Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קופר אס, 2017, 192 כ"ס  28.5 קגמ .

כמה שאלות הבהרה: 

1) מה תהיה העלות לצריבת סטייג 1 ?

2)  כמה תוספת כוחות סוס+ קג"מ - לבסוף אקבל ? 

3) אני טיפוס של 85 אחוז נסיעה בעיר. צריכת הדלק שלי תיפגע לאחר סטייג 1 ?  מודע לזה שבבין עירוני יש שיפור.. מה לגבי עירוני ? 

4) יעבור טסט שנתי ללא בעיה ?
הרי הטסטר מכיר את הדגם ונתונים.  בבדיקה שיעשה - יראה במחשב בדיקה יותר כוחות מהנורמה ... לא יבין שנעשה פה טיונינג ויפסול על זה ?   

5) ביטוח מקיף - האם להודיע להם על השינוי ? 
לא רוצה לאכול אותה במקרה ש... ולהבין לבסוף שלא היה לי בכלל כיסוי עקב השינוי שעשיתי ,בביטוח שעלותו 
7 אלף שקל בשנה...

תודה מראש.

פורסם

אענה לך מנסיון עם 208gti עם כמעט אותם נתונים.

עלות תוכנת מדף בין 2000-3000 תלוי בתכונה.

איזה מנוע?  2.0 ?תוספת אני דיי מאמין סביבות 30 כס +- וקגם סביבות ה 6 ,(ניתן לבדוק באתר של התוכנה)

צריכת דלק אצלי לא נפגעה יותר מדי,לא שמתי לב לשינוי.

מבחינת הטסט אף אחד לא מכיר את הדגם ואין בדיקה של כ"ס ,מקסימום הוא יכול להכשיל בזיהום אוויר.

כנ"ל מבחינת הביטוח, אין מה להודיע כי גם אם כן זה לא רלוונטי,בגדול לא ניתן לדעת ששינו תוכנה.

קח בחשבון בלאי מעט גבוה יותר,וגם בעיקרון ניתן להחזיר לתוכנה המקורית

פורסם

2.0 ליטר אכן, אוטומט.

האמת שאם הנתונים לא גורמים ל WOW  עצבני, או לפחות עוד שניה, שניה וחצי פחות ל 100- בהנחה של מה שאמרת שיהיה בלאי גבוהה יותר - 

כבר לא בטוח שאולי שווה זאת, אבל אמשיך לחקור את העניין

אני פשוט אחד של רכב שנים... לא מהמחליפים כל שנה שנתיים.

בלאי טוב / שימור - זה נושא קריטי אצלי.

פורסם

זה לא רק המספרים,אין ספק שהרכב מרגיש אחרת אחרי העידכון.

בכל אופן הייתי ממליץ לך ללמוד את הרכב קודם ורק אחרי שאתה מרגיש שמצית את היכולות שלו לעדכן את התוכנה.

מבחינת בלאי אין לדעת כמה הוא יהיה גבוה אבל תצטרך להקדים מעט את הטיפולים.

חוץ מזה תוכל למצוא מישהו שכבר עשה ולהרגיש אצלו איך הרכב מתנהג.

מאמין שמנוע 2.0 השיפור יהיה יותר משמעותי.

פורסם

הבלאי שולי אם אתה לא נוהג בכל נסיעה flat out אלא לפי ההיגיון. אם אתה נוהג רוב הזמן בתוך העיר, אין סיבה סתם להאיץ כמו פסיכי מרמזור לרמזור בשביל להגיע מהר יותר לאדום...וגם אין סיבה בכלל ללחוץ יותר מדי על הדוושה בתוך העיר. בכבישי נהיגה תוכל ליהנות יותר ממה שעכשיו הרכב מציע לך. רצוי כן לעשות טיפולים כל איזה 8 ולהשתמש כמובן בשמנים איכותיים.

פורסם

1. השיפור יהיה משמעותי מאוד. 

2. עלות היא בערך 2000 שקל. 

3. אין שום בעיה לעבור טסט בכל הקשור לבדיקת זיהום אוויר, לא בודקים הספק בטסט. 

4. ממליץ על bootmod3. אתה יכול לצרוב בחזרה לסטוק מתי שתרצה, אתה יכול להפחית את המומנט בהילוכים הראשונים (משמעותי עם הנעה קדמית), אתה אפילו יכול למכור את הרישיון אם לא תרצה להשתמש יותר. עדיף לרכוש מסוכן בריטי, אתה תקבל את המע"מ המקומי בחזרה ואז זה יוצא זול יותר. 

5. לא, אתה לא מודיע על דבר כזה לחברת ביטוח והסיכוי שמישהו יחפש בכלל תוכנה הוא אפסי. 

6. כן, צריכת הדלק בעיר תעלה במעט אבל זה זניח וכרגיל, הרבה יותר תלוי בסגנון הנהיגה שלך. 

• תוכן חדש...