Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 שעות, vadim6385 כתב:

בנוסף, המיקום הנוכחי שלנו הוא במרכז עיר, מה שאומר שהכל נגיש - בית קפה, בר, מאפיה, סופר, מסעדות, שווארמה, הכל במרחק הליכה ברגל. במיקום החדש אין שום דבר והכל מחייב נסיעה ברכב

זה 10 דק הליכה ברגל לוויצמן. בחייך, זה כלום מרחק, ממש לא צריך רכב.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 10.12.2022 בשעה 17:19, vadim6385 כתב:

רחוב אז"ר נמצא 5 דקות הליכה ממרכז כפ"ס. לא שכפר סבא זה איזה מטרופולין מטורף שמאיים על שנגהאי או משהו.

הבית המדובר נמצא (לפי גוגל) כ 17-20 דקות הליכה לקניון ערים לצורך העניין, כך שלא מדובר על 5 דקות הליכה לכל צד.

אני מכיר באופן אישי את 2 הדירות כי הייתי בהן.
מבחינת לוקיישנים - לדעתי אין מה להשוות, זה הקיים טוב בהרבה.
גם מבחינת איכות הדירה, הבניין עצמו וכד' - למרות שהדירה הקיימת עברה תמ"א 38 ולא מדובר בחדר המדרגות המרווח בארץ וכד' - מבחינת ניראות ואיכות החיים בתוך הבניין ומחוץ לבניין, זה הקיים עדיף ב-ה-ר-ב-ה. יש גם מחסן למטה ומרפסת חביבה ביותר.
אם לא משפצים י-ס-ו-ד-י-ת את הלוקשיין המיועד, מדובר בשינמוך רציני. זה בערך כמו להשוות דירה חדשה בת 5 מול דירה בת 40 שלא עברה שיפוץ...אתה מצליח לדמיין את זה ?
כמו שאני מכיר את @Fazer, הוא בחור סופר פדנט ואין סיכוי שהוא היה שורד במקום ה"חדש" ללא שיפוץ יסודי (וזה עדיין לא היה משנה את העובדה שהבניין עצמו מבפנים ומבחוץ נראה....עזוב, לא ניכנס לתאורים כרגע). בקיצור, אין מה להשוות, לא בלוקיישן ולא באיכות הדירה...

ד"א - אני חושב שגם באיכות ומגוון ה MILF's, הלוקשיין הנוכחי עדיף ב-ה-ר-ב-ה !!! (ונראה לי ש @Fazer יסכים איתי בעניין).

איציק

לפני שעתיים, garicho כתב:

זה 10 דק הליכה ברגל לוויצמן. בחייך, זה כלום מרחק, ממש לא צריך רכב.

10 דקות מול 10 שניות...ובנוסף לכל היתרונות של הדירה הקיימת - אין באמת סיבה לעשות את זה.

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 44 דקות, איציק נ. כתב:

הבית המדובר נמצא (לפי גוגל) כ 17-20 דקות הליכה לקניון ערים לצורך העניין, כך שלא מדובר על 5 דקות הליכה לכל צד.

אבל 10 דקות הליכה מרחוב ויצמן, ששם יש הכל.

לפני 44 דקות, איציק נ. כתב:

ד"א - אני חושב שגם באיכות ומגוון ה MILF's, הלוקשיין הנוכחי עדיף ב-ה-ר-ב-ה !!! (ונראה לי ש @Fazer יסכים איתי בעניין).

טוב, עם זה אי אפשר להתווכח, זה טיעון מנצח. (...רחוב הבנים אמרתם?)

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, קורן בן אשר כתב:

רחוב הבנים

האורנים, על הפינה של הבנים.

עם האסטרטגיה ש @איציק נ. משתמש בה כדי לקדם את האזור, עוד יהיו מספיק דיירי פורום כאן כדי לעשות מפגש CF.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • מצחיק 3
פורסם
בתאריך 10.12.2022 בשעה 16:46, Fazer כתב:

רחוב האורנים

אתה במרחק של רבע שעה מהסביח הכי טוב שאכלתי ואתה רוצה לעזוב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

חצילים גם אני לא סובל (העירקי היחיד שלא סובל חצילים) אבל מה חש לך נגד עמבה?

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

אבל מה חש לך נגד עמבה

בדיוק מה שיש לאנשים נגד גפילטע פיש, רק שבמקום אפור, חיוור ורוטט זה מזכיר לי משהו שמישהו אכל פעם והקיא.

פורסם

מה שיש לאנשים נגד גפילטעפיש זה קודם כל הטעם. המראה הרבה פחות גרוע מהטעם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

לא כל דברשאנשים אוכלים זה מאכל.

במעגל הישראלי/יהודי זה נפוץ ולכן זה "אכיל". מאחר והקבוצה האתנית פה בארץ הטרוגנית אפשר להשים את המאכל הנ"ל תחת תת-קבוצה שכן אוכלת לעומת אחרת שלא אוכלת את המאכל הזה. לדוגמה חזיר נחשב בארץ למאכל על פי המסורת כמאכל שאסור למאכל, אם כי קבוצה אחרת "תכשיר את השרץ" וכן תאכל.

בסופו של דבר מדובר בטרואר שמשתנה בין עדות ומיקומים גיאוגרפיים, גם עם כל הערבוביה שנוצרה בשנים האחרונות, במעברים הגיאוגרפיים שאוכלוסיות כאלו ואחרות.

אפשר לציין עוד מקרה שבו חרגול נחשב אצל אוכלוסיה מסוימת למעדן למרות שבמקור הדבר נחשב למאכל יותר מזרחית (גיאוגרפי, לא אתני) מפה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

מה שיש לאנשים נגד גפילטעפיש זה קודם כל הטעם

לצערי זה קצת מאוחר מדי, אבל אם הויכוח הזה היה מתנהל לפני עשור, הייתי מזמין אותך לגפילטע אצל סבתא שלי לא רחוק ממך, בעתיקות, מבטיח לך שהיית חוזר בך מהוצאת הדיבה הזו!

@vadim6385 הייתי בהופעה שלו, הוא גדול - ויש לי תחושה שבגלל שאני לא ממוצא רוסי אפילו פיספסתי כמה בדיחות.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם
לפני 14 שעות, איציק נ. כתב:

ד"א - אני חושב שגם באיכות ומגוון ה MILF's, הלוקשיין הנוכחי עדיף ב-ה-ר-ב-ה !!!

image.thumb.png.b4a06ab18af7fc7c376450cbc2abb890.png

לפני 10 שעות, garicho כתב:

אז רגל קרושה זה מאכל מקטב

אני סוג של רוסי, ואני לא מסוגל לגעת בדבר הרוטט הזה. עשה לי סיוטים בתור ילד. עד היום הדודה/סבתות/אמא (כל פעם מישהי אחרת בישלה) מזכירות את הצרחות שלי כשמישהו התקרב אליי עם זה.

• מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...