Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת משענת יד לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, דובצע כתב:

שאלה. המישענת אצלך באוטו יותר נמוכה בחלק שמחובר לכיסא ויותר גבוהה בחלק שקרוב לידית הילוכים?

ניתן לנעול אותה בכל זוית שתרצה עד ישר לחלוטין.

רכבים שיוצא לי לנהוג בהם הרבה ושהמשענת ממש מפריעה לי: פג'רו ולנדקרוזר.

PXL_20230611_052724044.jpg

PXL_20230611_052732557.jpg

PXL_20230611_052658365.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ניראה לי נמוכה מידיי ואם תרים כדי לפצות על זה-הזווית הפוכה ממה שנוח

אני עשיתי נסיונות הדבקתי קרטונים ופלסטיקים ועשיתי כול מני גבהים וזויות ויצא שמה שחשוב זה גובה מדוייק במרפק-(סנטימטרים בודדים למטה וזה ממש לא זה) וזוית יורדת לכיוון ידית ההילוכים

זה התוצאה אצלי ממש נוח וכול מי שרוצה לשבת וליראות כמה זה נוח יכול בכייף לשבת אצלי באוטו-מחומרים הכי בולשיט יצא שינוי גדול

IMG_4806.png

פורסם

הגובה תלוי בגובה שמושב הנהג מכוון אליו. ושוב, לא דיברתי דווקא על הרכב שלי אלא על כל רכב שיש בו משענת. אני נוהג בהרבה כלי רכב שונים.

נוח זה רק בלי שום משענת. למי שבאמת נוהג ולא חושב שהוא בסרט.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

משענות יד (דקות וצמודות למושב) מותקנות כמעט בכל אוטובוס, משאית או אפילו רכב מסחרי מודרני - כלומר מוכרות אוניברסלית בעולם כאביזר חיוני למי שמבלה שעות ארוכות בנהיגה. יש אפילו יצרנים של מכוניות פרטיות שמוסיפים אותן כאופציה (למשל בסיטרואן C3 פיקאסו).

רצה הגורל ובדיוק היום שכרתי מסחרית (VW Transporter) שהיו בה משענות משני צדי המושב. בשעת הנהיגה השלישית שלי הורדתי אותן והנחתי את המרפקים, שחררתי את הכתפיים התפוסות, נשמתי לרווחה ואמרתי לעצמי... 'וואלה, איזה מטומטמים המהנדסים האלה בפולקסוואגן וכל יצרן מסחריות, משאיות ואטובוסים אחר - היו צריכים להתייעץ בקארספורום קודם ולהבין מהמומחים האמיתיים איך לבנות סביבת נהג נכונה.'

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

א. ברור לך שיש פער בין הגב קצת מציק לי והיה נחמד אם הייתה לי משענת צד להניח את היד לכמה דקות, לשנות תנוחה, להיעזר בה להתמתח וכיוצב לבין אני עייף גמור, עוד שניה נרדם ואני אשתמש במשענת צד הזאת כדי להתעורר?

ב. במהלך הנסיעה לא נוסעים נונ-סטופ, יש עצירות, רמזורים, פקקים, זחילות. אם לא תוריד את הידיים לשניה העייפות תתגבר ואיתה יירד הריכוז.

הקקטוס מצויידת במשענת יד קטנה וזה נוח

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, kompy כתב:

אין קשר.

אתה עייף, תפוס, עצור בצד, במקום בטוח, להתרעננות ולשחרור.

פקק ארוך ומתיש

מתקדמים 2 מטר מחכים 3 דקות וחוזר חלילה

באמת אתה חושב שלאורך כל הפקק אסור להוריד את 2 הידיים מההגה ולהיעזר במשענת היד לצורך הרפיה קלה?

מה גם שאצלי לפחות, אני יכול להחזיק בהגה (אמנם למטה, לא בזווית הנכונה לנהיגה - אבל בוודאי בלי בעיה להתנהלות בפקק) גם כשהמרפק נח על המשענת

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה לא בטיחותי ולא חוקי ועדיין ברוב מוחלט של הרכבים יש ידיות מעניין לא?!

פותח השרשור רצה לדעת מה מתאים לו

למה להתעלק עליו עם משהו לא חוקי ולא בטיחותי שבכ"ז קיים בכל רכב היום?

פורסם

למה?

אפשר לאחד אותם לשירשור אחד:

"האם צריך לאותת כאשר יוצאים מהנתיב הפנימי במעגל תנועה דו-נתיבי לאחה התקנת משענת יד וזוג צמיגים חדש על הסרן הקדמי?"

• מצחיק 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...