Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 5.5.2023 בשעה 05:26, kompy כתב:

„רב-סרן שמועתי״ מספר על התקנת ממיר חליפי קטן במיקום של צינור הפליטה הגמיש.

לבדוק אפשרות זאת אמל אגזוזן(מתקין מערכות פליטה).

פות"ש, בדקת את זה?

פורסם (נערך)
בתאריך 4.5.2023 בשעה 16:58, אמת כתב:

שלום,

ברשותי קיה קארנס 2018, בנזין, שכבר גמעה 95,000 קמ.

לפני כשנה נדלקה נורת צ'ק אנג'ין. ניגשתי למוסך (לא מורשה יבואן) והוא אבחן שהתקלה הינה יעילות נמוכה בממיר. המוסכניק איפס במקום את התקלה ונסעתי לשלום וכעבור פחות מחודש הרכב עבר טסט ללא שום חריגה בבדיקות זיהום אוויר.

לפני כשבוע הנורה נדלקה שוב (במהלך השנה האחרונה האוטו נסע כ-6 אלף קמ).

מכיוון שהאוטו נדרש לעבור טיפול שנתי הוא הגיע היום למוסך קיה המרכזי בפתח תקווה. במוסך טוענים שהממיר גמור ושהנורה חוזרת להדלק מיד אחרי שמאפסים אותה (הגיוני?).

אני מתלבט כרגע בין האפשרויות הבאות:

א. לקחת את האוטו לדיאגנוסטיקה במוסך אחר.

ב. "להעביר" את האוטו טסט ולהתעלם.

ג. להחליף את ליבת הממיר בעלות של כ-1600 שח (מדובר ברכב שצפוי לסע כ-5 אלף קמ בשנה).

ד. להחליף לממיר מקורי בעלות של 7100 שח (ולצפות שגם הוא ימות בעוד 95 אלף קמ או חמש שנים, המוקדם מבינהם?)

ה. לשמוע מכם רעיונות נוספים...

תודה מראש למשיבים!

נ.ב.: אם אין חריגה אובייקטיבית בזיהום האוויר (למשל כשהאגזוז חם) האם נורת צ'ק אנג'ין דולקת היא עילה לכישלון בטסט?

תקלות נפוצות בדגמים האלו, בעיקר בדגמים האלו אוהבים לאכול שמן. 

סלילי הצתה והחטאת ניצוץ גם נפוץ. 

ממירים בדגם הזה מגיע מרוסקים. 

מקורי החזיק כ5 שנים כשהרכב היה חדיש, אני מעריך שהוא יחזיק הרבה פחות אם תחליט לשים אותו ולהשקיע על הרכב כ8000 ש"ח.  אני מעריך שהוא יחזיק גג 4 שנים 

החלפת ליבה מחזיק עד שנתיים, חשוב לשים משהו טוב. אנחנו מחליפים ליבות חדשות ביומיום. 

גילוי נאות, אני עוסק בתחום. 

בהצלחה. 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם
בתאריך 11.4.2024 בשעה 14:36, mcaspi כתב:

פות"ש, בדקת את זה?

לא מצאתי מידע בנושא. כמו"כ איני מבין כיצד זה יעזור לפתור את התקלה במחשב הרכב ש"מסתכל" על רמת החמצן לאחר הממיר ה"רגיל" שלכאורה לא מוחלף.

כאמור, הרכב צריך להכנס לטמפול שנתי. מניח שמוסך נורמלי יוכל לעשות דיאגנוזה שטחית על הדרך. יש למישהו המלצה על מוסך אמין באזור פ"ת?

• תוכן חדש...