Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

מדובר ב I30 2008 עם כ 300K ק"מ המנוע חנוק ולא סוחב, אין רעשים.

יש דרך לאבחן אם הממיר סתום?

כלים שיש ברשותי כרגע - מד חום לייזר וקורא OBD2 פשוט.

אין תקלות חדשות.

תודה

פורסם (נערך)

הרעיון שהייתי מישם הוא פירוק הממיר,  עדיף אם ניתן יהיה ניתוק מצד המנוע, ואיפשור יציאה חופשית של גזי פליטה לאוויר . אם אחרי הפרוק המנוע עולה לסלד גבוה "כמו פעם" - הקטליטי סתום. בדיקה קלה אלא אם כן יעלו הצעות יותר מעשיות פשוטות יותר.

ציינת  שיש לך סורק , אולי בתור התחלה סרוק לתקלות, אם יש כאלה , עדכן. מעריך שכנראה אין כי לא כתבת שנורת מנוע נדלקה. השלם נתונים ומומחי הפורום יעזרו.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)

פרק את חיישן החמצן העליון ותבריג מד לחץ במקום, המחוג בקושי אמור לזוז אם בכלל כאשר הממיר לא סתום (והמנוע עובד כמובן).

זכור לי שראיתי וידאו בנושא, אחפש עבורך

עריכה,

רק כעת שמתי לב לכלים שברשותך,

כעקרון לפני הממיר אמור להיות קר יותר מאשר מאחורי הממיר, אם זה הפוך, הממיר כנראה אינו יעיל,

הנה סרטון של מומחה בתחום

עריכה אחרונה על ידי yairw
  • רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 3 שעות, ד ו ד כתב:

הרעיון שהייתי מישם הוא פירוק הממיר,  עדיף אם ניתן יהיה ניתוק מצד המנוע, ואיפשור יציאה חופשית של גזי פליטה לאוויר . אם אחרי הפרוק המנוע עולה לסלד גבוה "כמו פעם" - הקטליטי סתום. בדיקה קלה אלא אם כן יעלו הצעות יותר מעשיות פשוטות יותר.

ציינת  שיש לך סורק , אולי בתור התחלה סרוק לתקלות, אם יש כאלה , עדכן. מעריך שכנראה אין כי לא כתבת שנורת מנוע נדלקה. השלם נתונים ומומחי הפורום יעזרו.

המנוע עובד רגיל בסך הכל לא נחנק מה שמקשה על האיתור של הבעיה.

יש בעיה של סחיבה ומהתחושה שלי הכיוון הוא משאבת דלק או ממיר שמתחיל להיסתם.

השאלה היא איך לאתר בעיה של ממיר שמתחיל להיסתם אין תקלות ושום דבר חריג.

פורסם

באמצעים שעומדים לרשותך אפשר כנראה לקבל רק כיוון כללי לגורם שמאחורי בעית הסחיבה, בטוח לא להגיע למסקנות. אין קיצורי דרך אלא לבצע בדיקה מקצועית עם ציוד מתאים ובעיקר ידע,  כדי להחזיר את הרכב לביצועים המקוריים .

פורסם

אם כל החיישנים תקינים, אני לא רואה איך ממיר שמתחיל להיסתם ברמה של בעיית סחיבה לא ידליק נורת מנוע.

תוכל להגדיר מה כוונתך במנוע חנוק?

מה מצב המצערת?

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 24 דקות, yairw כתב:

אם כל החיישנים תקינים, אני לא רואה איך ממיר שמתחיל להיסתם ברמה של בעיית סחיבה לא ידליק נורת מנוע.

היה לי מקרה ברכב קצתי יותר ישן, רנו קליאו שנת 2000. 

אבל זה רכב עם ניהול מנוע ממוחשב, לא איזה ענתיקה. 

הממיר התפרק וחסם את צינור הפליטה ברמה כזאת שהרכב לא האיץ מעל 50 קמ"ש. פשוט ככה בפול גז היה מגיע עד 50. 

שום נורה לא דלקה. זה היה בוודאות בגלל הממיר. 

בניוטרל בפול גז הסל"ד היה עולה עד 4000 בערך. 

זה אובחן על ידי פתיחת הפלאנץ' של הממיר לסעפת. התנעה. היה הרבה מאוד רעש. אבל בפול גז המנוע עלה ל 6500 סל"ד והיה ברור מה התקלה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 דקות, yairw כתב:

אז חיישן תקין היה אמור לעלות על זה, לא?

כל החיישנים היו תקינים לפני ואחרי. 

• מעניין 1

• תוכן חדש...