Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 9.3.2023 בשעה 18:46, Shab00 כתב:

תשמע יש קטע שכם במוסכים מורשים לא מנקזים מהגלגלים את הנוזל בלם...

הקטע המצחיק שבכל רכב עם abs (שזה בערך כמעט כל רכב שנוסע היום בכבישי ישראל) יש אפשרות להפעיל את המשאבה תוכנתית ולנקז אז זה אפילו לא דורש יותר מדי מאמץ.

האם התהליך של החלפת נוזל בלמים (כלומר ניקוז מקאליפר גלגל בכל  4 הגלגלים)  ברכב עם ABS,  זהה לרכב רגיל מלפני עידן ה ABS ?

יש איזה ניקוז נוסף שנדרש במכוניות עם ABS שאם לא עושים אותו אז יכול להגרם ל ABS נזק או תקלה בטיחותית ?

מעניין לדעת.

פורסם
לפני 4 שעות, רועי84 כתב:

רק לי מוזר שהנוזל שיש לו במיכל הוא בצבע ורוד?

כנראה התבלבל בין צבע נוזל הקירור שהינו וורד או אדום.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 4 שעות, IsraCar כתב:

האם התהליך של החלפת נוזל בלמים (כלומר ניקוז מקאליפר גלגל בכל  4 הגלגלים)  ברכב עם ABS,  זהה לרכב רגיל מלפני עידן ה ABS ?

יש איזה ניקוז נוסף שנדרש במכוניות עם ABS שאם לא עושים אותו אז יכול להגרם ל ABS נזק או תקלה בטיחותית ?

מעניין לדעת.

לא זה אותו דבר רק שבמקום שבן אדם אחד יפמפם את הברקס והשני יפתח ויסגור את הבורג ריקון, המשאבה שואבת החוצה לבד ואתה רק סוגר.

פורסם
לפני 11 שעות, Shab00 כתב:

לא זה אותו דבר רק שבמקום שבן אדם אחד יפמפם את הברקס והשני יפתח ויסגור את הבורג ריקון, המשאבה שואבת החוצה לבד ואתה רק סוגר.

אם אני לא רוצה לעשות זאת ככה.

אלא בשיטה הישנה.

זה אפשרי?

(יש לי צינורית ניקוז עם שסתום חד כיווני. כך שעניין ה"פימפום-פתיחה -סגירה", מיותר עבורי).

פורסם
בתאריך 11.3.2023 בשעה 02:19, מרק10 כתב:

כנראה התבלבל בין צבע נוזל הקירור שהינו וורד או אדום.

לא. לא "התבלבל". יודע להבחין ביניהם.

• תוכן חדש...