Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי מזגן מיני מרכזי של אלקטרה, לא אינורטר.

לא יודע האם זה תקין אבל יש הפרש די גדול בין המעלות שאני קובע בשלט לבין מה שמראה המד טמפ בסלון...

למשל היום הדלקתי אותו על 25 מעלות כאשר בדירה היה 28 מעלות.

בהתחלה הוא עבד רצוף בלי הפסקות, אבל כבר ב27 מעלות המדחס הפסיק לעבוד, והתחיל לצאת אוויר לא מקורר מפתחי המזגן. אחרי זה התחיל לקרר לכמה דקות ועוד פעם הפסיק. אחרי הרבה מחזורים כאלה של הפסקות הטמפ בחדר נעצרה ב26.5~ מעלות ולא ירדה יותר.

אחרי הורדת מעלה בשלט ל24 מעלות, המזגן התחיל לקרר לטווחי זמן ארוכים יותר, הטמפ ירדה די מהר לסביבות 25 מעלות. אחרי 3 שעות הטמפ פחות או יותר יציבה בסביבות 25 מעלות בחדר.

האם זה מצב תקין?

או שצריך להזמין טכנאי שיחליף את החיישן אוויר חוזר?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

הפרש של מעלה זה כלום

פשוט תכוון למעלה אחת פחות ממה שאתה מצפה לחדר

כנראה שהרגש כבר לא מרגיש טוב, או שהוא ממוקם לא נכון

אני לא הייתי מתעסק עם זה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מש מזגנים שבהם אפשר לבחור ברגש שנמצא בשלט בתדיראן זה נקרא ifeel. בדוק אם קיים במזגן שלך.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פלוס/מינוס 2 מעלות זה בסדר גמור. בשלטים עם פונקציה ifeel מותקן חיישן טמפ' מסוג NTC שהטולרנס שלו בסביבות 2-3 אחוז.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי למשל. המזגן מכון על 26 מעלות. בשלטים מראה 27 מעלות.

בלילה מוריד ל25 מעלות. משער שיש 26 מעלות.

מיני מרכזי אלקטרה אוטוטו בן 9.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

זה שצריך להתייחס לטמפרטורות המוצגות כמו ללחץ האוויר בתחנות דלק זה די ברור.

אישית אני בכלל לא טורח למדוד טמפרטורות. הקריטריון הוא נעים לי/חם לי/קר לי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, yor2 כתב:

אצלי למשל. המזגן מכון על 26 מעלות. בשלטים מראה 27 מעלות.

בלילה מוריד ל25 מעלות. משער שיש 26 מעלות.

מיני מרכזי אלקטרה אוטוטו בן 9.

לא חם לך כאשר בבית 26 מעלות?

אתה מתכוון שאתה מכוון את המזגן על 26 והמד טמפ בשלט מראה 27?

מה דעתכם על מכשיר של חברת סנסיבו?

הוא יעזור בשליטה יותר מדויקת על המזגן?

יש שם אופציה שנקראת climate react 

פורסם
לפני 26 דקות, דניאל1983 כתב:

לא חם לך כאשר בבית 26 מעלות?

אתה מתכוון שאתה מכוון את המזגן על 26 והמד טמפ בשלט מראה 27?

לא חם לי. נעים לי. אני אדם שסובל מקור. כשבחוץ 30 מעלות ואתה נכנס לבית מרגישים שקריר.

בלילה מוריד ל 25 מעלות. שיוריד תלחות. בימים ממש חמים מוריד גם ביום ל 25 מעלות.

• מעניין 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

האמת אני גם סובל מקור, בגלל זה די קשה לי לגרום לכך שבבית תהיה טמפ נעימה, לא חמה מידי ולא קרה מידי.

הבעיה במיני מרכזי שבגלל שאין שליטה מדויקת בטמפ הוא יוצר בכול חדר טמפ שונה בלי יכולת לשלוט בה.

וגם יש הפרשים די גדולים בין הטמפ בשלט לבין הטמפ בחדר.

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

הקריטריון הוא נעים לאישתי/חם לאישתי/קר לאישתי.

תיקנתי לך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אולי תחזוקה בסיסית כמו ניקוי/החלפת הפילטרים, תצליח לפתור את הבעיה הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מיקום החיישן אויר חוזר הוא שקובע את מקטעי העבודה של המזגן. ב 99% מהמקרים הוא ממוקם לא נכון (לרוב, בסוף המסדרון בקרבת החדרים מעל תריס "אויר חוזר" או בצמוד לכניסת האויר במאייד).

הכי נכון זה למקום אותו באמצע האיזור הממוזג, או הכי קרוב לשם (לרוב, אין הנמכת גבס באמצע האיזור הממוזג לכן קשה למשוך את החיישן לשם).

במידה והמיני מרכזי ממוקם במסדרון והוא ממזג את הסלון והשטח הציבורי, כדאי לקחת את החיישן אויר חוזר הכי קרוב לשטח הציבורי (יש צורך ברכישה של תריס קטן, חיתוך קל בהנמכת גבס (שוב, הכי קרוב לשטח הציבורי) והתקנת התריס עם החיישן מאחוריו.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אצלי המיני מרכזי ממזג דירת 4 חדרים.

המאייד ממוקם בהנמכת תקרה בחדר הרחצה ולידו ממוקם החיישן.

פתח כניסת אוויר חוזר ממוקם במסדרון בערך 5 מטר מהמאיד.

בחדרים הטמפ די מדוייקת ובסלון גבוהה בערך במעלה אחת.

לפי דעתי, גם אם אקרב אותו לסלון זה לא יגרום שבכול הדירה תהיה טמפ אחידה, כי זה תלוי גם בגודל החדר וגם בגלל שמדובר רק בחיישן אחד.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תוכן חדש...