Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מתלבט על רכב חשמלי.

ראיתי שהיונדאי קונה החשמלי עם הטווח הנמוך יותר (300קמ) ממש זולה ‐ סביב ה2000 שח בחודש בליסינג תפעולי.

רציתי לדעת האם פרט לטווח הנמוך יש איזשהו קאץ?

ומה דעתכם על הרכב באופן כללי?

אחרת, איזה רכב היבריד/פלאג אין מומלץ בטווח המחירים הזה?

בנוגע לטעינת רכב - 

כמה נורא זה הטווח הנמוך של ה300 קמ בהנחה שיש לי נקודות טעינה זמינות?

למישהו יש ניסיון עם הפרוצדורה של אישור התקנת עמדה ורישום חניה בבניין מגורים?

האם יש מגבלות על טעינת הרכב מנקודת חשמל בבית?

תודה

פורסם

רכב מצויין, מוצלח מגרסת הבנזין שלו. ראה ביקורת שלי כאן:

הטווח יכול להיות בעייתי כרכב ראשון במשפחה. בטיולים הוא יהיה גבולי וידרוש טעינות דחופות יותר ונהיגה מתונה כדי לשמור על הטווח. ביום יום לא אמורה להיות בעיה עם טווח כזה.אז זה תלוי בעיקר באופן השימוש שלך ברכב.

Mg4 או byd אטו יהיו מוצלחים יותר לדעתי.

לפני 20 דקות, gadyh כתב:

למישהו יש ניסיון עם הפרוצדורה של אישור התקנת עמדה ורישום חניה בבניין מגורים?

האם יש מגבלות על טעינת הרכב מנקודת חשמל בבית?

אם יש לך חניה בטאבו, מודיעים לועד הבית על התקנת עמדת טעינה. לרוב הועד ידרוש התחייבות מטעם חברת ההתקנה שהיא תעשה על פי חוק ושהחברה תתחייב לתקן נזקים אם הם יעשו כאלה. לכל החברות הגדולות יש מסמך כזה להחתמת הועד.

אם לא ניתן לחבר לחשמל הדירתי תצטרך להתחבר לחשמל של הבניין. אז יש להתקין מונה ולשלם את צריכת החשמל ישירות לועד אחת לכמה חודשים.

מגבלות תלויות בגודל החיבור שלך לחברת החשמל וצריכת החשמל לשאר הבית/הבניין. לרוב גם בחיבורים הכי נמוכים יהיה לך מספיק רזרבות לטעינה בשעות הלילה שיספיקו לטעינת רכב חשמלי סטנדרטי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

קונה החשמלית לא אמינה,

תבדוק בגוגל most unreliable electric cars ,

אתה תמצא אותה בכמה כתבות כאחד מהרכבים החשמליים הכי פחות אמינים.

במקרה שלה, עדיף הבנזין,

אם אתה מתעקש לרכב חשמלי תנסה לחפש דגם אחר.

• רעיון גרוע 1
פורסם

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=most+unreliable+electric+cars+

הנה דוגמאות:

https://www.topspeed.com/most-unreliable-electric-vehicles-consumer-reports/

https://www.motorbiscuit.com/most-unreliable-electric-vehicle-2022/

ויש עוד כמובן, וכמובן אין ל @Gopher את הלב לשמוע שיש חשמליות לא אמינות, ולכן הוא מיד מזבל את הפורום בתגובות מיותרות של אינפנטיל 😉

להבדיל ממך, אני כן עושה שיעורי בית, ויש לי הוכחות לכל השטות הזאת שנקראת רכב חשמלי חד פעמי.

פורסם
לפני 10 דקות, wildlands2019 כתב:

ויש עוד כמובן, וכמובן אין ל @Gopher את הלב לשמוע שיש חשמליות לא אמינות, ולכן הוא מיד מזבל את הפורום בתגובות מיותרות של אינפנטיל 😉

להבדיל ממך, אני כן עושה שיעורי בית, ויש לי הוכחות לכל השטות הזאת שנקראת רכב חשמלי חד פעמי.

נו באמת, על כל רכב אתה יכול למצוא  סקירות שאומרות שהוא אמין או לא אמין בחיפוש בגוגל.

הנה למשל חלק מהסקירות החיוביות שמצאתי:

Hyundai Kona Electric review - Reliability and safety 2023 | Auto Express

Hyundai Kona Electric - Reliability & safety 2023 | Carbuyer

השאלה האם נהגת על הרכב הזה? אז הביקורת שלך תהיה יותר אמינה. אז זהו שאני נהגתי עליו ואהבתי את הרכב.

• רעיון גרוע 1
פורסם

יש לי הרגשה שאתה פשוט ילד שעוד לא התבגר,

אתה נשמע כל פעם סותר את מה שאתה 

אומר וזורק המצאות שאין להם כל בסיס, ממש מנסה לדחוף את האג'נדה שלך בכל הכח.

נ.ב, תלמד, אם נהגתה ואהבתה זה לא אומר שהרכב אמין.

• רעיון גרוע 2
  • תוכן חדש...