Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכל חכמי הפורום.

אני שוכר רכב בחו”ל 2-3 בשנה: לרוב באירופה (גם מזרח אירופה) ומעט בארה”ב. בדרך כלל רכב ברמה בינונית, לעיתים ברמה גבוהה.

כמעט תמיד שכרתי באמצעות רנטלקארס או אתר תיווך אחר כלשהו.

באתרי החברות הגדולות תמיד יצא יקר יותר, מעט או הרבה.

מניסיונכם, כדאי לעשות חברות מועדון בחברה בינלאומית כלשהי? אם כן, מה היתרונות והחסרונות בחברות השונות?

מה חשוב לי במועדון?

- השכרה מובטחת ושלא יבריזו לי מתישהו ושלא ישנמכו את הרכב.

- שדרוגים

- תור מהיר היכן שרלוונטי

- פטור מתשלום על איסוף בשעות סגירת הסניף או בשדות תעופה (אם יש דבר כזה).

- מחיר משתלם. יכול להיות מעט יקר יותר ממנועי החיפוש (בשקלול הנקודות וכו’) אך לא סתם יקר.

תודה למשיבים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

ברמת העקרון חברות מועדון היא בחינם, אז אין שום סיבה לעשות. אבל השאלה שלך אם אני מבין נכון היא בעצם אם להיות מעכשיו נאמן לאיזושהי חברה ספציפית במטרה לקבל סטטוס כלשהו (לרוב תלוי במינימום השכרות/$$ תלוי חברה). לדעתי, אלא אם אתה שוכר ממש הרבה, לא יודע כמה יתנו החברויות האלה בסטטוס הבסיסי. מבחינת המחיר אני בספק אם זה ישנה משהו. חפש מידע על המועדונים של הגדולות (אויס, הרץ, SIXT).

בסטטוסים הגבוהים של החברות כנראה תקבל את כל הנ"ל (פרט למחיר, הסטטוס לא ממש נותן הנחה חוץ מבסיקסט לדעתי).

הצעה בלי קשר - אם אתה שוכר 2-3 פעמים בשנה אולי שווה לעשות ביטוח ביטול השתתפות עצמית חיצוני שנתי, כנראה יצא יותר זול מלהוסיף ביטוח לכל השכרה נפרדת.

פורסם

גם אם אתה לא בונה סטטוס כרטיס המועדון מקנה לך עדיפות בתור לקבלת הרכב. זו לבד סיבה מספקת להרשם, מה גם שהחברות לא עולה כסף והמידע שאתה מוסר אינומחסוי, ממילא אתה מוסר אותומבעת שכירת רכב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר כמה שנים שלא נסעתי (קורונה, מישהו?) - אבל כשהייתי במועדון של הרץ, לפחות בארה"ב היתרון היה שאתה בכלל לא עובר בדלפק. ניגש ישר למגרש בוחר רכב מניע ונוסע. ביציאה נרשם מה לקחת וחותם לבחור באייפד על הביטוחים ונסעת. 

מתאים יותר לנסיעות עסקים כשההתלבטות על 5$ ליום לא משמעותית.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

את היתרונות תרגיש בעיקר בארה"ב, שאר העולם פחות מתרגש מהסטטוס ואתה גם תאבד אותו אם לא תוציא 5-10 אלף דולר/יורו בשנה על השכרות. בתור מי שעד לאחרונה היה שוכר עשרות פעמים בשנה גם כן בעיקר באירופה, אני לא יכול לומר שהסטטוס עזר לי במיוחד, ובמקרים רבים הייתי מעדיף את חופש הבחירה לעומת המונופול שהמעסיק שלי סגר עם חברת השכרה ספציפית. להערכתי, ההסדר הזה פעל בסופו של דבר לרעתנו בטווח הארוך במקום לתת הנחות או מחירים מועדפים, ובוודאות לא הייתי מתחייב לחברה ספציפית כאדם פרטי.

אני עדיין מחזיק 'כרטיס חבר' נומינלי אצל 2-3 חברות ההשכרה שסטטיסטית יוצא לי לעבוד איתן הכי הרבה (באופן פרטי), אבל זה בעיקר כדי שיהיה לי מעקב נוח יותר אחרי ההוצאות וגישה קצת יותר טובה לשירות לקוחות. זה כאמור משהו שאפשר לעשות בחינם ומבלי להגביל את עצמך.

פורסם

תבדוק האם אתה יכול לקבל הטבה כזו דרך חברת האשראי.

יש לי חבר מועדון זהב בHertz ללא עלות דרך אמריקן. זה נותן הנחה קבועה טובה בהזמנות ותור קצר בשדה. מעבר לזה באירופה אין הבדל.

פורסם

הלוגיקה אצלי שונה אולי, מאחר ואני לא כל כך טס הרבה, אני לא יכול לתת טיפים ספציפיים כל כך אבל כן אני יכול להמליץ לך על קריאה באתר https://flying-out.com/

מה שאני בא להגיד זה, שאולי שווה לבחון להצטרף לשלל מועדוני התעופה ודרכם להזמין רכבים בשילוב כרטיסי טיסה, יכול להיות שזה ישתלם לך יותר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, yoni162 כתב:

מבחינת המחיר אני בספק אם זה ישנה משהו. חפש מידע על המועדונים של הגדולות (אויס, הרץ, SIXT).

בסטטוסים הגבוהים של החברות כנראה תקבל את כל הנ"ל (פרט למחיר, הסטטוס לא ממש נותן הנחה חוץ מבסיקסט לדעתי).

אתה טועה. סטטוס פרזידנט גם באוויס, וגם בהרץ מקנים הנחה יפה. 

לפני 16 שעות, Derish כתב:

בתור מי שעד לאחרונה היה שוכר עשרות פעמים בשנה גם כן בעיקר באירופה, אני לא יכול לומר שהסטטוס עזר לי במיוחד

הניסיון שלי עם אוויס לפחות (פרזידנט) באירופה, ובעיקר באנגליה שונה. 

גם הפלטינום שלי בסיקסט עוזר לי באירופה, אם כי אני שוכר מהם מעט מאוד. 

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

גם לי יש אוויס פרזידנט (כל נסיעות העבודה מתבצעות איתם), אבל לעתים קרובות אני מקבל הצעות מחיר דומות או נמוכות יותר מאנטרפרייז, ולא זכורות לי שום הטבות באנגליה מלבד דלפק נפרד עם שטיח אדום שלא תמיד מאוייש. מה אני מפספס?

• תוכן חדש...