Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתימה בצנרת כיור מטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא בניקוז כיור מטבח שנסתם .   אחרי ניקוי חלקי הפלסטיק מתחת לכיור שלא פתרו את הבעיה , ניסיתי להשחיל "קפיץ" יעודי שהגיע עד כמטר אופקי מתחת לכיור ונתקע או בזווית או בסתימה.

לא מצאתי פתח ביקורת בשום מקום, הורדתי מכסים מכל ה"ביקורות" ולא ראיתי אפילו זלף.

המלצתכם לשלב הבא , האם לנסות  חומר מסוים מומלץ, מהמבחר שהשוק מציע, אולי רעיון אחר, או לדלג ישר לשלב האינסטלטור.

פורסם

מה קורה בנקודות אחרות בבית?

בלי להכיר את הצנרת בבית שלך רשה להשיא עצות.

אני הייתי מזמין אינסטלטור, אבל מביא בחשבון שהמחיר יהיה כפול מהרגיל (בכל זאת ערב שבת) או מנסה לדחות ליום ראשון.

דרך אגב, איך אתה נוהג להפטר משמן בישול/טיגון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הנקוזים בדירה תקינים, הסתימה בכיור המטבח נמצאת בצינור הניקוז  האופקי בערך מטר מקו הכיור. את השמנים ושאר מזיקין תומכי סתימות אנחנו מקפידים לאסוף בשקית ושמים בבח האשפה

פורסם (נערך)

מן הקל אל הכבד.

פומפה >> חומר פתיחת סתימות >> אינסטלטור (רצוי לאתר אחד לא רמאי נוכל או גנב).

אצלי הפומפה עזרה לתקופה. (כאשר לא היה סתימה מלאה)

חומר פותח סתימות לא עזר כלל.

הקפיץ כמו אצלך נתקע במעבר לקטע האופקי.

אינסטלטור לקח 480שקל ולא תיקן (אבל אמר שכן).

נשאר שלב שבירת ארונות/קירות/ רצפות/ תיקרות . אבל באופן טיבעי אני מנסה לדחות אותו עד כמה שאפשר.

כיור מטבח הוא הקטע הכי בעייתי בצנרת ביוב בייתי.

(בסקרים באוכלוסיה הכללית כיור המטבח גם הכי בזבזני במים. יותר משירותים ויותר ממקלחת).

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם
לפני 15 דקות, פריג'י כתב:

סודה קאוסטית ניסית?

מסוכן מאוד למשתמש הביתי, צריך להבין עם מה אתה מתעסק טרם השימוש. מדובר בחומר קטלני. כל עוד יש טיפה זרימה בצינור והוא לא 100 אחוז סתום, הסודה קאוסטית ברוב המקרים תציל את המצב.

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודות לכל המגיבים על העיצות השונות, הבעיה שכל אותם אמצעים שהצעתם לא היו זמינים ונאלצתי לבחון תרופות-סבתא.

תתפלאו מסתימה מלא-מלא לזרימה חופשית המהלך היה קל מאוד. כמה קומקומים עם מים רותחים, הראשון מילא את הכיור וחלחל בקצב סופר איטי, אחריו עוד 5 קומקומים עם מעט חומץ בתוספת, והנס התרחש.

האמת הייתי סקפטי +, אבל הכיור חזר לתפקד וכולנו בכיף חזל"ש.

פורסם

זה הזמן להמשיך עם תחזוקה תקופתית.

אני מקפיד לשפוך כל שבוע כמה ליטרים של מים חמים לכיור (במקרה שלי זה מיחם של שבת, מדי פעם עם מלח לימון שאני מנקה את המיחם) ומעולם לא היתה סתימה.

למים החמים יש יכולת לגרום לשומן שמצטבר להשתחרר ולהמשיך למטה בצנרת

• רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

מצטער שכחתי.

כאשר רשמתי "מן הקל אל הכבד", הייתי צריך לשים במקום הראשון את המים החמים. (ורק אחר כך את הפומפה או שילוב של השניים).

שטיפה בקומקום מים רותחים באופן סדיר, עזר לקו הביוב הזקן של המטבח כמה שנים, עד שגם זה הפסיק לעזור.

שמח לשמוע שהסתדר לך.

לפעמים יש ייתרון בכך שדברים קרים דווקא בסופ"ש, כאשר החנויות סגורות והאינסטלטורים נחים 🙂 

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

@om2 אני מנקה את הקומקום פעם בשבוע במים רותחים עם מלח לימון, שופך אותו לכיור, שוטף את הקומקום ואז מרתיח שוב ושופך. כך גם הכיור מקבל שתי שטיפות במים רותחים פעם בשבוע - שתי ציפורים במכה אחת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שיטה נוספת שהיינו משתמשים בה עוד כשהיינו ביערות, היא להלן (לוקחת קצת זמן אבל כמעט תמיד מצליחה):

למי שאין סודה קאוסטית בביתו, יש לשפוך נוזל כלים מרוכז (לא מדולל במים) אל תוך ניקוז הכיור, משהו כמו 1/3 או 1/2 בקבוק.
לתת לזה לשבת שם בין שעה לשעתיים (הכי טוב למשך היום, כלומר לבצע בבוקר ולהמשיך כשחוזרים מהעבודה).
אז לוקחים דלי וממלאים בו מים רותחים, או כמה קומקומים או הכי חמים מהדוד - ושופכים פנימה לניקוז. כמות מים של חצי דלי או שליש - תספיק. מה שחשוב זה לשפוך את כל הכמות במכה אחת.
מייד אפרסם את חש' הבנק שלי לטובת תרומות התודה שלכם.

• מעניין 1
פורסם

לצערי. אני נוטה לחלוק עליך.

סבון כלים נוטה להתגבש והוא בעצמו עלול ליצור סתימה.

הוא מועיל מאוד ששמים אותו בצנרת לפני שמכניסים את הקפיץ.

אבל סתם ככה לשים בצנרת, במיוחד אם יש בה סיפון, עלול ליצור גם נזק.

• רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תוכן חדש...