Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
לאחר שעברתי על כל הרכבים בקטגוריה, אלו ה2 שנראים לי הכי טובים.

מניסיון של אנשים שנהגו ברכבים האלו בשנים האחרונות - האם היו בעיות או תקלות נפוצות עם הרכבים?

על איזה רכב הייתם ממליצים?

אני יותר נוטה לכיוון הפיג'ו, אבל יש בי את החשש של הסטיגמה הצרפתית. 

אני מחפש רכב לטווח ארוך של כמה שנים ואני בממוצע נוסע ביום 90 ק"מ...

תודה לעוזרים!

פורסם

מבחינת אמינות לפיגו 1.2 יש רצועת טיימינג בעייתית שיכולה להתפורר ולגרום לנזק, יש המלצה להחלפת שמן כול 10 אלף וטיימינג כטל 4 שנים או 60 אלף, זאת על מנת להקטין סיכוי לבעיה.

בסקודה גיר רובוטי שפחות אמין מהיפני שיש בפיגו, הגיר יכול להזדקק להחלפת מצמדים או מכטרוניק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 דקות, yulianx כתב:

מבחינת אמינות לפיגו 1.2 יש רצועת טיימינג בעייתית שיכולה להתפורר ולגרום לנזק, יש המלצה להחלפת שמן כול 10 אלף וטיימינג כטל 4 שנים או 60 אלף, זאת על מנת להקטין סיכוי לבעיה.

בסקודה גיר רובוטי שפחות אמין מהיפני שיש בפיגו, הגיר יכול להזדקק להחלפת מצמדים או מכטרוניק.

היי,

תודה על התגובה!

האם יש לך הצעה על רכב אחר אולי שמבחינת אמינות ונוחות נסיעה יחזיק הרבה לטווח הארוך?

אני פשוט נוסע המון ולא מעוניין להחליף רכב כל שנתיים…

פורסם

הבנתי,

אני פחות בעד דיזל...
האם יש אולי הצעה לרכב אחר עד 110 אלף (עדיפות לג'יפון) שיכול לשמש אותי לטווח הארוך לנסיעות ארוכות מחוץ לעיר על בסיסי יומי? 

אני בעיקר מחפש רכב אמין אבל גם חשוב לי שהמראה שלו יראה טוב...
ראיתי את הרנו קפצ'ור 2021, שמאוד קורצת לי - אבל הבנתי שבדגמים הישנים יש בעיות במיזוג וכו', אבל השאר אמור להיות דיי אמין. האם יש גם בדגמים החדשים בעיות מיזוג או בעיות נפוצות אחרות?

תודה שוב, 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נסיעות ארוכות על בסיס יומי מחוץ לעיר זה הקלאסיקה של דיזל.

פורסם
לפני 37 דקות, dani666 כתב:

נסיעות ארוכות על בסיס יומי מחוץ לעיר זה הקלאסיקה של דיזל.

אבל עלות התחזוקה והטיפולים ברכבי דיזל לא יקרים משמעותית? אני לא הטיפוס שהכי מבין במכוניות אז בגלל זה השאלות.

פורסם

אין הבדל משמעותי בתחזוקה בין מנוע דיזל מודרני למנוע בנזין מודרני. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 25 דקות, menir1 כתב:

אין הבדל משמעותי בתחזוקה בין מנוע דיזל מודרני למנוע בנזין מודרני. 

הבנתי, 100%. תודה רבה לעוזרים פה.

אני אחפש בשוק פיג'ו 2008 דיזל ואשאר את הרנו קפצ'ור בתור חלופה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...