Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שהכותרת מרמזת, 5 שנים חייתי איתו בשלום עד שהתחילו הכאבים ונקבע ניתוח לתחילת אוגוסט (רציתי לדחות לחגים אבל לטענת הרופא לא מומלץ).

הוא טוען להשבתה מלאה של שבועיים. הוא על הצד הפסימי או שזה מה שמצפה לי?

יודע שיש לי בערך חודשיים לחזרה לפעילות מלאה אבל אין מצב ל 4-5 ימים לחזור לפחות לעבודה משרדית ומשם ךהתקדם לפי היכולת?

לא מדובר על ניתוח פתוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

עשיתי לפני שנתיים ניתוח לפרוסקופי באסותא ראשל"צ.

בגדול - זה ממש שטויות. 

הזהירו אותי שבוע לנוח וחודש לא להרים משקלים, מעשית חזרתי לפעילות מלאה לפני הזמנים האלה.

קח בחשבון שתוכל לעשות עבודה משרדית אחרי יומיים שלושה, אבל אל תתחייב על זה מראש.

רפואה שלמה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

אז כמו שהכותרת מרמזת, 5 שנים חייתי איתו בשלום עד שהתחילו הכאבים ונקבע ניתוח לתחילת אוגוסט (רציתי לדחות לחגים אבל לטענת הרופא לא מומלץ).

הוא טוען להשבתה מלאה של שבועיים. הוא על הצד הפסימי או שזה מה שמצפה לי?

יודע שיש לי בערך חודשיים לחזרה לפעילות מלאה אבל אין מצב ל 4-5 ימים לחזור לפחות לעבודה משרדית ומשם ךהתקדם לפי היכולת?

לא מדובר על ניתוח פתוח.

עשיתי ניתוח כזה ב-3 מוקדים בבת אחת (טבורי ומפשעתי) לפני אי אילו שנים. לפרוסקופיה.

תוך יום פעילות נינוחה בבית, תוך שלושה ימים במשרד, תוך שבועיים פעילות מלאה.

פורסם

צריך להבדיל בין החלמה (להרים משקלים וכו') לבין להרגיש יותר טוב ולחזור לעבודה משרדית. 

ההחלמה חיונית למניעת כישלון של הניתוח ואכן מומלץ לא להרים משקלים וכו'. 

לחזור לעבודה משרדית? מתי שאתה מרגיש יותר טוב. רוב האנשים חוזרים אחרי כמה ימים-שבועת כתלות בכמה חופש בא לך ועד כמה אתה עמיד לכאבים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעולה.

עמידות לכאבים זה לא בעיה אצלי. אחרי 21 תפרים בכתף לקחתי רק פעמיים אקמול.

משקלים ברור שאשמור ואשמע לרופא. אין לי זמן מיותר לחזור על זה.

השאיפה שלי היא לחזור לשגרה במהירות האפשרית כל עוד אני לא גורם עצמי נזק.

לפני 45 דקות, amosbmw כתב:

עשיתי לפני שנתיים ניתוח לפרוסקופי באסותא ראשל"צ.

גם אני הולך לעשות שם.

המבאס זה שזה בהרדמה כללית. אני מעדיף להיות ער ולדעת מה עושים מאשר להתעורר ולגלות ששמו לי איזה חלק סיני מפירוק.

• מצחיק 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא שמים לך חלקים. תופרים וזהו.

ניתוח פשוט, סיכונים אפסיים, חובה שביתה ממאמץ. אין בעיה לבצע עבודה משרדית.

רפואה שלמה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

גם אצלי שמו רשת.

אמנם חזרתי לעבודה יום למחרת, אבל לא ממש לפעילות, רק פיקוח, והייתי סמרטוט לגמרי.

לפעילות חזרתי בהדרגתיות כי העבודה היתה פיזית. לאט לאט הגברתי מאמצים בעיקר לפי התחושה.

אחרי 3 חודשים הרופא "שיחרר אותי" לפעילות מלאה ללא מגבלות,

אבל אני כבר שחררתי את עצמי בערך חודש קודם.

• תוכן חדש...