Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם, בשעה טובה קניתי סוזוקי סוויפט אוטומטית שנת 2023. במבחן הנהיגה אני זוכר שהיתה לו משענת יד וכעת אין לו. מישהו יודע אם סוזוקי מגיעה עם משענת יד, זה די מפריע שאין. דבר שני, האם אפשר לקנות משענת יד תואמת לרכב כזה? תודה. 

פורסם

בזמנו התקנתי ברכב של אחי משענת יד מקורית לסוזוקי ספלאש, ממש קיט שהיצרן מוכר.

זה הצריך ידיים טובות וכלים. אני בטוח שיש גם לסוויפט כזה. קח בחשבון שזה היה יחסית יקר (כ-1000 ש"ח אם אאל"ט).

תחחדש.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני שעתיים, Moshe c כתב:

אם הייתה משענת ברכב המבחן, תבדוק אפשרות שיתקינו לך מקורי ללא עלות.

חבל להתקין חלופי שלא תמיד יושב בצורה טובה. 

הוא לא בא במקור עם משענת יד, עכשיו ראיתי מבחן דרך, יכול להיות שהתקינו ברכב של נסיעת המבחן שיהיה נוח- כך שאני בספק שיש מקורי, השאלה כמה מורכב להרכיב...

לפני שעה, Fraysa כתב:

בזמנו התקנתי ברכב של אחי משענת יד מקורית לסוזוקי ספלאש, ממש קיט שהיצרן מוכר.

זה הצריך ידיים טובות וכלים. אני בטוח שיש גם לסוויפט כזה. קח בחשבון שזה היה יחסית יקר (כ-1000 ש"ח אם אאל"ט).

תחחדש.

מצאתי בפחות, מה מסובך להתקין את זה...זה הרי משהו שאמור להתלבש...

פורסם
לפני 21 דקות, עופר בן כתב:

הוא לא בא במקור עם משענת יד, עכשיו ראיתי מבחן דרך, יכול להיות שהתקינו ברכב של נסיעת המבחן שיהיה נוח- כך שאני בספק שיש מקורי, השאלה כמה מורכב להרכיב...

אישית הייתי פונה לסוכנות בצורה נחמדה, מסביר את העניין ועם קצת רצון טוב אולי תקבל בחינם. 

זה לא מורכב להרכיב אבל הרוב לא מחוברים לרכב אלא פשוט מולבשים בין שני המושבים והם לא תמיד בגודל מדוייק שמחד נכנסים ומאידך נכנסים בלחץ המתאים למניעת תנודות במצבים שבהם אתה נשען עליהם. 

תצטרך למצוא חנות שבה תוכל לבדוק כמה עד שאם בכלל תגיע למתאים ואם תמצא חנות כזו. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, Moshe c כתב:

אישית הייתי פונה לסוכנות בצורה נחמדה, מסביר את העניין ועם קצת רצון טוב אולי תקבל בחינם. 

זה לא מורכב להרכיב אבל הרוב לא מחוברים לרכב אלא פשוט מולבשים בין שני המושבים והם לא תמיד בגודל מדוייק שמחד נכנסים ומאידך נכנסים בלחץ המתאים למניעת תנודות במצבים שבהם אתה נשען עליהם. 

תצטרך למצוא חנות שבה תוכל לבדוק כמה עד שאם בכלל תגיע למתאים ואם תמצא חנות כזו. 

הסבירו לי שזה לא מקורי, זו תוספת בתשלום. אבל ממה שראיתי יש כאלו שמיועדים ממש לסוזוקי סוויפט ולא גנריים.. 

פורסם
לפני 13 שעות, עופר בן כתב:

אז זה ההבדל בין מה שהתקנתי ברכב של אחי לבין מה שאתה מדבר עליו. אתה מדבר על משענת יד אפטרמרקט "שמתלבשת". אני מדבר

על אשכרה קונסולה עם מק"ט אחר שמגיעה עם משענת יד בילט-אין, חלק מקורי של סוזוקי.

מה שמצאת בפחות זה בוודאות אפטרמרקט, אבל אתה יותר ממוזמן להתקין מה שאתה רוצה, העיקר שאתה מבסוט.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 5 שעות, Fraysa כתב:

אז זה ההבדל בין מה שהתקנתי ברכב של אחי לבין מה שאתה מדבר עליו. אתה מדבר על משענת יד אפטרמרקט "שמתלבשת". אני מדבר

על אשכרה קונסולה עם מק"ט אחר שמגיעה עם משענת יד בילט-אין, חלק מקורי של סוזוקי.

מה שמצאת בפחות זה בוודאות אפטרמרקט, אבל אתה יותר ממוזמן להתקין מה שאתה רוצה, העיקר שאתה מבסוט.

נראה לי שאפטרמרקט, למה קוראים לזה ככה 😀?, זה מה שאני מחפש, הבנתי שזה סביב 400 שקלים. אני פשוט מחפש משהו להשעין את היד, אני רגיל לזה ברכב הקודם שלי.. 

לפני 3 שעות, Moshe c כתב:

https://www.alexsander.co.il/cat/662

תפנה אליהם אולי יש להם חליפי מתאים במחיר נוח. 

מעולה תודה, הבעיה שזה קצת כמו לקנות חתול בשק... אני לא יודע אם זה יתאים לרכב, אני בסה"כ מחפש משהו להשעין את היד בנהיגות ארוכות, לפחות זה מה שהתרגלתי ברכב הקודם... 

פורסם
לפני 5 שעות, עופר בן כתב:

נראה לי שאפטרמרקט, למה קוראים לזה ככה 😀?, זה מה שאני מחפש, הבנתי שזה סביב 400 שקלים. אני פשוט מחפש משהו להשעין את היד, אני רגיל לזה ברכב הקודם שלי.. 

מעולה תודה, הבעיה שזה קצת כמו לקנות חתול בשק... אני לא יודע אם זה יתאים לרכב, אני בסה"כ מחפש משהו להשעין את היד בנהיגות ארוכות, לפחות זה מה שהתרגלתי ברכב הקודם... 

לפי האתר שלהם יש חליפי גנרי ויש חליפי תואם מקור יקר יותר לפי דגם הרכב. זו חנות דיי טובה ולדעתי סיכוי טוב שהמוצר תואם מקור יישב טוב במקום. שווה להתקשר ולברר. 

פורסם
בתאריך 5.7.2023 בשעה 21:34, Moshe c כתב:

לפי האתר שלהם יש חליפי גנרי ויש חליפי תואם מקור יקר יותר לפי דגם הרכב. זו חנות דיי טובה ולדעתי סיכוי טוב שהמוצר תואם מקור יישב טוב במקום. שווה להתקשר ולברר. 

דיברתי עם המוכר, אין לו ממש אלא הוא מבצע הזמנה ממישהו, יש תואם סוזוקי אבל שוב, לך תדע אם זה מתאים 

פורסם
לפני 40 דקות, עופר בן כתב:

דיברתי עם המוכר, אין לו ממש אלא הוא מבצע הזמנה ממישהו, יש תואם סוזוקי אבל שוב, לך תדע אם זה מתאים 

לדעתי זו חנות שמכבדת את עצמה ואת הלקוחות שלה.

יש לך אפשרות להישאר בלי, להתקין גנרי שכנראה לא יישב טוב, לקנות מהחברה או לקנות תואם במחיר נמוך מזה של החברה. 

תעשה את השיקולים שלך. אישית הייתי מנסה לברר עם אלכסנדר האם התואם אכן תואם ואם לא, האם ניתן להחזיר. לא מדובר על סכום גבוה ולכן אין כאן סיכון משמעותי. 

פורסם
לפני שעתיים, Moshe c כתב:

לדעתי זו חנות שמכבדת את עצמה ואת הלקוחות שלה.

יש לך אפשרות להישאר בלי, להתקין גנרי שכנראה לא יישב טוב, לקנות מהחברה או לקנות תואם במחיר נמוך מזה של החברה. 

תעשה את השיקולים שלך. אישית הייתי מנסה לברר עם אלכסנדר האם התואם אכן תואם ואם לא, האם ניתן להחזיר. לא מדובר על סכום גבוה ולכן אין כאן סיכון משמעותי. 

מדובר על 400 שקלים...

• תוכן חדש...