Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב 7 מקומות בתקציב של כ 30k , אמין.

ראיתי את הרכב הבא

https://www.yad2.co.il/item/1k7320op

נראה שב 180k קמ הוחלף מנוע ואיתו נסעו עוד 10k קמ.

האם ההחלפת מנוע היא מטרידה, מנוע שהלך ב 180,000 קמ מעיד שהרכב הוזנח ואז זו נורת אזהרה?

או שאולי החלפת מנוע נותנת לי דווקא שקט לעוד ק"מ רבים, לפחות על אחד החלקים היקרים ברכב.

כתוב שם שההחלפת מנוע נעשתה מייבוא ולא מפירוק.

ובכללי, הרכב מומלץ?

תודה 

עריכה אחרונה על ידי yosefi
פורסם
לפני 7 שעות, yosefi כתב:

אני מחפש רכב 7 מקומות בתקציב של כ 30k , אמין.

ראיתי את הרכב הבא

https://www.yad2.co.il/item/1k7320op

נראה שב 180k קמ הוחלף מנוע ואיתו נסעו עוד 10k קמ.

האם ההחלפת מנוע היא מטרידה, מנוע שהלך ב 180,000 קמ מעיד שהרכב הוזנח ואז זו נורת אזהרה?

או שאולי החלפת מנוע נותנת לי דווקא שקט לעוד ק"מ רבים, לפחות על אחד החלקים היקרים ברכב.

כתוב שם שההחלפת מנוע נעשתה מייבוא ולא מפירוק.

ובכללי, הרכב מומלץ?

תודה 

אי אפשר לערוך אז אוסיף.

יש סיבה שמנוע הולך ב 180,000 ק"מ? האם המנוע החדש אמור להיות 0ק"מ?

פורסם

מנוע לרכב הזה אמור להחזיק בתחזוקה רגילה הרבה מעבר ל300k. 

מנוע יכול להיכשל ממספר סיבות, בנסועה הזו אולי צינור מים שנסדק והבעלים המשיך לנסוע עם מנוע שהתחמם יתר על המידה עקב חוסר במי קירור.

תוכל לשאול את המוכר אבל לא בטוח שתקבל תשובה אמיתית, זה לא כ"כ משנה. 

מדובר כנראה במנוע משומש. 

במקומך הייתי לוקח את הרכב לבדיקה במוסך שאני סומך עליו ולא הייתי מוטרד מאוד מהחלפת המנוע אולי זה אפילו לטובה כי לא סביר שהמנוע הקודם היה בעל נסועה שכזו. 

פורסם
לפני 3 דקות, Moshe c כתב:

מנוע לרכב הזה אמור להחזיק בתחזוקה רגילה הרבה מעבר ל300k. 

מנוע יכול להיכשל ממספר סיבות, בנסועה הזו אולי צינור מים שנסדק והבעלים המשיך לנסוע עם מנוע שהתחמם יתר על המידה עקב חוסר במי קירור.

תוכל לשאול את המוכר אבל לא בטוח שתקבל תשובה אמיתית, זה לא כ"כ משנה. 

מדובר כנראה במנוע משומש. 

במקומך הייתי לוקח את הרכב לבדיקה במוסך שאני סומך עליו ולא הייתי מוטרד מאוד מהחלפת המנוע אולי זה אפילו לטובה כי לא סביר שהמנוע הקודם היה בעל נסועה שכזו. 

כשמחליפים מנוע,אין תיעוד לגבי המנוע הקודם אם ההחלפה הייתה מסודרת? אולי המנוע ה"חדש" הוא ישן ונסע 300,000?

אם צינור מים דלף המד חום אמור להראות עליה בחום. קצת מחשיד שלא טופל מיידיית

פורסם
לפני 14 דקות, yosefi כתב:

כשמחליפים מנוע,אין תיעוד לגבי המנוע הקודם אם ההחלפה הייתה מסודרת? אולי המנוע ה"חדש" הוא ישן ונסע 300,000?

אם צינור מים דלף המד חום אמור להראות עליה בחום. קצת מחשיד שלא טופל מיידיית

יש תיעוד, לא בטוח שתוכל להשיג אותו. לא סביר שהחליפו מנוע עם נסועה גבוהה וניתן לבדוק את מצבו של זה שהותקן. 

לא ידוע מה הייתה הסיבה. גם אם מדובר בצינור, לא כולם שמים לב. יש שישימו לב ולא יבינו במה מדובר, יש שישימו לב ויזניחו וכו'. 

אם המוכר נראה לך אמין תיקח את הרכב לבדיקה במוסך. 

פורסם

הייתה לי מאזדה 5 עם 165 אלף ק"מ שנוצר לה חור ברדיאטור,
היות ואני נהג עירני עצרתי מיד והרכב לא התחמם ולא נגרם נזק
תאר לך מעט פחות עירנות והלך המנוע.
באופן כללי, אחרי 9 שנים על 3 דגמים שונים של מאזדה 5, זאת התקלה היחידה שהיתה לי (גם לא משביתה, כי מלאתי מים והגעתי למוסך)
מה שכן, תושבות מנוע וגיר שלא שורדות לאורך זמן וחייבים להחליף למקורויות והן לא זולות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 17 דקות, סולל הדרך כתב:

הייתה לי מאזדה 5 עם 165 אלף ק"מ שנוצר לה חור ברדיאטור,
היות ואני נהג עירני עצרתי מיד והרכב לא התחמם ולא נגרם נזק
תאר לך מעט פחות עירנות והלך המנוע.
באופן כללי, אחרי 9 שנים על 3 דגמים שונים של מאזדה 5, זאת התקלה היחידה שהיתה לי (גם לא משביתה, כי מלאתי מים והגעתי למוסך)
מה שכן, תושבות מנוע וגיר שלא שורדות לאורך זמן וחייבים להחליף למקורויות והן לא זולות

אז לדעתך הרכב הנל הוא בסדר?

פורסם

אני לא יודע למה הוחלף מנוע, רק ציינתי מקרה שהיה לי ולא מעיד על מנועים בעייתים
אני באופן אישי אהבתי את הרכב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...