Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דברים לא מוסברים.

הבן שלי פגע עם sx4 באיזו קיה די חדשה (איני זוכר איזה דגם, כנראה ספוטאג'). הנזק לקיה 1,000 ש"ח. ל-sx4 למעלה מ-20,000 ש"ח, ירדה מהכביש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, dani666 כתב:

אוי @סולל הדרך סולל ....

ועוד איך הפיג'ו קשורה.  זה הרכב שלי.  הרכב המקומט זה הרכב הפוגע.

בוא נדמיין שאתה היית האחראי לתאונה... אז בכלל לא היית בודק כלום, אלא בספק מתקן את הפגוש וממשיך בחיים
אבל בגלל שהצד הפוגע משלם, אז מתחילים לחפש מתחת לפנס איזה קליפס נשבר ומשלמים את המחירים ההזוים שהמוסכים גובים והביטוח משלם ואז כל שטות מגיעה לאלפי שקלים.

אם רוצים למצוא נזק... אפשר
יש לי שכנה שצבעה חצי אוטו מנגיעה קלילה של אישתי ברכב שלה.
משהו שהיה נפתר אצל בפחח באלף שקל עלה לביטוח חמש ספרות.
או נהג מונית (סינגפורי) שליטפתי לו את פינת הפגוש (פלסטיק לא צבוע בכלל) ולא קרה כלום... פאקינג לא קרה כלום!
לא לרכב שלו ולא לרכב שלי, אפילו לא שריטה.
זה לא מנע ממנו לאשפז את עצמו, והוציא מהביטוח איזה 5000 דולר וכמובן שהיה מדובר בתאונת דרכים עם נפגעים מה שגרם עירוב של המשטרה!
למה? כי אפשר, כי אנשים חמדנים (שלא לומר נצלנים או זבלים) שמנצלים את הביטוח!

לא תשכנע אותי שהשריטה הקלילה בפגוש של היונדאי שנעשתה במהירות אפס היא פשוט... לא יותר משום דבר וכלום.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מנסה לשכנע אותך בכלום. 

רק מנסה לאמר (ואתה לא קולט, אבל תעזוב, זה מיועד לאחרים) שגם מה שלא נראה כנזק רציני על פניו יכול להסתיר. אותך אולי ניצלו אבל זה לא אומר שבגלל זה אחרים לא צריכים לבדוק מה באמת קרה לרכבם.

• תוכן חדש...