Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיפול החשמלי במראה השמאלית לא עובד

בנוסף לזה יש רעש בלתי פוסק של תקתוקים, באמת בלתי נסבל ניסיתי לכבות ולהדליק ניסיתי לשחק עם הכיוון של המראה ניסיתי wd 40 לצערי כלום לא עובד, כשאני מכבה את הרכב אחרי כמה שניות הרעש נפסק, ככל הנראה כי הרכב לא מזרים חשמל יותר

אני רוצה לנתק את הקיפול החשמלי לגמרי או כל דבר שיגרום לתקתוקים לפסוק

פורסם
לפני 15 דקות, ArikB כתב:

קרה לי בעבר ביונדאי. תמצא את הפיוז הרלוונטי ותוציא אותו. תוודא שהפיוז מנתק רק את המראות. 

אנסה ואעדכן, תודה

איך אני מחפש מקרא פיוזים בגוגל? מה לרשום?

פורסם

מספר 10, שאמור להיות עם הפיוז של הקיפול מראות חשמלי, היה עם החיבור קומבינה עבור המצלמת דרך, אין שום סיבה שהרעש ימשיך, מה לעשות????

Screenshot_20230718-213355_Gallery.jpg

זה היה אמור להיות אחד מעל מספר 15 הכחול הכי מלמטה, כרגע אין שום דבר ועדיין יש רעש!!!

המראות לא מקפלות פנימה והחוצה כשאני מדליק ומכבה את הרכב, אז הגיוני שהפיוז לא במקום, אבל איך אני מפסיק את הרעש????

• תוכן חדש...