Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר חברת ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים  יקרים ואהובים בוקר מצוין.

אם אני עכשיו רוצה לעבור מחברת ביטוח לחברה אחרת, מה אני צריך לעשות?

אני כרגע נמצא בשלמה דרך וובי, ויש לי כרגע סוכן שגם מביא לי הצעה יותר זולה וגם שירות "הרבה" יותר טוב מוובי,

תוך כמה זמן מתבטלת הפוליסה? ותוך כמה זמן אני אמור לקבל את ההחזר הכספי לחשבון שלי?

אין לי יותר מדי כח לחכות לכל זה, כי בדברים פשוטים הם עדין לא חזרו אלי וטיפלו אז כל שכן בדברים כמו ביטול פוליסה

והחזר כספי לחשבון.

מה אני צריך לומר להם בשביל לזרז את העניינים ולעבור לחברה אחרת?

בתודה מראש.

פורסם

בווישור ביטלתי פוליסה מהיום להיום (או היום למחר, לא לגמרי זוכר אבל לדעתי בחרתי תאריך לביטול), הכסף נכנס בחודש הקרוב לאשראי (כי ממנו שילמתי).

• רעיון טוב! 1
פורסם

הייתי שולח מייל לוובי, ומודיע שאני מבטל את הביטוחים. תקרא בפוליסה, אם קיבלת במייל, מה כתוב בנושאים ששאלת, או שתוריד את הפוליסה מהאתר של שלמה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אוקיי, קראתי את המדניות של שלמה באתר שלהם.

תודה רבה.

לפני שעה, mcaspi כתב:

הייתי שולח מייל לוובי, ומודיע שאני מבטל את הביטוחים.

ואז הם עדיין ממשיכים לגבות ממך כסף, כי הרי הם לא חוזרים אלייך בחיים. גם אם תתחנן אליהם. וזה קרה לי כמה פעמים לצערי.

שירות פח. אני מדבר עם סוכן על הקו תוך כדי שהוא שומע שירים ומוזיקת טראנס, וכשאני אומר לו אני לא שומע אותך הוא מעביר אותי הלאה, לאיפה? גם אני לא יודע,

עד שעונה לך עוד איזה נציגה ואז שוב פעם מביא פרטים ומחכה ואז מעבירים אותי שוב וככה כמה פעמים וזה קרה לי הרבה.

שולחים לך כל מני הודעות אוטומטיות למייל ואז אתה לא מבין מה רוצים ממך ואתה מתקשר להבין אבל אתה הופך לכדור למשך שעה פלוס.

פורסם

אם לא חוזרים אליך אז בכמה קליקים בעכבר אתה פותח טופס תלונה באתר של המפקח על הביטוח. 9 חודשים שרדפתי אחרי חברת הפניקס נגמרו יום אחרי שמילאתי טופס תלונה. הטיפול בבקשה בוצע תוך ימים בודדים מאז התלונה. אם זה השירות שאתה מקבל אז תפעל בדרך הזו. 

• רעיון טוב! 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...