Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת עבור SUV חדש עד 200K בערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני קצת מתברבר בנושא הזה בימים האחרונים.

אני רוצה להזמין רכב חדש שיחליף את הראב 4 שיש לי. סה"כ אני מרוצה ממנו, אבל החדשים עם זמן אספקה ארוך, לא מאובזרים או שמגיעים כבר ל-230K כדי לקבל אבזור נורמלי.

אני מחפש רכב משפחתי גבוה, תא מטען נורמלי, צריכת דלק סבירה, אבזור. אני לא חיית שטח או טיולים.

עברתי כבר על ספורטאז' (לא מת עליה), טוסון (שותה דלק), CX-5 (יחסית קטנה וגם צריכת דלק לא משהו).

קפץ לי ה-3008 ורציתי לדעת איך הרכב (מדבר על מנוע בזנין 180HP)- צריכת דלק, תקלות, מרווח, ירידת ערך (ביחס לממוצע). האם יש כאן אנשים שמכירים את הרכב או שיכולים להמליץ על משהו חלופי?

פורסם

ספורטאג וטוסון מכאנית זהות, אם אחת שותה אז גם השנייה (ולדעתי אלו משפטים של מוסכניקים חסרי ידע שחיים בשנת 2004).

לגבי שמירת ערך, יהיה קשה למצוא משהו שיתחרה בראב_4 בנושא הזה.

• תוכן חדש...