Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת וו גרירה לסיטרואן c3 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מיד2 סיטרואן c3 2017 ואני מעוניין להתקין וו גרירה, בעיקר עבור נשיאת אופניים. 

האם יש בעיה בהתקנת וו לרכב כזה? 

האם עדיף וו נשלף? 

אף פעם לא התקנתי ולכן אני לא יודע מאיפה להתחיל. 

תודה לעוזרים🙏

פורסם

קודם כל בדוק מה כושר הגרירה של האוטו והאם זה עונה על הצרכים שלך (חיפוש גוגל 'כושר גרירה', יש כמה אתרים רלוונטיים, אתה מזין דגם מדוייק ושנתון ומקבל את המידע)

ניגש למתקין מורשה של ווי גרירה ומבקש הצעת מחיר, ככל הנראה בין 1,500 ל-2,500 ש"ח, תבדוק האם בדגם שלך קיימת אפשרות בחירה בין קבוע לנשלף. נשלף בד"כ עולה כמה מאות ש"ח נוספים.

אני אישית מעדיף וו קבוע, הוא שומר על האוטו מפגיעות מאחורה, פעמיים כבר קרה שמישהו נכנס בי מאחורה במהירות עירונית, בשני המקרים יצאתי, הסתכלתי וראיתי שאין שריטה, ושחררתי את הנהג הפוגע לדרכו (לא לפני תיעוד ושמירת פרטים למקרה שיתברר שיש נזק סמוי), אגב באחד מהמקרים הרכב הפוגע הורד מהכביש כשאצלי הוא אפילו לא הגיע לפח של האוטו אלא נעצר בוו.

פורסם
לפני כשעה, chezik כתב:

קודם כל בדוק מה כושר הגרירה של האוטו והאם זה עונה על הצרכים שלך (חיפוש גוגל 'כושר גרירה', יש כמה אתרים רלוונטיים, אתה מזין דגם מדוייק ושנתון ומקבל את המידע)

ניגש למתקין מורשה של ווי גרירה ומבקש הצעת מחיר, ככל הנראה בין 1,500 ל-2,500 ש"ח, תבדוק האם בדגם שלך קיימת אפשרות בחירה בין קבוע לנשלף. נשלף בד"כ עולה כמה מאות ש"ח נוספים.

אני אישית מעדיף וו קבוע, הוא שומר על האוטו מפגיעות מאחורה, פעמיים כבר קרה שמישהו נכנס בי מאחורה במהירות עירונית, בשני המקרים יצאתי, הסתכלתי וראיתי שאין שריטה, ושחררתי את הנהג הפוגע לדרכו (לא לפני תיעוד ושמירת פרטים למקרה שיתברר שיש נזק סמוי), אגב באחד מהמקרים הרכב הפוגע הורד מהכביש כשאצלי הוא אפילו לא הגיע לפח של האוטו אלא נעצר בוו.

תודה 

איזה יתרונות יש לוו נשלף? 

האם הוו הקבוע לא מפריע לחיישני הרברס? 

פורסם

וו לא מפריע לחיישנים,  רק צריך לבדוק שהמצלמת רוורס לא ממוקמת בדיוק מאחורי הוו.

במקרה רגיל אין יתרונות לוו נשלף.

זה עוזר רק במקרים שהוו מפריע למשהו כגון הסתרת לוחית רישוי (נדיר מאד) או הפרעה לפתיחת דלת תא מטען (גם נדיר), זה נפוץ גם ברכבי נכים שהוו מפריע למעלון.

יש שעושים את זה בשביל אסתטיקה, לטעמי חבל להפסיד את ההגנה האחורית.

• תוכן חדש...