Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

אני מחפש לרכוש רכב היברידי יד 2.

ההיתלבטות היא בין 2 רכבים:

יונדאי איוניק או טויוטה C-HR 

ברור לי לגבי ההפרשים בנפח מנוע - מחפש עוד פלוסים ומינוסים לכאן ולכאן.

אשמח לחוות דעת ודעות שלכם מי עדיפה יותר...

תודה ויום טוב.

פורסם

ה CHR רכב מעולה  כל עוד אתה לא מצפה ממנו למשהו מיוחד. אמין, חסכוני, נראה טוב, נוסע בסדר, שמירת ערך מצויינת. אבזור - סביר, לא ברמה של האיוניק סופרים.

החסרון שלו לדעתי זה המחיר הגבוה בקנייה, מרווח הפנים והצפיפות במושב האחורי, בשילוב עם חלונות צדדיים גבוהים וקטנים, עושה הרגשה פחות נעימה שם. 

אם אין לך צורך בגודל של האיוניק, הטויוטה תתן לך מענה מצויין.

• אהבתי 2
פורסם

הטויוטה נוח יותר, ההתמודדות עם מהמורות מוצלחת יותר מבאיוניק. תנוחת הישיבה בו נוחה יותר, בעיקר למי שמעוניין בישיבה מוגבהת מעט, יש לו בקרת שיוט אדפטיבית שפעילה עד בלימה מלאה ובלם יד חשמלי עם אוטו הולד שעושה חיים נוחים יותר בפקקים - שני אלה קיימים באיוניק רק בדגמים שאחרי מתיחת הפנים. לחובתו המושב האחורי החשוך שהזכירו כאן, ומערכת מולטימדיה מיושנת שבדגמים טרום מתיחת הפנים לא כוללת תמיכה באנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי. אם אין שימוש רב במושב האחורי ולא מסיעים בו ילדים הייתי בוחר בטויוטה.

• תוכן חדש...