Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרך לקניית רכב שראיתי דרך יד 2.. העניין הוא שהוא מסוכנות רכב ואשתי קצת חוששת אומרים שהסוחרים והסוכנויות מטייחים דברים וכדו' לא יודע בדיוק... אבל השם של הסוכנויות לא כזה טוב.. השאלה היא כזאת מה הבעיה אם אני יקנה רכב מסוכנות ויעביר אותו בדיקה ובבדיקה יגידו שהכל טוב ? יכול להיות משהו שבבדיקה לא עולים עליו?

פורסם
Just now, guccii800 כתב:

גם סוחר רכב וגם עם שם לא טוב, לא בדיוק מבין את ההתלבטות שלך.

לא התכוונתי שלאותו אחד ספציפית יש שם לא טוב אלא התכוונתי שבכללי לסוחרים יצא שם של קומבינטורים ולכן אני שואל אם אני יעשה בדיקה אז מה יכולה להיות הבעיה..

פורסם

אם לא חייבים אז לא לקנות ממגרשים. 

לפעמים אצל יבואני רכב בטרייד אין יש רכבים טובים אבל המחיר בהתאם וגם אותם צריך לבדוק . 

אם אפשר תשקיע זמן ותנסה למצוא רכב מפרטי. אשתך חוששת בצדק . 

עכשיו תגלגל את זה כמה חודשים קדימה ותחשוב מה יקרה בפעם הראשונה אם תגלו שעבדו עליכם / הסתירו מידע / לא גילו בבדיקה ואתם לפני תיקון גדול של הרבה אלפים. 

• אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש מגרשים ויש מגרשים.

תבדוק האם יש היסטורית טיפולים.

תבקש דוח סליקה לפני הבדיקה.

ותבחר אתה את המכון בדיקה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שאמרו לפני 

נבלות יש בכל מקום 

על בשרי קניתי רכב ב70K כשהייתי בן 17 במזומן בלי בדיקה פעמיים אובדן להלכה

אכן מסוחר 

אבל זה החיים ומטעויות צריך ללמוד 

אין כזה דבר לקנות רכב 

בלי שלושה דברים 

טופס סליקה 

בדיקה מטעמך 

היסטוריית טיפולים 

בהצלחה 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש לי הצעה.

לך לסוחר מדרכה שהרכבים נראים צבועים יפה.

תגיד לו שאתה חדש בתחום, לא מבין ברכבים, שיבחר הוא מה הכי טוב בשבילך אתה סומך עליו. 

תציין שלא משנה הכסף כי ממילא יש מימון ומה זה מאתיים ש"ח יותר לחודש.

=================================================

ואז צא משם בלי להסתכל לאחור, בכסף שחסכת תקנה ביטקוין וסע באוטובוסים. 

=================================================

טוב, סליחה על הציניות. קח ברצינות מה שמציעים לך כאן כי אתה צריך להבין שסוחרים חיים מזה שהם קונים רכבים בזול מוכרים ביוקר ויש לזה סיבה.

כלל אצבע, טרייד אין של יבואן עדיף מסוחר מאן-דהו. (אם כי אותי ניסו בפירוש לרמות בטרייד אין ידוע. אמרו לי שרכב מסוים הגיע לפני שבוע ומכירים אישית את הבעלים שהוא פרפקציוניסט וכו'. רק מה, בטעות שכחו ברכב עותק של הבדיקה שהם עצמם עשו כשהרכב הגיע אליהם, שהיתה בת יותר משלושה חודשים, לרכב היו נזילות לא מטופלות ובעיות חלודה שהוסתרו בחובבנות באמצעות צבע. אציין שהאספרסו היה טעים ואיש המכירות נחמד וסימפטי).  

לפני זמן קצר דיווחה חברת פורום על מגרש שמכר לה רכב שהוחלף בו מנוע ללא שטר מכר ומתנער מאחריות (זה רכב שלא עובר טסט ואין לכך פיתרון, אסור לנסוע).

אם אתה שוקל משהו קונקרטי אפשר לגלגל לגבי המגרש הספציפי וגם לשאול פה בפורום. 

בדיקה אך ורק במכון שאתה בוחר ולא בקירבת המגרש. 

לא רוצה להפחיד אותך סתם. רוב הרכבים במגרשים המסודרים בסדר. אבל המודל העסקי של התחום בנוי על זה ש-25% מהקונים נדפקים, פלוס מינוס, כדאי לא לבוא בקהל הזה. 

ההמלצה הכי טובה שלי זה להסתכל כאן בלוח של הפורום ולקנות מחבר/ת פורום! אפילו אם לא המודל הספציפי שאתה מחפש. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • אהבתי 2

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...