Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי חבר עם טויוטה יאריס ts 2006 

כאשר הוא פותח את הרכב כל הדלתות נפתחות, אם הוא מנסה שוב זה כבר לא עובד, כאילו אין כוח

אחרי שהוא מחכה חצי שעה/שעה זה עובד ואז שוב מתעייף, אותו דבר עם מפתח זה מרים רק את הנהג אחרי ההתעייפות

יש איך להתמודד עם הבעיה?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אני התמודדתי בזמנו עם הבעיה. ע"י ניתוק מערכת הנעילה המרכזית. 🙂

וביתר רצינות:

רכב שנת 2006. סביר להניח שמערכת הנעילה המרכזית גמרה את הקריירה.

תמצא הרבה עסקים שיסכימו להתקין חדשה.

כמעט ולא תמצא כאלה שיטרחו לנסות לתקן את הישנה. (יותר זמן פחות כסף).

שמתי לב שמדובר ב יאריס TS. רכב של שתי דלתות. (ועוד דלת תא מטען)

אני מנחש שזה רכב שמשמש בעיקר את הנהג ולא מדובר ברכב משפחתי להובלת נוסעים באופן קבוע.

אם כך הדבר אז אפשר לבטל את הנעילה המרכזית בלי ויתור גדול מידי על נוחות שמעניקה מערכת הזאת.

בעיקרון צריך לפתוח את הדיפון של כל הדלתות מבפנים, לנתק אחד ואחד ולראות איזה רכיב חשמלי מזייף.

ו/או  למצוא את המוח של המערכת (בדש בורד או בתא המנוע) ולראות אולי הוא הגורם לבעיה.

גם החוטים שמולכים בין המוח לדלתות יכולים להוות גורם לתקלה.

פורסם

מצאנו את יחידת המוח, גם התקנו שלט נוחות אמרנו אולי הוא יתן לו קצת כוח כי הבאנו לו מתח חיצוני

לא עזר

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

• תוכן חדש...