ח ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה עם יאריס T

אופציה נחמדה מאוד ששוה לבדוק.

גיא- שיש לו הסתייגות קשה מצרפתיות..... :roll:

פוזה ויאריס :?::!:

קשור בדיוק כמו מחט ותחת... :wink::lol:

צ"ל, "גיא, מפזר הרעל על הצרפתיות" :wink:

MCS 2008

פורסם
בימים אלה נמכרת מיאטה לבנה משופרת ב-140K.

גם פוזה, לשיטתו, וגם חזקה

לא לא לא, אלוהי המכוניות ישמור... את הדבר המטורף הזה אתה רוצה שהוא יקנה?

חבל להרוס כזה רכב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היא מהממת... :p

אני מסיק שהיות והיא פורסמה כבר לפני חודש,

כבר עטו עליה.

לא :?: אתה יודע משהו אחר :?:

היא נראית כאוטו שמתאים לכינוי שלך, סער :wink:

MCS 2008

פורסם
היא נראית כאוטו שמתאים לכינוי שלך, סער :wink:

חבל רק שהיא לא מתאימה גם לכיס שלי

:mm_tongu:

פורסם

קודם כל, זהת לוי מה הוא מחפש יותר, את הפוזה, או את המהירות. יכול להיות שהוא לא הסביר טוב את עצמו וחבר שלו רוצה קודם כל מהירות, ואח"כ פוזה...

חוץ מזה, האלפא היא באמת אפשרות מעולה. האוטו נראה מדהים, נוסע (לפי מה ששמעתי מאנשים...) בצורה נוחה בהחלט, אז לדעתי זאת אפשרות מעולה.

חוץ מזה... משהו אירוני:

היא עובדת בשיטת פוינט אנד שוט, אפילו להדיוטים מבינינו.

Back to the original - NC again.

פורסם

חבל להרוס כזה רכב...

להרוס?

אני מניח שנהגת על האוטו...? או שלא...

אישית קראתי את המבחן שעשו עליו בהגה במגזין, אם אני לא טועה, 202, והוא קיבל אחלה תגובות מהאנשים שם. אמרו שהיו בארץ הרבה אנשים שניסו לשפר מיאטה ורק הרסו אותה, אבל זאת משופרת ועדיין מדהימה, ונוסעת מדהים, ולא נהרסה בכלל....והם פשוט אהבו אותה..... יש סיבה למה הם טועים?

Back to the original - NC again.

פורסם

חבל להרוס כזה רכב...

להרוס?

אישית קראתי את המבחן שעשו עליו בהגה במגזין, אם אני לא טועה, 202, והוא קיבל אחלה תגובות מהאנשים שם. אמרו שהיו בארץ הרבה אנשים שניסו לשפר מיאטה ורק הרסו אותה, אבל זאת משופרת ועדיין מדהימה, ונוסעת מדהים, ולא נהרסה בכלל....והם פשוט אהבו אותה..... יש סיבה למה הם טועים?

הכוונה לא היתה שהרכב נהרס בגלל השיפורים אלא הרכב יהרס שיגיע לידיים הלא נכונות

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
חבר רוצה לקנות אוטו פוזה מהיר וטוב ב140 אלף כל הצעה תתקבל אני יתן לו את הרשימה ושיחליט

ראה חתימה :roll:

:wink:

אמרתי לו הוא לא רוצה 306 :|

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

חבל להרוס כזה רכב...

להרוס?

הכוונה לא היתה שהרכב נהרס בגלל השיפורים אלא הרכב יהרס שיגיע לידיים הלא נכונות

שי

ידיים הלא נכונות אחותכם.

הבן אדם הזה כיום בן 25 הוא הוציא רישון בגיל 17 היה לו אוטו משלו( 405 )היה נהג בצבא (מצטיין) חולה הגה רציני והוא לא עשה תאונה אחת בלי עין הרע.

אהה וגם אחרי הצבא הוא היה נהג בטנדר (של חברה)עד לפני חודשיים והאוטו האחרון שלו היה פורד קבריולט XR3I רוני, הוא עשה יותר קילמטרים מכל המשפחה שלך אז אל תשפוט לפני שאתה רואה, בסדר :mad:

דניאל לא סובל ששופטים משהו לפני שקצת מכירים אותו.

פורסם

ידיים הלא נכונות אחותכם.

הבן אדם הזה כיום בן 25 הוא הוציא רישון בגיל 17 היה לו אוטו משלו( 405 )היה נהג בצבא (מצטיין) חולה הגה רציני והוא לא עשה תאונה אחת בלי עין הרע.

אהה וגם אחרי הצבא הוא היה נהג בטנדר (של חברה)עד לפני חודשיים והאוטו האחרון שלו היה פורד קבריולט XR3I רוני, הוא עשה יותר קילמטרים מכל המשפחה שלך אז אל תשפוט לפני שאתה רואה, בסדר :mad:

דניאל, לא נהגתי על הרכב אבל שמעתי עליו ממקור ראשון שכן נהג עליו. אני שמח שהחבר שלך בן 25 ולא עשה תאונות והיה לו אוטו ועשה המון קילומטרים ובלה בלה בלה, אבל זה לא הופך אותו לנהג טוב (דרך אגב, המשפט "היה נהג בצבא" בוודאות לא הופך אותו לנהג טוב :p ). המכונית הזאת דורשת מישהו שיודע טוב מאוד מה שהוא עושה. היא חזקה מאוד, לא מתפשרת, לא סלחנית ובנויה ברמה גבוהה מאוד. נהג לא מנוסה בנהיגה ספורטיבית עם הנעה אחורית חזקה יכול למצוא את עצמו בסיטואציה לא נעימה בכלל עם רכב כזה. מהשאלה שלך היה די ברור כי הבנאדם מחפש פוזה בעיקר וכבונוס רכב חזק, מכאן אני מקווה שאתה מבין למה כתבתי מה שכתבתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ידיים הלא נכונות אחותכם.

דניאל, לא נהגתי על הרכב אבל שמעתי עליו ממקור ראשון שכן נהג עליו. אני שמח שהחבר שלך בן 25 ולא עשה תאונות והיה לו אוטו ועשה המון קילומטרים ובלה בלה בלה, אבל זה לא הופך אותו לנהג טוב (דרך אגב, המשפט "היה נהג בצבא" בוודאות לא הופך אותו לנהג טוב :p ). המכונית הזאת דורשת מישהו שיודע טוב מאוד מה שהוא עושה. היא חזקה מאוד, לא מתפשרת, לא סלחנית ובנויה ברמה גבוהה מאוד. נהג לא מנוסה בנהיגה ספורטיבית עם הנעה אחורית חזקה יכול למצוא את עצמו בסיטואציה לא נעימה בכלל עם רכב כזה. מהשאלה שלך היה די ברור כי הבנאדם מחפש פוזה בעיקר וכבונוס רכב חזק, מכאן אני מקווה שאתה מבין למה כתבתי מה שכתבתי.

רוני

המשפט הנ"ל לא בהכרח אומר משהו על הנהג המדובר חוץ מזה שהוא נהג והרבה וכמו שאתה בטח יודע זה משליך על הטיב של הנהיגה.

בקשר למיאטה מי אתה ממליץ (חוץ ממיכאל :shock: ) שינהג עליו ?

כן הוא מחפש פוזה וכן המהירות היא בהחלט בונוס שהוא לא מוכן להתפשר עליו

פורסם

דניאל, יש לך טעות. שעות נהיגה רבות לא משליכות דבר על יכולת הנהיגה הספורטיבית. נהג יכול לנהוג במשך 40 שנה ועדיין להיות איטי בהרבה ומנוסה הרבה פחות בנהיגה ספורטיבית מנהג בן 20+ שעבר קורסים, הכשרות ונהג ברכבים ספורטיביים.

בנוגע למיאטה הספציפית הזאת (בטח היא נמכרה כבר מזמן) - אני בסה"כ אומר שחבל שבנאדם ללא ניסיון בספורטיביות הנעה אחורית יקנה דווקא אותה. גם אני הייתי מתחיל, כנראה, במיאטה רגילה, ולומד לאט לאט. הרכב הזה הוא בפירוש לא לנהגים מתחילים, וגם לא למחפשי פוזה, לדעתי. זה רכב שנועד לנהיגה ספורטיבית, נטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...