Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה ליד אקספו בתל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אז מחר בבוקר אני נוסע לכנס שם, מה המחירים בחניונים באזור?

תודה

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

חניון פסי רכבת אקספו תל אביב -> https://goo.gl/maps/7DhsstyBGW3m7xsU6

40 שקל ליום, אם תגיע מספיק מוקדם, תוכל להחנות מתחת לגשר של פסי הרכבת ובכך להרוויח צל.

בדרך לחניון בצד של הלונה פארק יש חניה באפור, אז סע לאט אולי תוכל לדוג חניה בחינם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עזוב חנה. הפקקים זו הבעה שלך.

אם ש אפשרות תחנה בחניון חנמ לש את מתחנות הרכבת בדרך ותעלה לרכבת ל 2-3 תחנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קצת מאוחר לפות״ש אבל שווה לדעת לכלמי שמגיע לאזור-

יש מגרש חניה חולי בחינם ! ברחוב רפידים , שזה בצומת רוקח ושיטרית (מרכז הטניס) 

image.thumb.png.c07805e50eaf56c22b48cfd78c81903a.png

image.thumb.png.20e8205f892281fa440b31e11abc903d.png

image.thumb.png.c3158e8f20fb18b0cd55302e16f302ae.png

בארועים שנמשכים כמה ימים/ תערוכות /כנסים . החנייה הזו מתמלאת ביודעי דבר. חנייה בצל העצים, יש מעבר למדרכה בין השיחים, מרחק הליכה קצר בהחלט כמו מחניון היכל שלמה . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אז ככה, לבסוף ניסיתי לקחת רכבת ממודיעין אבל פספסתי אותה בכמה דקות אז כבר המשכתי לת"א.

חניתי בגני יהושוע על הגשר, 24 שקל + הליכה של כמה דקות, יצא לי מצוין

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...