Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם נתקלתי בתקלה הזאת בעבר בכמה רכבים, (אטראז' ומיקרות) ולא התעמקתי בנושא, רק מבין שזה תקלה נפוצה בדגם, יש למישהו נסיון או ידע בעניין אשמח לשמוע.  זה קורה לסרוגין, רק במאמץ רצוף בעלייה ארוכה, מתלווה שריקה חזקה לפי סיבובי המנוע, ומפסיקה לאחר מכן בשיוט ונעלמת לגמריי. בתודה מראש 

עריכה אחרונה על ידי rami.v
פורסם

זה קורה כשהמנוע חם או רק כשקר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לי ניסיון טכני כלשהו, אבל בתור אחד שנהג באטראז' בצבא ודאג לטיפולים ברכב אשתף את דעתי.

לאטראז' יש גיר אוטומטי רציף (גם למיקרה) מאוד רועש ולדעתי יכול להיות שהוא המקור לשריקה שאתה שומע, זכורה לי השריקה הזאת 

במהירויות הנמוכות.

פורסם

זה קורה רק שהמנוע חם ,תוך כדי עלייה ארוכה במאמץ וממשיך כך דקות ארוכות, עד שהרכב קצת מתקרר ונמצא בשיוט ארוך,  אין קשר לגיר, כי בדקתי כשזה קורה, העברתי לסרק ונתתי גז והרעש ממשיך להתלוות למנוע. וכמובן מכיר את רעשי המנוע הזה, זה שריקה חזקה יוצאת דופן, חשבתי אולי בכיוון של מיסב אלטרנטור או משהו כזה, אבל בגלל שנתקלתי בזה בכמה רכבים עם המנוע הזה בעבר, ואני מבין שזה כנראה בעיה נפוצה, אשמח לשמוע מבעל נסיון במקום לחפש.. 

פורסם (נערך)

בכל רכב שני כזה אני שומע את הרעש הזה. אותו דבר בספייס סטאר שזה אותה הגברת.

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
פורסם

השריקה מאפיינת גיר רציף, כנראה עניין של בלאי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שוב הרעש לא מהגיר, קיים גם בלחיצה בסרק. ובוודאות לא רעש תקין, כי נסעתי בכאלה שבאותו סוג נסיעה לא שורקים.. 

פורסם

אז מיסב יכול להיות כיוון הגיוני
יכול להיות מיסב פולי ,אלטרנטור, מדחס וכד... 
אולי מתיחת יתר של הרצועה, אולי חוסר מתיחה
אולי רצועה גמורה... בקיצור אי אפשר לאבחן דרך המקלדת

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 14.3.2023 בשעה 19:25, rami.v כתב:

שלום לכולם נתקלתי בתקלה הזאת בעבר בכמה רכבים, (אטראז' ומיקרות) ולא התעמקתי בנושא, רק מבין שזה תקלה נפוצה בדגם, יש למישהו נסיון או ידע בעניין אשמח לשמוע.  זה קורה לסרוגין, רק במאמץ רצוף בעלייה ארוכה, מתלווה שריקה חזקה לפי סיבובי המנוע, ומפסיקה לאחר מכן בשיוט ונעלמת לגמריי. בתודה מראש 

ישלי גם את הדבר הזה אבל במאזדה 3 

• תוכן חדש...