Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג׳ו 5008 שנת 2018 עם דלת תא מטען חשמלי, והיא נתקעת באמצע וכל פעם במקום שונה בזמן סגירה!

האם אפשר לסדר את זה? 

אם לא! מי ואיפה אפשר לסדר את זה?

פורסם

אני לא יודע איך זה בפיג'ו אבל יש רכבים שאפשר לבטל את הסגירה החשמלית ולסגור את תא המטען ידנית 

כשאתה עושה את זה אתה מרגיש תקיעה מסוימת או שהכל יורד חלק?

זה נראה כאילו המנגנון מרגיש שמישהו חוסם אותו אז הוא עוצר כדי למנוע נזק

פורסם

יכול להיות שהבוכנות חלשות או שיש משהו שמפריע למנוע החשמלי . אי אפשר לאבחן את זה מקריאה צריך לבדוק את הרכב פיזית במוסך.

פורסם

טוב חברים, מצאתי בעל מקצוע שסידר לי את זה! מה שהיה זה שהבקר השתחרר מאחיזה שלו על גוף הדלת, וזה כנראה גרם לתנועות חדות שנתן לחיישן שמשהו מפריע לסגירה בטיחותית! תפס אותו מחדש והכל בסדר עכשיו.

• אהבתי 1
פורסם

זה מוסך לתיקון ספידומטרים, ברחוב ברוך הירש בבני ברק (ליד מ.מ.)  יש שם בחור שפעם התעסק עם זה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...