Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוחר רכב שמזייף ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סוכן רכב מפרסם ביד2 רכב יונדאי !35 וכותב שהוא ב112,000 ק"מ קישור

במשומשת אני רואה את האוטו על 242,000 ק"מ קישור

אני שואל מתוך סקרנות הוא לא מפחד שיתפסו אותו? איך זה עובד, כשאני יעשה טסט יראו מיד שהק"מ לא נכון ואני יראה שהוא רימה אותי ויתלונן למשטרה, הוא יכול לרמות פעם אחת גג פעמיים אחרי זה הוא יהיה כבר מוכר במשטרה. יש לו דרך להעלים מידע של הק"מ גם בטסט?

עריכה אחרונה על ידי הייתי נהג חדש
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל עוד מדובר במודעה הוא תמיד יכול לטעון לטייפ, ובסופו של דבר מדובר בפתיון שנועד להביא אותך למגרש שלו, שם נוא יוכל להפעיל אמצעי לחץ אחרים.ו. אם מדובר בלוח המחוונים זה כבר זיוף. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משומשת הוא לא מאגר רשום, והרישום של משרד הרישוי לא שווה הרבה, יש הרבה טעויות הקלדה.

שורה תחתונה סוחרים זייפו וימשיכו לזייף. אף אחד לא מתרגש מזה. לא הסוחרים, וגם לא המערכת המשפטית.

הלקוחות ימשיכו להדפק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 12 דקות, zvit כתב:

משומשת הוא לא מאגר רשום, והרישום של משרד הרישוי לא שווה הרבה, יש הרבה טעויות הקלדה.

אתר "משומשת" משתמש במאשר של משרד הרישוי - לגבי איכות הנתונים זה כבר תלוי עד כמה אנשים אחרים ישתפו כמה שיותר על הרכבים.

ייקח עוד אי אלו שנים עד שזה יקרה ויהיה כיסוי יחסי מלא על כל הרכבים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 36 דקות, DareDevil כתב:

אתר "משומשת" משתמש במאשר של משרד הרישוי - לגבי איכות הנתונים זה כבר תלוי עד כמה אנשים אחרים ישתפו כמה שיותר על הרכבים.

ייקח עוד אי אלו שנים עד שזה יקרה ויהיה כיסוי יחסי מלא על כל הרכבים.

לא במקרה זה. נתוני קילוטראז' קיימים במאגר משרד הרישוי רק לכלי רכב מ-2017 ומעלה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

פעם התקשרתי לסוכן והוא אמר לי שהקילוטמטראז שהוא פירסם במודעה זה המיילים 😂

במקום 170 אלף קילומטר זה 170 אלף מייל= 272 אלף קילומטר

עריכה אחרונה על ידי תחבצ
  • מצחיק 6
פורסם

המודעה של יד2 לא נפתחת אצלי.

אני מתאר לעצמי שזה ניסיון לפתות אותך למגרש שלו ושם לנסות למכור לך דברים אחרים.

אולי "התבלבל" עם רכב אחר, אולי סתם רוצה לקבל שיחות ואז להגיד "אהה ה I35 עם 112 אלף קמ? יש לי כבר קונה בדרך, אבל בוא תקפוץ אולי תגיע לפניו" ואז איך שתגיע זה כבר אצל "הקונה".

או אולי תנסה להתקשר אליו ולהגיד לו שראית את המספר רכב המדויק הזה בק"מ שכתוב במשומשת ותעדכן אותנו מה דעתו :)

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 5 שעות, iEminem כתב:

המודעה של יד2 לא נפתחת אצלי.

אני מתאר לעצמי שזה ניסיון לפתות אותך למגרש שלו ושם לנסות למכור לך דברים אחרים.

אולי "התבלבל" עם רכב אחר, אולי סתם רוצה לקבל שיחות ואז להגיד "אהה ה I35 עם 112 אלף קמ? יש לי כבר קונה בדרך, אבל בוא תקפוץ אולי תגיע לפניו" ואז איך שתגיע זה כבר אצל "הקונה".

או אולי תנסה להתקשר אליו ולהגיד לו שראית את המספר רכב המדויק הזה בק"מ שכתוב במשומשת ותעדכן אותנו מה דעתו :)

צירפתי צילום מסך של המודעה למשומשת..

לפני 10 שעות, נקודה טובה כתב:

וקיבלתי רשימה מ 2013

מעניין מאוד, יש לך אותה עדיין שמורה אצלך?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

אם אני לא טועה קארדטה = car data זה תוכנה 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
Just now, DareDevil כתב:

אם אני לא טועה קארדטה = car data זה תוכנה 

כלומר שהמידע נשמר במחשב רכב ?🤔

ניסיתי להתחבר עם סורק ולא הגעתי למידע הזה...

אולי הם תמיד כותבים ככה . לא נראה לי שבמכון טסט מתחברים למחשב

וחוץ מזה אם כן המחשב במצב בטטה

כל המסמך הזה טעויות מתחילתו ועד סופו

זה רכב ישן 2003 ויש בו קילומטראז' של חמש ספרות - כלומר כל מאה אלף ק"מ הוא מתאפס

אז אתה חייב לסמוך על המוכר והמוכר אמר שזה 148 אלף

אני קניתי אותו במצב אנוש אז אפילו לא הסתכלתי על הקילומטראז ואח"כ ראיתי שברשיון רכב כתוב 430 ק"מ התקשרתי והתחלתי להתווכח

בקיצור המוכרת טענה שזה טעות (דבר שהוא בהכרח נכון - מנועים מהסוג הזה לא עוברים 400 ) ואח"כ שלחתי בקשה וקיבלתי את המכתב הזה שברור ממנו שחלק מהבוחנים המציאו עוד ספרה או התבלבלו או כתבו חמש ספרות (אפשר לראות שב2015 הוא על 100 וב2016 עולה ל200 וב2017 חוזר למאה)

לי בכל אופן נראה הגיוני שזה 150 ק"מ אם הרכב עושה בממוצע 7 אלף לשנה

פורסם

אולי @kompy יכול לשפוך אור על עניין רישום הק"מ ומשמעות הקארדטה/ידני

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

"דני" אומר שמכון עדכן לא דרך התוכנה (שאולי עוד לא היתה קיימת אז)

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 19 שעות, הייתי נהג חדש כתב:

כשאני יעשה טסט יראו מיד שהק"מ לא נכון 

לא מעניין אותם.

הם רושמים את מה שכתוב על הלוח שעונים, גם אם זה פחות מהפעם הקודמת.

זה דיי פאק של המערכת אבל ככה זה עובד. המכון רישוי תפקידו לבדוק את תקינות הרכב, מהימנות מס' שלדה ומנוע. וזהו.

מנסיון, בתור עובד מוסך (אופנועים), לעיתים יוצא שמחליפים לוח שעונים (לחדש 0 קילומטר או למשומש עם פחות ממה שהיה מצוין על הלוח שעונים התקול שפורק), במכון טסטים הם פשוט כותבים מה שרשום וזהו.

גם אם זה אופנוע משנת 1985 וכתוב לו בלוח 2000 קילומטר.

• תוכן חדש...