Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, nglancer כתב:

על זה לא חשבתי, ממש מענין, למרות שבמפרט הטכני לא בדיוק ברור מספר המקומות + המחיר יותר גבוה.
וכן זה מרגיש קצת הגזמה מבחינת ההרגשה המסחרית

הייתי בהשקה של ג'מפי ב 2017, אז כל הדגמים יובאו לארץ בתצורת ואן מסחרי עם 3 מושבים בשורה קידמית. את כל המושבים האחרים התקינו בארץ, יש כמה חברות וכמה רמות הידור שונות אבל אלו עדיין לא מושבים מקוריים. אורך של הגרסה הקצרה ביותר 4.61. הוא יותר רחב ויותר מסחרי מברלינגו ואם נראה לך קצת מוזר לקנות ברלינגו לשימוש משפחתי, אז עם ג'מפי זה עוד הרבה יותר מוזר.

כמו כן אז ב 2017 הדגם הקצר היה רק עם גיר ידני, אולי זה השתנה מאז.

יש בה בפורום סקירה שעשיתי על ברלינגו 5 מקומות 130 כ"ס אוטמטית, אני לא הרגשתי סחרחורות ולא תחושת התהפחות אבל זה רכב גדול וגבוה שנוהגים בו כמו "ג'נטלמנים" ולא כמו ברכב פרטי רגיל. 

עדיין קשה לי להמליץ על זה לשימוש משפחתי ועוד במחיר 190 אלף שקל. לדעתי מתאים רק אם זה שילוב של שימוש לעובדה + משפחתי.

פורסם

ללא קשר למחיר (המופרז) של הברלינגו, לי יש נסיו לא קטן איתו,
חבר טוב מאוד מחזיק אחד עכשיו (זה ברלינגו רביעי שלו אחד מחליף את השני),
סוחבת לא רע בכלל, מרווחת גם מבוגר יכול לשבת במושב האחורי באופן סביר (הרבה יותר טוב מהפאג'רו שהומלץ כאן),
חסכונית בסולר (עם הנסועה שלך לא כ"כ קריטי), עם שמשות כהות סה"כ לאחר כמה ד' המזגן מסתדר עם הרכב,
המלצתי לשכנים שהזמינו אחד שיחליף את הגראנדיס המזדקנת שלהם, מבחינתם בטווח של עד 220K זאת הייתה אופציה שפויה מבחינת אחזקה ומרווח פנים שידמה לגראנדיס.
עם הרוחב לא מגביל אותך הג'אמפי פשוט יתן לך מזגן אחורי ראוי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, llaavvii כתב:

ללא קשר למחיר (המופרז) של הברלינגו, לי יש נסיו לא קטן איתו,
חבר טוב מאוד מחזיק אחד עכשיו (זה ברלינגו רביעי שלו אחד מחליף את השני),
סוחבת לא רע בכלל, מרווחת גם מבוגר יכול לשבת במושב האחורי באופן סביר (הרבה יותר טוב מהפאג'רו שהומלץ כאן),
חסכונית בסולר (עם הנסועה שלך לא כ"כ קריטי), עם שמשות כהות סה"כ לאחר כמה ד' המזגן מסתדר עם הרכב,
המלצתי לשכנים שהזמינו אחד שיחליף את הגראנדיס המזדקנת שלהם, מבחינתם בטווח של עד 220K זאת הייתה אופציה שפויה מבחינת אחזקה ומרווח פנים שידמה לגראנדיס.
עם הרוחב לא מגביל אותך הג'אמפי פשוט יתן לך מזגן אחורי ראוי.

לתגובה הזאת חיכיתי...
חבל שאין חלונות כהים במפרט.

פורסם

אם יש לך כוח תקרא את הסקירה שלי, דגם 5 מקומות. 

לא הכל רלוונטי ל 7 מקומות והמפרט היום יותר טוב ממה שהיה ב 2019 אבל כמה דברים כן רלוונטיים.

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3419/מבחנים/סיטרואן-ברלינגו---מבחן-דרך

פורסם
לפני שעה, Buki כתב:

אם יש לך כוח תקרא את הסקירה שלי, דגם 5 מקומות. 

לא הכל רלוונטי ל 7 מקומות והמפרט היום יותר טוב ממה שהיה ב 2019 אבל כמה דברים כן רלוונטיים.

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3419/מבחנים/סיטרואן-ברלינגו---מבחן-דרך

סקירה מעולה, כתוב היטב.
הרגה אותי הפיסקה האחרונה "המחיר הרשמי גבוה, 146,000 ₪ לגרסה הבסיסית ו-152,000 לרכב המבחן (גרסת שיין)".
זה גבוה....

לפני 45 דקות, rev-Match כתב:

סיאט אלהמברה

משום מה אני זוכר שהיו תלונות על הגיר או המנוע, ונרתעתי מלבדוק. מה גם שאין כמעט מבחר.

פורסם
לפני 30 דקות, nglancer כתב:

הרגה אותי הפיסקה האחרונה "המחיר הרשמי גבוה, 146,000 ₪ לגרסה הבסיסית ו-152,000 לרכב המבחן (גרסת שיין)".
זה גבוה....

זו כתבה מ 2019 כשהדגם המדובר רק הגיע לארץ, אז המחירים היו אחרים.

• תוכן חדש...