Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד כשיש אביזרים אלקטרוניים שאומרים ש"מחברים למצת", אני פשוט חושב על ה-USB שיש לי ברכב ליד תיבת ההילוכים. 

1) מבחינה מכנית, מה זה בדיוק?

2) איך זה מתקשר באמת לחיבור של רכיבים חיצוניים לרכב?

פורסם

אין לך שקע מצת ברכב? זה שקע עגול שמספק 12V וזרם עד בסביבות 10A, כלומר עד בד"כ כ- 120W.

מסורתית השקע הזה נועד לחימום מצת סיגריות... שזה אביזר שתקוע בתוך שקע המצת, מתחמם ואז קופץ כמו טוסטר. מכיוון שזה סטנדרט אחיד שקיים במכוניות כבר עשרות שנים, התלבשה על זה תעשיה שלמה של אביזרים שמוזנים משקע המצת, פשוט כי זה כבר קיים ונגיש.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 8 דקות, קורן בן אשר כתב:

אין לך שקע מצת ברכב? זה שקע עגול שמספק 12V וזרם עד בסביבות 10A, כלומר עד בד"כ כ- 120W.

מסורתית השקע הזה נועד לחימום מצת סיגריות... שזה אביזר שתקוע בתוך שקע המצת, מתחמם ואז קופץ כמו טוסטר. מכיוון שזה סטנדרט אחיד שקיים במכוניות כבר עשרות שנים, התלבשה על זה תעשיה שלמה של אביזרים שמוזנים משקע המצת, פשוט כי זה כבר קיים ונגיש.

לא זכור לי לפחות שיש... קיה נירו 2018

אני זוכר ברכב ישן שבאמת היה את מה שאתה מתאר שמתחמם וקופץ, אבל לא זוכר את זה ברכב שלי

• תוכן חדש...