Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום בבוקר נכנסתי לכיכר ורכב אחר התפרץ לכיכר לפני, בלמתי והנהגת מאחורי לא הספיקה לבלום באופן מלא ונכנסה בי מצד ימין מאחור 

החלפנו פרטים - יש לכם מקום מומלץ שיכול לטפל בנזק - לא בטוח ששווה לה להפעיל ביטוח אם אני מבין נכון את גובה הנזק 

אזור פתח תקווה- ת"א 

רכב- יונדאי אלנטרה 2015 

תודה 

IMG-20230424-WA0002.jpg

IMG-20230424-WA0003.jpg

פורסם

תכנס לכל מוסך פחחות ותיקח הצעת מחיר.

לא שווה לה להפעיל ביטוח במידה ולא מחליפים פגוש. תיקון ללא ההחלפה יעלה כ 750-1000₪. 

במידה וצריך להחליף, אני לא בטוח מה שווה.

אם בני ברק מתאים לך ( איזור קניון איילון ), תקפוץ למוסך של יוסי צמח ברוך הירש 26 ב"ב. יגידו לך במקום מה מחיר התיקון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחיר התיקון הוא עד 1000 ש''ח וכנראה פחות

באשדוד יש מישהו שעושה את זה ב500 

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

לא הייתי מהמר על מחיר התיקון לפני בדיקה.

האם הנזק שטחי או שנשבר משהו מתחת לפגוש?

האם תא המטען נפתח ונסגר באופן תקין ואין בעיית איטום?

אם מדובר בנזק שטחי בלבד מדובר בכמה מאות ש״ח (לפני מספר שנים גרמתי למישהו נזק דומה, הצעת המחיר היתה משהו כמו 800 ₪ בתוספת מע״מ). אם יותר עמוק צריך לקבל הצעה לפי הנזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוא נביא גם ציוד רנטגן לאיתור סדקים בקורות...
בחייאת, כולה שריטה בפגוש ברכב "לא חדש"
תצבע ותמשיך בחיים, לא קרה כלום!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל - לא צריך ציוד רנטגן. אבל צריך לוודא שהפגוש יושב כמו שצריך ושלא נשבר איזה חיבור שלו.

בצילום יש איזה רווח בין הפגוש למכסה תא המטען - אני לא יודע האם הוא נורמלי או לא. 

לצערי יש לי יותר מדי ניסיון בפגיעות מסוג זה. האחרונה היתה חבטה שבמבט ראשון (בשטח, לפני הזזת הרכב) נראה שהנזק מינימלי, בהסתכלות הראשונה הפחח אמר שמדובר בכ-4,000 ש"ח, הנזק הסופי, אחרי פירוק, הסתכם בפי 3 מזה.

That said, אם אין נזק יותר עמוק לא הייתי טורח אפילו לצבוע. ממילא כנראה שתוך כמה חודשים יהיה שידור חוזר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לחזק את מה שספריאל כתב.

בתאריך 25.4.2023 בשעה 09:47, סולל הדרך כתב:

בחייאת, כולה שריטה בפגוש ברכב "לא חדש"

התמונה הבאה היא שריטה בפגוש של ה 208 שלי, עקב פגיעה מאחור -

IMG_20210330_082543_1.thumb.jpg.14793a905e4bb89fbeac5faf25870f8a.jpg

הנזק היה מעל 10,000 ש'ח.  אז כן.  יש טעם לבדוק.

(גילוי נאות, הרכב הפוגע נראה ככה אח'כ:

IMG_20210330_082538.thumb.jpg.80fb7cef9746a2874a8b19fd5fd3f4ac.jpg

כולל כנראה שלדה שהתעקמה כי הדלתות לא ננסגרו/נפתחו אלא רק בכח).

פורסם

הנזק היה מעל 10k כי פגעו בך והביטוח של הצד השני שילם.

אם זו היתה תאונה עצמית... ב 500 ש"ח היית צובע את הפגוש וממשיך הלאה בחיים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ממש לא. מה עם הדלת האחורית? ואני מהמר שהפגחעה הגיעה לאמבטיה.

פורסם

בוא נסכים שלא להסכים.
כולה שריטה על הפגוש.
מי שרוצה לחפש איפה נשברו לו קליפסים ואיזה אמבטיה נסדקה שיהיה לו לבריאות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 25.4.2023 בשעה 09:34, sperial כתב:

לא הייתי מהמר על מחיר התיקון לפני בדיקה.

האם הנזק שטחי או שנשבר משהו מתחת לפגוש?

האם תא המטען נפתח ונסגר באופן תקין ואין בעיית איטום?

אם מדובר בנזק שטחי בלבד מדובר בכמה מאות ש״ח (לפני מספר שנים גרמתי למישהו נזק דומה, הצעת המחיר היתה משהו כמו 800 ₪ בתוספת מע״מ). אם יותר עמוק צריך לקבל הצעה לפי הנזק.

תודה לכל המגיבים 

התייעצתי גם עם מישהו נוסף ואכן המליצו לי לבדוק שלא מדובר בנזק שטחי בלבד אלא גם לבדוק אם נשבר משהו מתחת לפגוש 

משער שאכן מדובר בנזק פשוט כי המהירות של הפוגעת לא היתה גבוהה וגם לא הרגשתי מכה חזקה מהפגיעה 

פורסם

@סולל הדרךתסתכל שוב בתמונה שהעלה @dani666. יש כיפוף בפח של הדלת האחורית מתחת לסמל ה-208, ויש שבר בפנס האחורי, אלה לבד כמה אלפי שקלים. הוסף את הפגוש ומה שמתחתיו ותראה שהסכום שנקבע ממש לא הזוי.

פורסם

בחיאת, תגיב למה ששואלים
הנזק המדובר הוא ביונדאי בתמונה הראשונה

התמונה של הפזו לא קשורה בכלל
זה משתמש שהחליט לשתף אותנו בנזק שלו שהיה משמעותית גדול, אבל זה לא המקרה של היונדאי!

לפני 39 דקות, yeonatanh כתב:

תודה לכל המגיבים 

התייעצתי גם עם מישהו נוסף ואכן המליצו לי לבדוק שלא מדובר בנזק שטחי בלבד אלא גם לבדוק אם נשבר משהו מתחת לפגוש 

משער שאכן מדובר בנזק פשוט כי המהירות של הפוגעת לא היתה גבוהה וגם לא הרגשתי מכה חזקה מהפגיעה 

נשמח אם תחזור אלינו תתספר לנו מה קבע השמאי

פורסם
לפני 37 דקות, סולל הדרך כתב:

זה משתמש שהחליט לשתף אותנו בנזק שלו שהיה משמעותית גדול, אבל זה לא המקרה של היונדאי!

הקשר הוא שמה שנראה שטחי יכול להיות עמוק.

הטענה שלי מלכתחילה פות"ש צריך בדיקה של בעל מקצוע. יתכן שהכל שטחי וחסר משמעות, יתכן שיהיו הפתעות. אפילו לא חייב שמאי. צריך בדיקה של פחח ואז להתקדם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 20 שעות, סולל הדרך כתב:

בוא נסכים שלא להסכים.
כולה שריטה על הפגוש

לפני 4 שעות, סולל הדרך כתב:

אוי @סולל הדרך סולל ....

ועוד איך הפיג'ו קשורה.  זה הרכב שלי.  הרכב המקומט זה הרכב הפוגע.

ועכשיו נחזור ל"שריטה על הפגוש".

אכן טעות שלי.  הנזק לא היה מעל 10,000 ש'ח.  הלכתי לבדוק בחשבונית פרופורמה.  זה היה "רק" 8,000 ש'ח. 

ו @sperial- הדלת האחורית כלל לא נפגעה.  היא עבדה ועובדת כמו חדשה.  כל הנזק היה בפגוש ובמה שמתחתיו. 

הנזק לאלטו ממש תמוה בכל מקרה.

• תוכן חדש...