Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לג'יפון מודל 2021

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ההורים שלי מוכרים את הרכב הישן שלהם ומעונייםן להתחדש בג'יפון משנת 2021.

התקציב שלהם הוא עד 120 אלש"ח.

עיקר הנסיעות שלהם הוא בעיר ולרוב ברכב יישב בן אחד או שניים. לעיתים רחוקות ארבעה.

אשמח להמלצות כי זה הג'פון הראשון להם ועד היום היו רק עם רכבי סדאן, כאשר נושא הבטיחות מאוד חשוב להם.

תודה!

פורסם

ב 120 אלף₪ ניתן לרכוש מאזדה CX-3 חדשה 2023 ( כמובן גם 2021 בפחות מזה ), שבעקרון מתאימה לדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת ההתלבטות שלי היא בין 4 דגמים:

ניסאן ג'וק

קיה אקסיד

קיה סלטוס

יונדאי קונה

חשוב לי ביותר מכונית עם נוחות נסיעה גבוהה בעיר, צריכת דלק נמוכה ואמינות. בהקשר הזה שמעתי על הג'וק דברים לא טובים.

פורסם

יונדאי קונה ,לא חסכוני ולא נוחה בעיר,מנגד מנוע גיבור (מה שלא רלוונטי לצורך שלכם)

קיה סלטוס יכול להיות אופציה לא רעה,אבל גם הוא לא ממש חסכוני.

חשבתם אולי על רכב היברידי? קיה נירו יכולה להיות אופציה לא רעה,חסכונית ואיכות נסיעה סבירה פלוס בעיר.

פורסם

אין CHR שנת 21 במצב טוב עד 120 אלף.

מהדגמים שציינת לי יצא לנהוג בג'וק ובקונה.

העדפתי את הקונה השכורה,אין כמו רכב שכור עם משמעותית יותר כוח מהמתחרים :).

להורך שווה לא להתעצל ולעשות נסיעות מבחן.

את הדלק קחו בחשבון מול הנסועה השנתית,לפעמים אנשים שנוסעים יחסית מעט נותנים משקל יתר לצריכת הדלק ורוכשים רכב שהעלות השנתית שלו גבוה משמעותית רק בגלל שהוא צורך מעט דלק.

פורסם

קיה סלטוס הכי מרווחת, גיר רציף.

טויוטה CHR הכי חסכונית, גיר רציף.

המאזדה CX3  הכי נוחה, קצת יותר צפופה, גיר פלאנטרי פשוטה ואמינה.

אין הבדלים גדולים ברמת החסכון בנסועה ממוצעת.(אם הטויוטה לא בתקציב)

לגבי בטיחות, כדאי לבדוק  בלימת חירום, זיהוי הולכי רגל, זיהוי רכב בשטח מת, זה משתנה בין הדגמים.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

אני לא מצליח למצוא מאזדה וטויוטה בתוך מגבלת התקציב. היברידי השמע מצוין אבל שוב נתקלתי בבעיה כספית. 

חשבתי לאחרונה, בגלל שאין לי צורך בתא מטען גדול וצפיפות במושב האחורי לא מהווה עבורי בעיה, על רכב פנאי קומפקטי יותר כמו קיה סטוניק מודל 2021.  

מה דעתכם? 

אגב, ביחס לגירים. מה הגיר המומלץ לנהיגה שברובה עירונית? 

פורסם

הגיר המומלץ בעיר הוא אוטומטי פלנטרי או רציף.

רובוטי ( כמו בקיה אקסיד/ יונדאי קונה ) פחות מומלץ, בגלל השחיקה המהירה יותר של המצמדים ).

אני לא מבין איך לא הצלחת למצוא מאזדה בתקציב שלך, כאשר  חדשה נכנסת למסגרת של 120 אלף₪.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאזדה CX 30 כמו שציינו נכנסת בתקציב ואפילו על הצד הזול כנראה גם הכי אמינה.

סטוניק גם יכולה להתאים אבל בגרסה הלא רובוטית היא חלש יחסית וכמי שחיפשו ג'יפון בעל נתונים דומים למה שאתה מחפש הישיבה\כניסה\יציאה בוא הרגישה יותר כמו משפחתית רגילה מג'יפון.

גיר טוב לעיר זה לא רובוטי,חוץ מידני מה שנשאר זה פלנטרי רגיל ורציף.

לרוב הרגיל אמין יותר והרציף חסכוני יותר בדלק.

ההורים שלי רצו גם כמה שיותר קצר והתקציב היה עד 100 במקום 120,בסוף הלכו על יונדאי וניו 21 כמו חדשה ב100.

פורסם

אולי אני מחפש לא טוב אבל ביד 2 רכבי המאזדה - cx3 וcx30 (שאני לא מבין בדיוק את ההבדל) מתחילים מ-130 אלש״ח (אנחנו רוצים רק יד 1 מפרטי) ולכן אני לא מצליח למצוא. 

ישנם רכבים נוספים בקטגוריה עם גיר רציף או פלנטרי

פורסם

ה30 גדולה ויקרה יותר.

בקשר ל3 לא בדקתי אבל צריך כנראה סבלנות או מזל ביד 2.

יש את גרסת הכניסה חדשה ב0 ק"מ בפחות מ120 על הכביש.

פורסם

תודה. אני  אחפש cx3 1.5 מפרטי ואקווה למצוא משהו זול יותר. 

ככל ולא אמצא, אחפש סטוניק 1.4 ל׳ (מנוע רגיל להבנתי). 

להבנתי המכוניות די דומות. 

פורסם

בכלל לא דומות.

קיה 1.4 יותר עגלתית, פחות מושקעת בכל הקשור לפנים הרכב, פחות נוחה וכו..

מאזדה CX3 בשנים הקודמות היתה עם מנוע 2.0. יש גם רמת אבזור גבוהה Pure White.

• תוכן חדש...