Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידית הילוכים עליונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים בטיול בגיאורגיה, שכרנו לשבוע הונדה crv אמריקאית עם ידית הילוכים שצמודה ללוח מחוונים. 

בהתחלה זה היה ניראה לי מאוד מוזר, אבל אחרי יום כשהתרגלתי זה היה ניראה לי כול כך טבעי ונוח. באמת מוזר לא לשים את הידית בתצורה כזאת

פורסם
לפני 9 שעות, Buki כתב:

כן, אני מכיר את הנהוג בשוק ה-kei. ושם זה באמת מתבקש בגלל חוסר במקום. למשל, שים לב עד כמה צמודים הכיסאות בתמונה האחרונה - פשוט אין מקום לקונסולה מרכזית. 

אבל אני אומר שצריך להתקדם מעבר לכך; לא צריכה להיות ידית הילוכים בכלל (כמובן מדובר בתיבה אוטומטית). מה רע בחוגה, או במוט מאחורי ההגה כמו במרצדסים? הרי שום דבר לא מחובר ישירות לתיבה עצמה. 

ההשערה שלי, לפחות לגבי משפחתיות/קרוסאוברים היא שממשיכים עם זה כי לרוב מדובר ברכב שיש לו גרסה ידנית, שממילא מגיע עם הקונסולה הנ"ל, ככה שאין טעם לפתח לו גרסה עם דאשבורד אחר רק בגלל שיש גם גרסה אוטומטית לאותו רכב. הגולף הנוכחי הוא דוגמא טובה; עד שהם נפטרו מידית ההילוכים ועברו למתג קטן, עדיין מתחתיו יש קונסולה ענקית- אבל זה כי יש גם גרסה ידנית עבורו. 

כמובן, אני לא מכליל וגם ייתכן שממשיכים עם זה כי חושבים שזה מה שהציבור רגיל לו ורוצה. 

פורסם
לפני 35 דקות, yohai71 כתב:

אני מכיר את הנהוג בשוק ה-kei. ושם זה באמת מתבקש בגלל חוסר במקום. למשל, שים לב עד כמה צמודים הכיסאות בתמונה האחרונה - פשוט אין מקום לקונסולה מרכזית. 

זה לא רק בקטגוריית Kei אצל היפנים, גם במכוניות גדולות כמו מיניוואנים 7 מקומות. לדוגמא:

TOYVOX311.thumb.jpg.f63425876ddaebd7ab5ba0c338d5a0b2.jpg

Toyota_Voxy_R80_interior.jpg.6fd5e4ff1626563ddda846ea41646a6a.jpg

Nissan-Elgrand-Japense-Conversion-Update.thumb.jpg.4f15d35796fd7f68876d938df323a96e.jpg

לגבי הפרדת מיקום בין ידית הילוכים ידניים לאוטומטיים, אני חושב שרק סיטרואן עשו את זה ב C4 פיקאסו.

אוטומטי, ידית הילוכים זה המנוף הקטן הזה מאחורי ההגה למעלה:

citroen-ojetiny.thumb.jpeg.55a19e6520d54ad11b58f8ef85bf9303.jpeg

ידני.

citroen-c4-grand-picasso-interior-1.thumb.jpg.2d8ac70bb5108b947187bb693c9e919e.jpg

פורסם
לפני 17 דקות, Buki כתב:

זה לא רק בקטגוריית Kei אצל היפנים, גם במכוניות גדולות כמו מיניוואנים 7 מקומות.

אתה צודק, ולכן אני חושב שגם מדובר במה שהשוק מורגל בו, אבל אני לא יודע עד כמה השוק היפני מורגל בידית הילוכים בסמוך להגה.

לפני 18 דקות, Buki כתב:

Nissan-Elgrand-Japense-Conversion-Update.thumb.jpg.4f15d35796fd7f68876d938df323a96e.jpg

אפילו במיקום הזה, תראה כמה שהידית מפריעה, במיוחד כשהיא תהיה במצב D.

לפני 21 דקות, Buki כתב:

לגבי הפרדת מיקום בין ידית הילוכים ידניים לאוטומטיים, אני חושב שרק סיטרואן עשו את זה ב C4 פיקאסו.

וכל הכבוד להם- בלי ציניות. טוב, להם יש ניסיון עם הברלינגו:

https://i.pinimg.com/originals/b3/06/39/b306396bd8bba72b3f987610baf8dc14.jpg

• תוכן חדש...