Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי פגיעה מינורית ברכבי בעת שחנה

שימו לב! השרשור הזה בן 789 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, 

לצערי בזמן שרכבי חנה מכוסה בחניה של ביתי הוא נפגע מרכב שניסה להסתובב במקום.

הרכב שפגע בו מדבריו ״לא שמתי לב לא חשבתי שקרה כלום״ המשיך לנסוע ואחרי כמה דקות חזר למקום והצלחתי לתפוס את הנהג (נהג חדש צעיר עם וותק של 3 חודשים על הכביש)

הפגיעה היא קטנה וישנו קמט בדלת קדמית ימנית, אביו של הנהג הגיע למקום במשפט שלו ״בגלל זה אתם קוראים לי לפה?, לא קרה כלום תתבע את הביטוח תחליף דלת״.

החלפנו פרטים וכל אחד הלך לדרכו,

עכשיו הרכב שלי הוא סיאט איביזה קופרה במצב כמו חדש והשאלה היא כזאת, האם לוותר? הפגיעה היא לא רצינית, האם שווה לי לתבוע את הביטוח שלו כולל להזמין שמאי וללכת לתיקון pdr שזה כולל הרבה התעסקות ובזבוז זמן שלי, או לנסות כרגע לקבל הצעת מחיר לתיקון pdr ולדבר עם הבנאדם שישלם ונסגור את זה בינינו ומה הסיכוי שהוא ילך בדרך הזאת.

מצרף תמונות של הפגיעה, למזל הרכב היה מכוסה ואין פגיעה בצבע.

IMG_6505.jpeg

IMG_6501.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהג חדש בעל ותק של עד 3 חודשים, חייב מלווה בכל שעות היממה.בשלושת חודשים הבאים, חייב מלווה משעה 21, בשעות הלילה

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח המעתת מחיר ל-PDR וחזור אתה לאבא. בינתיים הוא יתקרר, ואני מקווה שיבין שאין לו סיבה לפנות ֶלביטוח

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, fatboy1340 כתב:

נהג חדש בעל ותק של עד 3 חודשים, חייב מלווה בכל שעות היממה.בשלושת חודשים הבאים, חייב מלווה משעה 21, בשעות הלילה

מגיל 24, אין שום הגבלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תמיד מבאס המצבים האלו,

שבוע שעבר משאית עברה ונתנה לאישתי גירוד קטן בטמבון האחורי,

הטמבון לא במצב הכי הכי,

הנהג יצא ואמר במילא הטמבון לא מושלם,

וכאילו עכשו אני יתחיל לריב איתו על כזו שריטה,

זה מבאס,

אבל המשכתי הלאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהרבה מצבים על כזה דבר מסתדרים לבד

כמו שכתבת תלך לקבל הצעת מחיר ואולי עדיף לאבא לשלם את זה מאשר שיעלו לו את הפרימה בביטוח וכל מני עבר ביטוחי למיניהם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבדיקה שלי של כמה מקומות pdr המחיר נע בין 800-1200 ש״ח, פניתי לאבא ושאלתי אם הוא רוצה לסגור בינינו וקיבלתי תשובה מעניינת ״לא נגענו לך ברכב ואין לה שום אלמנט בולט שיכול לדקור את הרכב שלך ככה, אין לי מושג איפה פגעת ברכב אבל זה לא מאיתנו, אם צריך נעמיד את זה לבמחן בית בבית משפט״

מה הסיכוי שלי לנצח במצב כזה? הרי ברור שהוא יגיב לחברת ביטוח שהפגיעה זה לא מהם, ויש לי עדים שראו אותם נכנסים לי בדלת לצערי אין להם מצלמת דרך.

עריכה אחרונה על ידי McV
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שלא הקלטת את השיחות מהתחלה.

בלי הוכחות, זו מילה שלך מול שלו.

לעדים לא צריך שיהיו מצלמות, מספיק שהם יהיו מוכנים לבוא להעיד בבית משפט את מה שראו בעיניהם.

לפני שעתיים, McV כתב:

מבדיקה שלי של כמה מקומות pdr המחיר נע בין 800-1200 ש״ח

מהיכן אתה בארץ? ההצעה נשמעת לי על הצד הגבוה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, pasat04 כתב:

חבל שלא הקלטת את השיחות מהתחלה.

בלי הוכחות, זו מילה שלך מול שלו.

לעדים לא צריך שיהיו מצלמות, מספיק שהם יהיו מוכנים לבוא להעיד בבית משפט את מה שראו בעיניהם.

מהיכן אתה בארץ? ההצעה נשמעת לי על הצד הגבוה.

ישנה הקלטה מהמצלמת דרך שלי כשתפסתי אותו שהנהג אומר ״לא חשבתי שקרה כלום״, אני מרחובות, בדקתי אצל המומלצים פה בפורום וזה המחירים שקיבלתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 789 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...