Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 16.5.2023 בשעה 12:07, farkash7 כתב:

ומטסלה הגעתי לBRZ...

כדיילי דרייבר - היו לי את כל מנעד הרכבים שאתה מתאר (גולייטה תלתן / מיאטה nd / טסלה perf), כיום יש לי גם gti וכשהטסלה הראשונה מתה אז היו חודשיים שהיא היתה דיילי. 

מבחינת כיף פרופר, המיאטה/ברז אלו הרכבים הכי כיפיים שיש לדעתי ונסיוני, ואני כולל בפנים רכבים אקזוטיים הרבה יותר. אפשר לשחק איתם בלי להגיע לרמת סיכון גבוהה וזה נחמד. 

מבחינת שילוב כיף/שימושיות, הוטהאצ' זו פשרה סבירה מאוד. היו לי שנים יפות עם התלתן. הדבר היחיד שלא הייתי מוותר עליו זה גיר, בgti יש dsg6 וזה פוגע ברמת הengagement. 

ומבחינת דיילי אין פה בכלל שאלה, הטסלה היא ה-רכב הכי טוב שהיה לי, by far. ההבדל הוא ה"מרקטיאליות" של הכיף, בטסלה אני נהנה מדברים אחרים לגמרי שלאו דווקא מתחברים עם ההגדרות של מי שמחפש תשוקה לנהיגה. אמרת "רכב פלייסטיישן" - אמרת וצדקת. תוסיף לזה את ה'קמצנות' כלשונך (בוא נקרא לזה 'מודעות לעתיד') וזה נהיה הרבה יותר קיצוני לטובת הטסלה, במיוחד בישראל. 

כמובן שכל אדם הוא שונה ולכל אחד העדפות ודעות אחרות. 

בין אם תבחר בטסלה ובין אם תבחר בברז, אתה תהיה כנראה מבסוט לגמרי והעתיד הכלכלי שלך לא יקרוס לתוך עצמו. את ההוטהאצ' על נגזרותיה הייתי מוציא מהמשוואה, עם כל החיבה האישית לסגמנט. 

• אהבתי 7

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני בערך בסיטואציה שלך -

נשוי, ללא ילדים בינתיים עם הבנה שלא יהיה עוד זמן בעתיד הקרוב שאוכל להרשות לעצמי שהרכב הראשי שלי יהיה צעצוע. מבחנה כספית ומבחנה פרקטית.

כל הזמן מצאתי את עצמי מחפש סיבות למה לא לקנות, ממש הרגשתי שאני מחפש תירוץ.

בשנת 2020 כשהייתי סטודנט יצאה הברז החדשה וחלמתי להיות בעלים של אחת.

אחרי הרבה מחשבה, הצלחה למכור את המאזדה 3 המדהימה בת שנה שהייתה לי במחיר טוב, עליה ומימוש של המניות, הוחלט, בהסכמת האישה - ברז. 

יש רק בעיה ״קטנה״ שלאישתי יש רישיון לאוטומט ולכן, אנחנו מתגר… קונים ברז אוטומטית. 

כרגע מחכה לטלפון לתיאום מסירה :)

• מצחיק 1
פורסם

זה אוטו עם מחיר שמתחיל ב-47K פאונד בבריטניה. עממי זה לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אאלט מ2015

ההתייחסות שלי היתה לתפעול עצמו, לכן 6 או 7 הילוכים, רטוב או יבש, כל אלו משניים *עבורי* שכן חלק גדול מההנאה בתפעול הרכב ("engagement") נפגע במעבר לגיר אוטומטי. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 6 שעות, Supertigre כתב:

לו רק הייתה כאן אלפין A110 ולו רק היה לה מחיר עממי יותר, זו המכונית המושלמת לבוגרי BRZ/מיאטה. 

באמת לא רואה במה ה A110 כל כך יותר טובה מהברז החדשה בשביל להצדיק את הפער במחיר

פורסם

A110 תגיע בקרוב לפי יודעי דבר. אך כמו שנכתב כאן היא בקטגוריית מחיר אחרת.

זה בהחלט לא שלב ההתקדמות הטבעי ממיאטה ו BRZ. 

מדובר במכונית מדהימה שהיא שילוב של מכונת נהיגה ותכשיט.  

לפני 5 שעות, Morningstar כתב:

נושא ההיגיון במכוניות ספורטיביות כבר נדון כאן. אבל מי שיכול להרשות לעצמו, לא בהכרח פועל באותה מסגרת כללי החלטה כמוך.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, oryo כתב:

אאלט מ2015

ההתייחסות שלי היתה לתפעול עצמו, לכן 6 או 7 הילוכים, רטוב או יבש, כל אלו משניים *עבורי* שכן חלק גדול מההנאה בתפעול הרכב ("engagement") נפגע במעבר לגיר אוטומטי. 

שמועות אומרות שאי שם, בארצות רחוקות אפשר להזמין אותה עם גיר ידני

לפני 8 שעות, Morningstar כתב:

היא יותר קלה ויותר חזקה. יחס הספק\משקל יותר טוב בכ20%, 0 ל 100 טוב יותר ב 1.8 שניות, מקיפה את הרינג בכ24 שניות מהר יותר.
מספרים הם לא הכול אבל הם גם לא חסרי חשיבות.
בנוסף היא יותר יפה (מבפנים ולא רק מבחוץ) והרבה יותר מיוחדת וכנראה יותר נדירה.
אישית, הייתי קונה את הסובארו גם אם הייתי יכול להרשות לעצמי את האלפין אבל אני לגמרי מבין את פער המחיר. 

אה- ולג'יימס מיי יש אחת:

image.png.0c4950ace94601cc5239cfcd52630eb6.png

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi
  • אהבתי 2

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 20 דקות, mcshmupi כתב:

בנוסף היא יותר יפה

אני מסכים עם הכל חוץ מזה - מבחוץ האלפין נראית לי כאילו משהו בפרופורציות לא בסדר. על טעם ועל ריח...

• אהבתי 1
  • אחראי פורום
פורסם

ישבתי בה בהשקה בג'נבה ולא רציתי לצאת.

כאילו ציירו אותה על המימדים שלי. מושלמת.

ואז הגיעו המבחנים המפרגנים.

חשבתי על ייבוא אבל המחירים, גם של המשומשות, רק עולים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פעם גם בררתי אפשרות לייבוא אבל המחירים של הדגם הזה פשוט לא יורדים בשוק היד השנייה. נוטה להאמין שזה הולך להיות רכב אספנות מבוקש לאור העבודה שלפי התוכניות של רנו זה כנראה דגם הבנזין הראשון והאחרון של המותג בעידן החדש שלו. 

• מבאס 1
פורסם

image.png.0c4950ace94601cc5239cfcd52630eb6.png

מקדימה היא נראית קצת חייזרית, מאחור נראית נפלא. מהצד... ככה ככה.

אהה... והוא נראה כמו נזיר טיבטי...

f75adcfd-6029-4cdb-8de8-2c9140442cda_RHD+Alpine+A110+Exterior+10.jpg?fit=clip&q=60&w=750&cs=tinysrgb&auto=format

1da8f369-e0db-4f6a-893f-f12489b38bc8_RHD+Alpine+A110+Exterior+9.jpg?fit=clip&q=60&w=750&cs=tinysrgb&auto=format

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

היא נראית מדהימה במציאות, ולפי כל הביקורות נוסעת מעולה. בגדול, היא כל מה שה-4C הייתה אמורה להיות, בתוספת ליטוש ופיניש טוב יותר. יש ביניהן לא מעט משותף - מנוע מרכזי, עיצוב נהדר ומחירי יד2 מטורפים.

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...