Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת מולטימדיה תואם מקור

טרט
שימו לב! השרשור הזה בן 779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפש תואם מקור למרצדס B 2017 (246)

החניות הארץ הציעו לי או ניפון או ZETA

אנשים אחרים אומרים שהיקרים של אלי אקספרס עדיפים על החברות הנ"ל ביחס של תמורה לכסף

בתוצאה אני רוצה אנדרואיד מלא, מקושר עם הכפתורים ברכב, עם SIM פנימי, תגובת מסך מהירה, שההתקנה לא תפגע באיכות השמע, לקשר למערכת מצלמות וOBD, רזולוציה גבוהה (אמרו לי שאין 4K) 

אשמח להמלצות לחיוב/לשלילה, ולרעיונות נוספים

"בלי סיכון אין סיכוי"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מזמין מחו"ל אז תחפש את המותגים Teyes או Joying שמאד מומלצים וייתנו לך את כל מה שכתבת ומעבר. בארץ ZETA שייך לסינקופה, שממה שנראה גם מביא מערכות מסין אבל כביכול יותר איכותיות( חיפוש פה בפורום יביא אותך לתוצאות), אולי עדיף ללכת על סינקופה בשביל השירות ואת teyes יש בייבוא רשמי דרך חברת Nippon.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...