Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קצת ארוך.

יש לי קיה סיד סטיישן 2017.

אתמול עמדתי בחניה עם רכב מונע על P.

לאחר כמה דקות ניסיתי להוציא את ההילוכים מ-P אבל לא הצלחתי. במקביל דלקו נורית תקלה כללית (סימן של מנוע) ונורית ESP (רכב עם סימני החלקה).

הזמנתי שגריר ששחרר את ההילוכים באמצעות כפתור אך עדיין הרכב לא נסע על שום הילוך והתנהג כאילו הוא על N.

הרכב נגרר למוסך שם חובר לסורק והתקבלה שגיאה על ESP וכריות אוייר (לפי מה שראיתי לפחות).

לאחר מכן התקבלה גם תקלה ביוניט והוחלף יוניט ברקס.

לאחר איפוס המחשב נוריות התקלה כבו אך עדיין הגיר תקוע על P ולאחר שחרור ידני הרכב לא מגיב לשום הילוך.

הרכב עדיין במוסך להמשך בדיקות.

אני לא מוצא שום מידע על מקרה דומה כזה ברשת.

יש למישהו רעיון או כיוון מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לכל המגיבים.

שכחתי לציין נתון חשוב.

על הצג נראה כי אין זיהוי של ההילוך שמעבירים ורכב כלל לא מזהה את ההילוכים (לא מופיעה שום אות בחלק העליון).

כשמנסים להיכנס לתפריט ההגדרות ישנה הודעה כי כדי להיכנס צריך להעביר למצב P וזאת למרות שהגיר במצב P.

פורסם

אני ממש מקווה שלמוסך בו נמצא הרכב יש נסיון עם הדגם,  בעיקר עם תיבת ההילוכים והפיקוד שלה. (זה הכיוון שלי לפחות).

לא להתרגש מהתרעות מסיחות דעת כמו:  ESP , כריות אויר, יוניט בלם וכו'. 

נשמח להתעדכן בפיתרון החידה. מה היה, מה הוחלף,  כמה עלה וכו'

פורסם

התקלה תוקנה.

הוחלף יוניט ותוקן קצר בין היוניט לגיר (או למחשב שלו לא זוכר בדיוק).

עלה סביבות 1000 ש"ח כל הסיפור.

מקווה שהמידע יועיל למישהו בעתיד.

פורסם

מחלה ידועה של הדגם

כמנ ק''מ הרכב?

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
בתאריך 25.2.2023 בשעה 09:13, sharon555 כתב:

הרכב נגרר למוסך שם חובר לסורק והתקבלה שגיאה על ESP וכריות אוייר (לפי מה שראיתי לפחות).

לאחר מכן התקבלה גם תקלה ביוניט והוחלף יוניט ברקס.

כתבת שבמוסך הראשון הולף יוניט ברקס, בתאור התיקון שבוצע בהמשך שפתר את הבעיה ציינת שהוחלף יוניט. מעניין אם מדובר באותו חלק המותקן מעל דוושת המעצור, או בשני יונטים שונים. מעניין לקבל פרטים

• תוכן חדש...