Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מתלבט בין דגמי A3. 

בדקתי A3 שנת 2017, מנוע 2000 דגם שארפ דיזיין עם 74 אק"מ. דורש 94 אש"ח. הטסט נגמר ביולי וצריך לעשות כיוון פרונט ולהחליף תותבים ועוד כמה דברים קטנים בפרונט.

בבדיקה הבוחן אמר לי שהמנוע הזה לא מוצלח ואמר בצורה לא ברורה כזאת שהאוטו שמור אבל המנוע עייף. להבנתי כסת"ח. מצרף דוח בדיקה, אשמח לחוות דעת.

הבנתי שהמנועי 1.5 יותר מוצלחים.

אני מחפש רכב שיהיה כמה שיותר מאובזר ואמין. אשמח להבהרות מהמבינים בנושא ואיזה דגמים עדיפים.

תודה.

700084794_CamScanner04-02-202308.25.pdf

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

מנסיון העבר של חברים אאודי מזדקנת לא אמינה. לא A8 לא A7 וגם לא A3. זה רכב מפנק וכיפי ויפה -אבל לא ממש אמין. בעיות היו בעיקר בגיר ובנזילות שונות. אולי אם הוא מתוחזק ממש לפי הספר זה יהיה בסדר. שווה לקפוץ למוסך ולראות/לשאול את העובדים

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

בגדול האוטו מתוחזק לפי הספר.

בעל הרכב טוען שעשו לו עדכון תוכנה לגיר ואז הלך הגיר והמוסך החליף לו לגיר חדש.

הבעיה שהמוסך לא נותן אחריות לגיר החדש ובעל האוטו מוכר אותו חודש אחרי שהוחלף גיר.

לטענתו כי הוא צריך אוטו יותר גדול. אולי צירוף מקרים ואולי לא...

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

כשתרצה למכור זו תהיה בעיה שבגללה תאבד הרבה מהמחיר המבוקש. אם יש רכבים דומים ללא החלפת גיר, הייתי מחפש לקנות אותם

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...