Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי רציתי לדעת חוות דעת\המלצות על מאזדה 3 2014\2015

וגם מאזדה 2 2014 והלאה

*במאזדה 3 עם מנועי 1500 ולא 2000*

מה החסרונות\יתרונות

מה ההבדל בין כל רמות הגימור וכו'

שמעתי שהרמות גימור במאזדה 3 עם ה120 כ"ס די חלשות וטוחנות דלק

עריכה אחרונה על ידי Jagesh
פורסם

רכבים אמינים מאוד, ומשתמשים בדלק ברמה סבירה ולא חסכונית. במאזדה 2 עם מנוע 1500 תרגיש יותר זריזה כי האוטו פחות כבד. במאזדה 3 (1.5) לא יהיה מחסור מורגש בכוח אבל היא גם לא תעיף אותך, זה מספיק לנסיעות עירוניות ובין עירוניות.

רמת גימור אקטיב הייתה לליסינג בעיקר, והיא הכי פשוטה , במאזדה 2 עדיף לך לשאוף לדינאמיק ומעלה וב3 לרמת קומפורט. השוואה מדויקת תמצא בicar 

בכל מקרה אני ממליץ לך לחפש מאזדה 3 עם מנועי 2.0 על פני 1.5 כי הצריכת דלק גם ככה דומה אז עדיף לך להנות מכוח רב יותר. המאזדה 2 עם 1.5 היא סבבה לגמרי

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, nissan1211 כתב:

רכבים אמינים מאוד, ומשתמשים בדלק ברמה סבירה ולא חסכונית. במאזדה 2 עם מנוע 1500 תרגיש יותר זריזה כי האוטו פחות כבד. במאזדה 3 (1.5) לא יהיה מחסור מורגש בכוח אבל היא גם לא תעיף אותך, זה מספיק לנסיעות עירוניות ובין עירוניות.

רמת גימור אקטיב הייתה לליסינג בעיקר, והיא הכי פשוטה , במאזדה 2 עדיף לך לשאוף לדינאמיק ומעלה וב3 לרמת קומפורט. השוואה מדויקת תמצא בicar 

בכל מקרה אני ממליץ לך לחפש מאזדה 3 עם מנועי 2.0 על פני 1.5 כי הצריכת דלק גם ככה דומה אז עדיף לך להנות מכוח רב יותר. המאזדה 2 עם 1.5 היא סבבה לגמרי

עד כמה לא חסכוני?

אממ אני חושב ש2.0 לא בתקציב שלי ממש

אבל איך האחזקה ברכבים האלו?

עד לאתמול היה לי גולף 2013 1.2 טורבו ומכרתי אותה ומחפש משהו קרוב לזה בצורה למרות שלא שולל גם את ה3 האצבק\משפחתי ..וגם קצת ביצועים למרות שאני יודע שזה לא ספורט כן?חח

עריכה אחרונה על ידי Jagesh
פורסם

מאזדה 3 יותר דומה בגודל לגולף מאשר ה-2 (שדומה בגודל לפולו).

ביצועים עדיפים כמובן במנוע 2.0, אגב לא ספורטיבית, אבל מאזדה דווקא נחשבים יצרן שהרכבים שלו מהנים יחסית לנהיגה, כולל ה-3.

מניסיון עם ה-2.0 ממוצע צריכת הדלק היה נע בין 1:13 ל-1:15 בנסיעה משולבת.

סיכום על הדגם מתוח הפנים עם מנוע 2000, אם כי לא רלוונטי בשבילך לגמרי (כן רלוונטי מבחינת ביצועים, פחות מבחינת אבזור):

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הפער בין מאזדה 2 מודל 2014 למאזדה 3 מודל 2014 הוא גדול - ה3 הוחלפה ב2014 בדור חדש בזמן שהמאזדה 2 עוד נמכרה בדור הקודם שלה, לכן שווה או להתאמץ ל3 או להתאמץ ולחפש את הדור החדש יותר של ה2 מ2015.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 42 דקות, noknok כתב:

הפער בין מאזדה 2 מודל 2014 למאזדה 3 מודל 2014 הוא גדול - ה3 הוחלפה ב2014 בדור חדש בזמן שהמאזדה 2 עוד נמכרה בדור הקודם שלה, לכן שווה או להתאמץ ל3 או להתאמץ ולחפש את הדור החדש יותר של ה2 מ2015.

כן זה מה שרציתי לדעת איך הצורה של המאזדה 2 נגיד מ2014 והלאה נגיד עד 2016\2017

אני יודע שיש אמינות אבל איך האוטו בכללי

וגם על המאזדה 3..מה המחלות חוץ מזה שהיא לא הכי חסכונית

פורסם

המחלה העיקרית של ה3 וה2 זה המסך מגע של המערכת מולטימדיה שמתפצפץ בשמש.

לקחת לבדיקה במוסך, בגיל הזה לשים לב לחלקי מתלים יקרים שיכולים להישחק(בולמים, משולשים וכו') ולהבין את העלות של היישור קו.

פורסם
לפני 15 דקות, noknok כתב:

המחלה העיקרית של ה3 וה2 זה המסך מגע של המערכת מולטימדיה שמתפצפץ בשמש.

לקחת לבדיקה במוסך, בגיל הזה לשים לב לחלקי מתלים יקרים שיכולים להישחק(בולמים, משולשים וכו') ולהבין את העלות של היישור קו.

הבנתי

אז במאזדה 3 כדאי לקחת רמת גימור קומפורט ומעלה?

מאזדה 2 דינאמיק ומעלה?

פורסם
לפני 5 שעות, Jagesh כתב:

עד כמה לא חסכוני?

אממ אני חושב ש2.0 לא בתקציב שלי ממש

אבל איך האחזקה ברכבים האלו?

עד לאתמול היה לי גולף 2013 1.2 טורבו ומכרתי אותה ומחפש משהו קרוב לזה בצורה למרות שלא שולל גם את ה3 האצבק\משפחתי ..וגם קצת ביצועים למרות שאני יודע שזה לא ספורט כן?חח

לא חסכוני כמו רוב הרכבים האוטומטיים , איזור 1 ל 11 בעיר  ו 1ל 16 מחוץ . האחזקה זולה בזכות חלפים זמינים ולא קשה לטפל במאזדות

פורסם
לפני 55 דקות, Jagesh כתב:

הבנתי

אז במאזדה 3 כדאי לקחת רמת גימור קומפורט ומעלה?

מאזדה 2 דינאמיק ומעלה?

מאזדה2 לא הייתי קונה אקטיב כי היא נורא נורא בסיסית.

אבל תסתכל ברמות גימור קצת תחליט מה חשוב לך ומה לא - לי נגיד מאוד חשוב בקרת שיוט(לכן 2 אקטיב לדוגמא פחות רלוונטית לי) ויש כאלה שלא משתמשים אף פעם, יש כאלה שחשובה להם מערכת מולטימדיה וכו' - אין פה נכון או לא נכון יש פה מה שחשוב לך.

פורסם
לפני שעה, noknok כתב:

מאזדה2 לא הייתי קונה אקטיב כי היא נורא נורא בסיסית.

אבל תסתכל ברמות גימור קצת תחליט מה חשוב לך ומה לא - לי נגיד מאוד חשוב בקרת שיוט(לכן 2 אקטיב לדוגמא פחות רלוונטית לי) ויש כאלה שלא משתמשים אף פעם, יש כאלה שחשובה להם מערכת מולטימדיה וכו' - אין פה נכון או לא נכון יש פה מה שחשוב לך.

כן זה דברים שחשובים והיתי רוצה

בעיקרון אסתכל גם בICAR ואבדוק לגבי כל הרמות גימור

אבל מנסיון שלך לאיזו רמת גימור לכוון? אני לא רוצה משהו "עגלה " אבל לא מחפש עכשיו ספורט כן?

אם זה משנה מבחינת תקציב אז מכוון לאיזור 50+- אולי אפשרי  לגרד עוד עד ל60(לא בטוח)

פורסם

אין הבדל בין המנוע לרמת גימור, יש מנועים שונים שאפשר לקנות בכל רמת גימור - אמרת שאתה מכוון למנוע 1.5 והגירסא המאובזרת יותר של ה1.5 תיסע בדיוק כמו הגריסא הפחות מאובזרת.

המושב יהיה עם עור או בלי, יהיה לך סאנרופ או לא, יהיה לך אבזור כזה או אחר או לא.

• תוכן חדש...