Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לכל חברה מהגדולות יש צמיגים שהם תמיד מתקינים?

למשל, ידוע שפיג'ו סיטרואן הולכות עם מישלן.

מה נהוג ברנו? ניסאן? סובארו וכול'?

פורסם

אין שום חוקיות בנושא.
לרוב: רכבים משפחתיים יגיעו עם צמיגי תיור, רכבים זולים יגיעו עם צמיגים 'ירוקים' ורכבי פרימיום יגיעו עם צמיגי פרימיום\ספורט.
אירופאיות לרוב יגיעו עם צמיגים שמיוצרים באירופה, יפניות כנ"ל. אגב הג'יפונים הסיניים לא נמכרים עם לינגלונג כי זה זבל עופות, אלא לרוב יגיעו עם משהו כמו פאלקן או הנקוק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוקיי,

והאם יש איזה דירוג רשמי לסוגי (חברות )צמיגים?

למשל, נניח מקום ראשון דאנלופ, מקום שני פירלי וכול'.

הנקוק למשל - מי מייצר ואיך נחשב?

פורסם

אין דירוג "רשמי" ולמעשה הדירוג הוא של דגמי צמיגים. יותר מזה - אתה צריך לבחור בצמיג לפי השימוש שצפוי לו, שכן צמיגים שונים מתוכננים לצרכים שונים.

ה-SX4 שהיתה לי - הגיעה מיפאן - הגיעה עם צמיגי דאנלופ שהיו זוועה. לעומתה סוויפט וקרוסאובר שהגיעו מהונגריה הגיעו עם קונטיננטל סבירים לחלוטין. הסיאט של אשתי הגיעה מספרד עם צמיגי הנקוק (דרום קוריאנים) שגם כלפיהם לא היו לי תלונות, אבל משום מה נפסלו בטסט אחרי 3 שנים ו-20,000 ק"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסיבה לשאלה היא כי ראיתי אצל יבואן רכב את אותו הרכב החדש שמגיע בכמה קטגוריות אבזור, ובכל אחד מהרכבים הותקנו צמיגים אחרים. זה הפליא אותי כי ברכב הצרפתי הקודם שלי, תמיד לכל הדגמים היה מישלן.

Just now, usafun כתב:

איך מרגישים שהצמיג "זוועה"??..
והסיבה לשאלה היא כי ראיתי אצל יבואן רכב את אותו הרכב החדש שמגיע בכמה קטגוריות אבזור, ובכל אחד מהרכבים הותקנו צמיגים אחרים. זה הפליא אותי כי ברכב הצרפתי הקודם שלי, תמיד לכל הדגמים היה מישלן.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, usafun כתב:

ידוע שפיג'ו סיטרואן הולכות עם מישלן

ידע שגוי.

הסיטרואן קקטוס שלי הגיעה עם Goodyear Efficientgrip 

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

כבר די הרבה זמן זה לא ככה.

פעם (כמעט)  כל היפניות היו עם ברידג'סטון.

וכל הקוריאניות עם הנקוק.

וצרפתיות עם מישלין.

כיום כולם עם כולן .

לפי סדרת הצמיגים שהגיעה למפעל רכב , בחוזה תקופתי עם ייצרן צמיגים רלוונטי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הארונה של אמא שלי הגיעה עם צמיגי giti סיניים - מגיעים איתם כיום גם אוטובוסים סיניים של היגר, ובעבר הם הגיעו לארץ על mg3 וגרייט וול c10.

רכבי VAG מגיעים גם מישלין, קונטיננטל, הנקוק וברידג'סטון וגם עם מותגים פחות נחשבים (giti, פאלקן, נקסן)

מצד שני BYD אטו מגיעה עם צמיגי קונטיננטל, ג'ילי מגיעה עם מישלין.

רכבים חשמליים עם הגבלה ל-400 מגיעים עם מותגים עלומים (jac, סרס).

ושימו לב לכתבה הבאה:

https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/syk11lcvl2

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, אורי מ. כתב:

הסיטרואן קקטוס שלי הגיעה עם Goodyear Efficientgrip 

כנ"ל ה-C3. צמיג נהדר. הספייר של קלבר. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 5 שעות, itsik170 כתב:

הארונה של אמא שלי הגיעה עם צמיגי giti סיניים - מגיעים איתם כיום גם אוטובוסים סיניים של היגר, ובעבר הם הגיעו לארץ על mg3 וגרייט וול c10.

רכבי VAG מגיעים גם מישלין, קונטיננטל, הנקוק וברידג'סטון וגם עם מותגים פחות נחשבים (giti, פאלקן, נקסן)

מצד שני BYD אטו מגיעה עם צמיגי קונטיננטל, ג'ילי מגיעה עם מישלין.

רכבים חשמליים עם הגבלה ל-400 מגיעים עם מותגים עלומים (jac, סרס).

ושימו לב לכתבה הבאה:

https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/syk11lcvl2

מעניין.

פורסם

כמו שאמרו, אין פה חוקיות. גם זה משתנה כל כמה חודשים.

היצרן מפרסם מכרז - וניגשים אליו יצרנים שונים והוא בוחר.

מעניין איפה מיוצרים הקונטיננטל והמישלן האלה שמגיעים על הרכבים הסינים.

• תוכן חדש...