Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Transporter כתב:

אם אתה מרוויח טוב, יהיה לך רכב נוח ומפנק, תהיה לך דירה יפה, אתה תתלבש יפה.

מה?

מה הקשר?

כמו שאמרו כאן, עובדי חברות הייטק שמרוויחים יפה מאוד, נוסעים במכוניות עממיות.

יש אפילו כאלו שלא מחזיקים רכב בכלל, שלא נדבר על רכב נוח ומפנק.

גם אצל בת הזוג (שעובדת בחברה אחרת) המצב דומה ולרוב האנשים יש מכוניות עממיות.

גם במקום העבודה הקודם שהייתי בו זה היה ככה.

אנשים גרו בבתים ממוצעים, לא בשכונת עוני ולא באיזו וילה בתל אביב.

לגביי לבוש גם אין קשר. יש אנשים שאין להם שקל ומוציאים את כל המשכורת שלהם על בגדים. יש כאלו שיש להם הרבה כסף ומתלבשים כאילו אין להם.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בסוף זה תלוי רק בך.

אם אתה חושב שרכב יוקרתי יביא לך יותר לקוחות, וזה אכן משפיעך אתה מביא לקוחות שחושבים כמוך.

אם זה לא מעניין אותך והעסק מצליח, כנראה שזה לא מעניין גם את הלקוחות שאתה מביא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השרשור הזה התחיל בהתיחסות לצד של הלקוח - כיצד הוא רואה את הרכב של נותן השירות. פות"ש שאל כיצד חברי הפורום מתיחסים לבעל מקצוע שמופיע ברכב יוקרה. 

כמובן שכל אחד רשאי לעשות בכספו כרצונו (ובלבד שהרויח את הכסף ביושר), אבל הלקוח עלול להתרשם בצורה שלילית גם מפאר עודף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחד עלול להתרשם בצורה שלילית, השני בצורה חיובית. 

פורסם

חברים העולם סובב סביבנו ולא סביב אחרים.

לדעתי הכל עניין של הרגשה עצמית. אם תקנו רכב יקר ותרגישו יותר טוב עם עצמכם, המכירות ומה שתשדרו יהיה בהתאם ולהפך.

שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב כשהוא מסתכל על עצמו במראה אם זה לנעול גוצ'י או לנעול קרוקס מתחת לשולחן. מי שמסתכל עליכם בתור שופוני על רכב יוקרה בזמן שזה עושה לכם טוב כנראה לא צריך להיות הלקוח המתאים בשבילכם.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 29 דקות, liorshiri כתב:

לדעתי הכל עניין של הרגשה עצמית. אם תקנו רכב יקר ותרגישו יותר טוב עם עצמכם, המכירות ומה שתשדרו יהיה בהתאם ולהפך.

שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב כשהוא מסתכל על עצמו במראה אם זה לנעול גוצ'י או לנעול קרוקס מתחת לשולחן. מי שמסתכל עליכם בתור שופוני על רכב יוקרה בזמן שזה עושה לכם טוב כנראה לא צריך להיות הלקוח המתאים בשבילכם.

Well said...

פורסם
לפני שעתיים, liorshiri כתב:

עזוב, בוא ניקח את זה לצד השני.

אם תדע שדייהו אספרו תביא לך עוד 20% בהכנסות, זה שווה לך את זה?

עצמאים עובדים קשה מאוד אז לפחות להנות מזה גם אם זה אומר להרויח קצת פחות.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

עזוב, בוא ניקח את זה לצד השני.

אם תדע שדייהו אספרו תביא לך עוד 20% בהכנסות, זה שווה לך את זה?

עצמאים עובדים קשה מאוד אז לפחות להנות מזה גם אם זה אומר להרויח קצת פחות.

אני יכול להבין מה שאתה אומר אבל בסוף רכב זו המצאה, מעשה ידי אדם.

אף אחד לא ימצא אושר או סיפוק במכונית, יקרה ככל שתהיה, וזה מגיע מחולה רכבים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הא? בטח שאפשר למצוא אושר או סיפוק במכונית וזה גם לאו דווקא קשור לערך הכספי שלה. 

• אהבתי 5

פורסם
לפני כשעה, שליקו99 כתב:

אם אתה מדבר על כך שחיי ישתנו וההפוך לאדם מאושר אז אני מבין מה אתה אומר אבל רגעי אושר והנאה בוודאי שרכב טוב מביא בדיוק כמו מסעדה טובה וכדו'.

פורסם

ברור שזה משתנה מאדם לאדם 

לדעתי זה תלוי במעמד של המתבונן 

ובדיוק על זה נאמר המשפט "אין הזדמנות שניה לרושם ראשוני"

פורסם
לפני 10 שעות, Transporter כתב:

התשובה היא בוודאי

אני שנים ישבתי במשרד נחמד, סביר, שפשוט היה לי נוח, כי הייתה ממנו גישה זריזה ונוחה לכביש 4 ואיילון, חניה בשפע לי וללקוחות, ואפשרות להגיע 24-7 מתי שבא לי עם מי שבא לי

וכמובן שמירה 24-7

לא פעם הגיעו חברים, אנשי עסקים, שאמרו לי "המקום הזה לא מתאים לבעל עסק כמוך שמציג ללקוחות שלו תיק עבודות מפואר כמו שלך ועובד בסכומים שאתה עובד. זה פשוט מראה שאתה מוכר להם סיפורים

אין מה לעשות

אם אתה מרוויח טוב, יהיה לך רכב נוח ומפנק, תהיה לך דירה יפה, אתה תתלבש יפה.

אוי איך אני אוהב את הסיפורים האלה על ההוא שהולך נגד הזרם

בבילוי במסעדה בעבר יצא לי להתקל בחיים בראש משפחת פשע שלובש  טי שירט שחורה של 80 שקל וככה מגיע למסעדת יוקרה. נו אז מה ? זה אומר שהוא יותר צנוע ממני שאוהב ללבוש בגדי מעצבים ? לא...פשוט ככה התאים לו באותו רגע. אל תדאג, יש לו בחניה רכבי יוקרה שעולים יותר מכל מה שיש לי והיה לי מאז שנולדתי.

אם מסתכלים על הכלל- אז כן - כלל האוכלוסיה שהוא תאר, מסתובבת עם רכבי יוקרה

זהוא שאין לו.

אם תקרא על הבן אדם, תראה שזה מקרה נדיר שכסף לא שינה אותו.

ואין לו בחניה שום משהוא יקר או יוקרתי.

יש לו אני חושב עוד בית נופש, שקנה לפני עשרות שנים, ואחרי שאשתו נפטרה מחר אותו ב 11 מיליון, בגלל שהיה באזור מאוד מבוקש, שקנה האזור היה מאוד לא מפותח.

יש לו ולשותפים מטוס מנהלים משותף.

נו ובאת ראש משפחת פשע? כולם יודעים שצנועים זה רק בגלל לרדת מתחת לרדר.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)

עושה רושם שחלק מהמגיבים פה בכלל לא קראו מה באמת הוא שאל,

ומריצים בראש כל מיני דוגמאות של בעלי מקצוע שלא רלוונטים לשאלה שהוא הציג.

ברור שאם אני מתעסק בנגרות או מסגרות ומגלגל מליונים, אני לא אגיע לעסק שלי עם חליפה ונעלי מוקסין,

כי הבגדים האלה לא מתאימים, לא נוחים ואפילו מפריעים לי לעבוד

אני מכיר באופן אישי מפיק על שאחראי להפקות ענק כאן בארץ, שמסתובב עם בגדי עבודה ונעלי עבודה כל יום כל היום. מהסיבה הפשוטה, הוא עובד בשטח,נפגש עם לקוחות באתרי עבודה ומפקיד על הכללים כי מה לעשות אי אפשר להסתובב בעבודה הזאת בלי נעלי עבודה.

אבל לעבודה הוא מגיע עם ריינג רובר, לגיטימי לגמרי

הוא דיבר על אנשי עסקים שחלק משמעותי מהעסק שלהם זה פגישות ולהיות ייצוגי

זה לא קשור לאנשי הייטק, רופאים, בעל מסגירה או קבלן גדול.

לפני 3 שעות, לירון .ה. כתב:

זהוא שאין לו.

אם תקרא על הבן אדם, תראה שזה מקרה נדיר שכסף לא שינה אותו.

ואין לו בחניה שום משהוא יקר או יוקרתי.

יש לו אני חושב עוד בית נופש, שקנה לפני עשרות שנים, ואחרי שאשתו נפטרה מחר אותו ב 11 מיליון, בגלל שהיה באזור מאוד מבוקש, שקנה האזור היה מאוד לא מפותח.

יש לו ולשותפים מטוס מנהלים משותף.

נו ובאת ראש משפחת פשע? כולם יודעים שצנועים זה רק בגלל לרדת מתחת לרדר.

נו אז מה?

הוא מייצג את הכלל ?

יש לי חבר שהיה מצביע ליכוד כל החיים שלו , כל המשפחה של מצביעה רק ליכוד

וביום אחד התהפך והחליט שביבי צריך ללכת לכלא

וכל יומיים הוא ואבא שלו רבים על זה

אז מה? זה אומר שכל מי שהצביע ליכוד יתהפך מחר או מחרתיים כמוהו ?

הוא זה הוא, זו הגישה שלו, כל הכבוד לו

רוב מצביעי ליכוד ימשיכו להצביע  לביבי גם אם הוא ירצה שנהיה איראן

ורוב בעלי העסקים שיש להם כסף יסעו ברכבי יוקרה.

אני לא מדבר על איזה סבא שחסך שקלים מתקופת הבריטים ובמקרה קנה דירה בצהלה ובמקרה היא נשארה שלו והיום היא שווה 7 מליון, אלא על אנשים עצמאים שבאמת עשו כסף בחיים בשתי ידיים

במיוחד אלה שמגיעים לפגישות וכו', כמובן שירצו רכב יוקרה

אם אתה לחפש את היוצא מן הכלל, בכיף

לפני 6 שעות, שליקו99 כתב:

אין מה לעשות, כשאתה בעל עסק, הרבה זה מה אתה משדר כלפי חוץ

אגב,

לצערי הייתה תקופה שחטאתי, קניתי טסלה אחרי שמכרתי E350,

איכשהו הצליחו לשכנע אותי כי המחיר היה ממש זול וצפו עליה גדולה

הרכב פשוט מרגיש כמו קופסאת פח עם מסך גדול

כלום ושום דבר, במחיר מופרז, עם תמורה שהיא כלום ושום דבר, ואפילו חוויה מזעזעת של חום איימים כשהגג קצת מתחמם

בקיצור

אף אחד לא מחפש סיפוק במכונית

אבל היום כשחזרתי למרצדס , חווית הנהיגה עולה בעשרות, אולי מאות או אלפי רמות  על טסלה

אז כמובן שמרגישים בהבדל

וכן

מה לעשות, בדיוק כמו רולקס, כשאתה מספר לאנשים שאתה מחזיק עסק חזק, מבוקש, מלא בלקוחות וכו', תופיע לפגישה עם מרצדס, רוב הסיכויים שיגידו "טוב לא חשבנו אחרת"

תגיע עם קיה ספורטז', יגידו "כל הסיפורים שלו על עסק משגשג עם מאות לקוחות ששופכים כל כך הרבה כסף והוא קנה קיה ולא GLE?

עברתי את אותו סיפור עם המשרד תאמין לי

לפני 8 שעות, liorshiri כתב:

לדעתי הכל עניין של הרגשה עצמית.

זה שטויות

למכור לעצמנו "אני מושלם גם עם סנדלים וטי שירט וקיה פיקנטו"  זה בסדר, אבל עם זה לא הולכים למכולת.

להתלבש יפה בהתאם לתפקיד שלך, יגדיל את הסיכוי של הלקוח להתחבר אלייך, וגם לסגור איתך

לקוח שיתרשם ממך ומהמשרדים שלך, יהיה לו הרבה יותר קל לשלם לך יותר

את אותו מוצר, בתנאים אחרים, תאלץ למכור בהרבה פחות אם הרושם הראשוני והמשחק המקדים יהיה פחות וואו.

כשאני עושה עסקים עם מישהו אני מסתכל על כל הפרמטרים לפני שאני קונה את הסיפור שלו

לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

אם זה לא מעניין אותך והעסק מצליח, כנראה שזה לא מעניין גם את הלקוחות שאתה מביא.

שטויות

כל עסק מצליח יכול להיות יותר מצליח

ועל כל עסקה שלא נסגרה אפשר  להגיד "הלקוח מטומטם"

השאלה לאן אתה שואף להגיע

רושם ראשוני חשוב בכל מקום ובכל תחום ובכל דבר.

לפני 12 שעות, dorsht כתב:

מה?

מה הקשר?

כמו שאמרו כאן, עובדי חברות הייטק שמרוויחים יפה מאוד, נוסעים במכוניות עממיות.

יש אפילו כאלו שלא מחזיקים רכב בכלל, שלא נדבר על רכב נוח ומפנק.

גם אצל בת הזוג (שעובדת בחברה אחרת) המצב דומה ולרוב האנשים יש מכוניות עממיות.

גם במקום העבודה הקודם שהייתי בו זה היה ככה.

אנשים גרו בבתים ממוצעים, לא בשכונת עוני ולא באיזו וילה בתל אביב.

לגביי לבוש גם אין קשר. יש אנשים שאין להם שקל ומוציאים את כל המשכורת שלהם על בגדים. יש כאלו שיש להם הרבה כסף ומתלבשים כאילו אין להם.

מה זה עובדי חברות הייטק?

כמה הם מרוויחים?

20? 30? 40 ברוטו?

זה לא מה שמרוויח בעלים של עסק מצליח

והתשובה נמצאת בגוף השאלה, הם עובדים, שכירים. לא בעלי העסק

ואיך התשובה הזאת קשורה בכלל למה שהוא שאל ומה שעניתי?

דובר על עצמאיים, בעלי עסקים, שמסתובבים ונפגשים עם אנשים.

עובד חברת הייטק מגיע למשרד (או עובד מהבית בכלל), עושה את העבודה שלו, הולך הבייתה ומקבל תלוש סוף חודש. הוא יכול לבוא גם עם פיגמה וחוטיני מתחת

הוא לא נוסע כל יום מפה לשם ונפגש עם אנשים ועושה עסקאות

לפני 12 שעות, dorsht כתב:

מי שיודע להתלבש, להראות מטופח ובאופן כללי להראות טוב, הרבה יותר קל לו למכור וזה מוכח

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
בתאריך 1.4.2023 בשעה 21:28, snoop90 כתב:

1. סוכן פנסיוני של החברה שאני עובד בה, חיבב רכבי ספורט. כל שנה היה מגיע עם רכב ספורט חדש. החברה הפסיקה לעבוד איתו אחרי שבדקנו את הפוליסות שהוא הציע עם מספר סוכנים אחרים וגילינו שהן לא אופטימליות.

2. עורך דין שאני מעריך ומשתמש בשירותיו כבר יותר מעל 10 שנים, יושב במשרד מתפורר ולמען האמת, עדיין לא גיליתי באיזה רכב הוא נוסע.

חשוב לא לשכוח, שיש הרבה אנשים שחשוב להם לראות טוב, מסופרים, מסורקים, מגוהצים, ממתוגים ויש כאלה שזה ממש לא חשוב. כך או כך זה לא מעיד על מקצועיות.

לכן אם בעל מקצוע יגיע ברכב של 800,000 או 5000, אני אשכח את הנתון הזה תוך 2 דקות. 

מסכים איתך, פרט לכך שהייתי מסייג את זה הסיכוי שרכב ששווה 5000 ש״ח יהיה אמין לאורך זמן הוא קטן. קטן מאד , אלא אם הבעלים מכונאי חובב שמקדיש הרבה מזמנו לתחזוקה שלו.
אם בעל מקצוע / עצמאי תלוי ברכב כזה להגיע לפגישות עם לקוחות שהזמן שלהם שווה הרבה כסף, או שהוא גובה מהם הרבה כסף עבור שירותיו, זה לא יעבוד. הוא לא יוכל  לעמוד לא בנזק של איחור/פיספוס פגישות, ולא בהפסד ימי עבודה לצורך תיקונים.
גם לא מאמין שיש בעל מקצוע ״ייצוגי״ כזה שמסתמך על רכב אספנות בתור ה-daily driver היחיד.
הרף התחתון למשהו אמין (תלוי בקטגוריה/גודל המכונית, כמובן), הוא משהו כמו 25000 .

פורסם (נערך)

@Transporter השרשור לא עוסק בחוויה שלך כבעל רכב. אם אתה מעדיף מרצדס על טסלה ומוכן לשלם את המחיר - קנה ותהנה.

השרשור עוסק בהשפעת דגם הרכב על יחסו של הלקוח הפוטנציאלי לבעל העסק. לפחות בחוגים שלי ההשפעה תהיה זניחה. תבוא באיזה S600? יפה לך. אז מה. אבל אני לא מסתובב בחוגי העשירים או הוואנאבי עשירים. מכסימום מחנה את הסוזוקי שלי ליד הקולגה עם ה-E class ואומר לו ״בוקר טוב״. ובחדר הכושר ההוא עם ה-S class מתאמן על הליכון זהה לזה שעליו אני מתאמן, וגם מתקלח במקלחת הסמוכה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...