Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD Dolphin החל מ-141990 ש"ח (מחיר רישמי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהרכב די דומה במידות למשפחתיות קומפקטיות כמו לדוגמה גולף ולאון, גם המחירים הם באותו סדר גודל. הדבר היחיד שקצת מפריע - זה גודל תא המטען שיותר מתאים לסופר מיני.
וכמובן סטיגמות לגבי רכבים סיניים, שהופכות הוצאה של יותר מ-150 אלף לקצת מפחידה. 

פורסם

גם בהנחה וסופר מיני ממוצעת עולה ככה, אין הרבה כאלה ב110 

קצת מופרך לדרוש שסופר מיני חשמלית תעלה כמו סופר מיני רגילה 

המינימום הנדרש זה 140 אש"ח

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, המהיר הזהיר כתב:

מחיר לא שפוי..

ציפתי למחיר סביב 110-120 שזה המחיר של סופר מיני ממוצעת.

בגזרת 140 לא חושב שזה קניה משתלמת

רק שאין ברכב הזה שום דבר שהוא 'סופר מיני'. הוא צועק 'קומפקטית'. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 8 שעות, unreliablebazooka כתב:

נראה שהרכב די דומה במידות למשפחתיות קומפקטיות כמו לדוגמה גולף ולאון, גם המחירים הם באותו סדר גודל. הדבר היחיד שקצת מפריע - זה גודל תא המטען שיותר מתאים לסופר מיני.
וכמובן סטיגמות לגבי רכבים סיניים, שהופכות הוצאה של יותר מ-150 אלף לקצת מפחידה. 

עם כמות המכירות של BYD וגילי אני חושב שכבר אין סטיגמות כמו שאולי היו בהתחלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

רק שאין ברכב הזה שום דבר שהוא 'סופר מיני'. הוא צועק 'קומפקטית'. 

ישראלים קונים לפי גודל פח ולפי גודל תא מטען. מהתחלה טענתי שזו הסיבה למה ה-אורה לא תמכור כמעט בכלל, בגלל המחיר וגודל תא מטען. 

רכב כמו האטו 3 מקביל לגיפון משפחתי כמו הספורטאז' או הקארוק וזול מהם, לכן הוא מוכר בכמויות. 

אז אולי ה-דולפין לא מתחרה בסופר מיני, אבל היא בהחלט מתחרה ברכבי פנאי קטנים(גודל פח ותא מטען) ושם היא יקרה מדי, בדומה ל-MG4. אני חושב שבתמחור הנוכחי, כמו שטענו לפני, הם ימשיכו להתייבש במגרשים באילת. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 13 שעות, yulianx כתב:

עם כמות המכירות של BYD וגילי אני חושב שכבר אין סטיגמות כמו שאולי היו בהתחלה.

ברור. דיברתי יותר על עצמי, כי לי אישית יש צביטה בלב רק מהמחשבה של להוציא כזה סכום על רכב סיני. וזה למרות שאני מכיר באופן אישי אנשים שקנו רכב של BYD ומרוצים עד הגג. אפילו יצא לי לנהוג עליהם כמה פעמים. ובכל זאת…

פורסם (נערך)
בתאריך 27.7.2023 בשעה 14:45, Ragnar כתב:

דיסקו, אני מבולבל.

בתוספת של 4,000 ש״ח אתה מקבל את הגרסה הבכירה של הג'יאומטרי עם טווח מרשים ומוכח של 485 ק״מ או לחלופין עם עודף בגרסת ה-PURE (הניסיון שלי עם הטווח ש-BYD מצהירה הוא לא טוב. אחמ, אאטו 3)

לא עברתי על רשימת האבזור אבל אני מתקשה להאמין שיש פער משמעותי לטובת הדולפין.

התמחור של החשמליות בסגמנטים ה״קטנים״ יותר יוצאת מכל פורפורציה וכל האמור לעיל ללא קשר אם מדובר על מכונית מצוינת יותר או פחות

כמו שכבר כתבו לך פה,

הגיאומטרי אפילו לא באה בחשבון כשיקול, גם אם היא תעלה 120 אלף.

רכב סיני בלי מבחני ריסוק (אפילו לא סיניים) הנראים באופק מדליק המון נורות אזהרה.

ב-BYD עשו מיד מבחני ריסוק לאטו 3 וכנראה שיעשו גם לדולפין.

עזוב רגע את העניין שהגילי לא נראת טוב, אבל טעם ועיצוב זה סובייקטיבי.

הדולפין עם הנחות למועדון הוט או חבר תימכר מצוין, לדעתי 140 זה מחיר שמתאים לה.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני 8 דקות, Shmelov כתב:

כמו שכבר כתבו לך פה,

הגיאומטרי אפילו לא באה בחשבון כשיקול, גם אם היא תעלה 120 אלף.

רכב סיני בלי מבחני ריסוק (אפילו לא סיניים) הנראים באופק מדליק המון נורות אזהרה.

ב-BYD עשו מיד מבחני ריסוק לאטו 3 וכנראה שיעשו גם לדולפין.

עזוב רגע את העניין שהגילי לא נראת טוב, אבל טעם ועיצוב זה סובייקטיבי.

הדולפין עם הנחות למועדון הוט או חבר תימכר מצוין, לדעתי 140 זה מחיר שמתאים לה.

אני לא סותר את מה שאתה אומר, ולכל אחד השיקולים שלו, אבל זו רק דעתך.

מאז הגעתה של הגיאומטרי לארץ נחשפתי לעשרות תאונות שאנשים עשו עם הרכב, קלות וגם קשות יותר, ואומנם אני לא מומחה - אבל בעיניים שלי הוא עובר אחלה מבחן ריסוק ע"י עם ישראל

אפשר לשים לב שהקורות בחזית תמיד נותרו במקומן ותא הנוסעים לא נפגע בצורה שגורמת לפגיעות. אגב, הנוסעים בגיאומטרי בחלק ניכר מהתמונות שצירפתי סבלו מחבלות שטחיות קלות ומהצד השני היו פגיעות קשות יותר

אתה אולי לא תסיק מזה דבר, כנראה שגם לא אחרים, ואין פה שבריר של המלצה על רמת הבטיחות של הרכב, אבל עבורי זה נותן 2 סנט. זה, וזה שג'ילי אינה יצרן קקיוני בלשון המעטה.

ואכן באשר לעיצוב - על טעם ועל ריח...

לא לכולם יש מועדון הוט או חבר.

תמונה של WhatsApp‏ 2023-07-13 בשעה 19.20.31.jpg

PHOTO-2022-10-12-20-24-43.jpg

PHOTO-2022-09-07-23-52-09.jpg

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 28.7.2023 בשעה 00:18, tan tan כתב:

גם בהנחה וסופר מיני ממוצעת עולה ככה, אין הרבה כאלה ב110 

קצת מופרך לדרוש שסופר מיני חשמלית תעלה כמו סופר מיני רגילה 

המינימום הנדרש זה 140 אש"ח

מה זה מינימום נדרש? לא הבנתי את משמעות המשפט הזה.
למה מופרך? רכב חשמלי הוא פשוט משמעותית מרכב מונע בנזין ,וגם זול יותר מבחינת עלויות פיתוח.
אז הקביעה שלך היא כבר לא נכונה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ובכל זאת, למרות המס הנמוך משמעותית, המכוניות החשמליות בארץ (לפחות) לרוב יקרות יותר מדגמי בנין מקבילים. לא יודע אם זה בגלל שהיצרנים יכולים לדרוש יותר או בגלל שהיבואנים יכולים לדרוש יותר או בגלל עלויות גבוהות יותר.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

תוסיף לזה את העבודה, לדוגמה, שאטו 3 הבכיר נמכר בסין במחיר של 87,000 שקל, איך זה מגיע לתוספת של 100% באולם התצוגה בישראל. אין לי ספק שנתח הרווחים הוא אדיר, אבל בתכלס זה כמו הפרשי המחיר בין עליבאבא לבין עליאקספרס, את אותה מוצר אתה יכול למצוא בעליבאבא ב-10% מהמחיר. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני 24 דקות, motior כתב:

ובכל זאת, למרות המס הנמוך משמעותית, המכוניות החשמליות בארץ (לפחות) לרוב יקרות יותר מדגמי בנין מקבילים. לא יודע אם זה בגלל שהיצרנים יכולים לדרוש יותר או בגלל שהיבואנים יכולים לדרוש יותר או בגלל עלויות גבוהות יותר.

לפני 4 דקות, Supertigre כתב:

תוסיף לזה את העבודה, לדוגמה, שאטו 3 הבכיר נמכר בסין במחיר של 87,000 שקל, איך זה מגיע לתוספת של 100% באולם התצוגה בישראל? 

מלבד הטסלה, כל רכב חשמלי אחר, שנמכר כאן, הופך להיות הפרה החולבת החדשה של היבואנים.

תנסו רק לדמיין מה היה קורה עם מחירי החשמליות, אילו היו משווים את המיסים שלהם, לאלו של הבנזין.

או יותר נכון, מי בכלל היה מתקרב לחשמליות, עם מחירים של פי 2, ממה שהם כיום.

לצערי הרב כבר תהיה עלייה משמעותית במיסים,  בינואר הקרוב. ועוד בתכנון,  גם מס הנסועה. מתישהו .

מעניין עם היבואנים "ייספגו" את העלייה הקרובה או לפחות חלק ניכר ממנה. או ייחלקו עמדות טעינה במתנה ? 

מחירי הגיפונים הסיניים [ה-עממים] כיום, נמכרים סביב 165000. אולי קצת יותר. תלוי בדגם. שזה גם ככה מחיר תלוש-מן-המציאות, לאומת מחירם בארץ המוצא. 

מעניין איך יצליחו להחזיר לקוחות לאולמות התצוגה, כאשר מחירים אלו יתייצבו על 200K .. או למי זה יהיה משתלם כלכלית בכלל.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...