Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי מחלק סלי מזון לניצולי שואה בנתניה בקיץ.. הייתי עוצר לכמה דקות מעלה את הסלים בבניינים מסביב והולך..

יום אחד נעמדתי לפני חניה במטרה לחנות את הרכב ועמדה על החניה מישהי מבוגרת עם עגלת תינוק, וחיכיתי שהיא תזוז, כמו שבן אדם נורמטיבי אמור לעשות.

היא לא זזה, אנשים ברחוב התחילו להגיד לה לזוז ואז היא אמרה שהיא שומרת חניה לילדים שלה.

אמרתי לה שאני סך הכל רוצה לעצור לדקה להביא אוכל לניצול שואה אבל לא היה אכפת לה.. החניתי בהמשך על אדום לבן, ועד שסיימתי היא עוד הייתה שם והילדים שלה לא הגיעו. 

אחד מהאנשים ברחוב עוד המשיך לריב איתה ולהתנגח איתה כשאני כבר המשכתי בחיי והתעלמתי.

ברחוב שלי יש לעיתים מצוקת חניה וברחוב ליד כלל לא, אך בכל זאת יש שם שכנה שכועסת אם מישהו חס ושלום מחנה לה על יד הבית. אחרי פעם אחת שהיא האשימה אותי שהרכב שלי עומד לה כבר שבוע ליד הבית (כש3 שעות קודם רק הגעתי איתו מהלימודים) הגענו להבנה משותפת תוך כדי שבעלה מגלגל עיניים...

ואני משתדל לא לתפוס 2 חניות, ואפילו את 2 הרכבים שלא זזים יותר מדי אני משתדל לחנות באופן כזה שיתפוס כמה שפחות מקום - צמודים אחד לשני, וצמודים לתחילת שורת החניות. אבל, גם על זה יש מי שכועס עליי כי "אם אתה לא נוסע ברכב כל יום תחנה אותו רחוק". שניהם ביחד תופסים קצת יותר מחניה אחת.

20220911_124919.jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם עשיתי פשוט רברס על מישהי ששמרה על חניה. היא התחילה לצרוח כמו משוגעת, חבר שלה הגיע דקה אחר כך עם הרכב וזה כמעט התפתח לתקרית בעייתית מאוד.

יצאתי מגה ערס אבל וואלה? הגיע לה ולו. 

זה עבד והרכב חנה שם. כנראה שהדרך היחידה להתמודד עם ערסים זה להיות ערס.

• רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 30 דקות, farkash7 כתב:

או רילוקיישן.

בחיי שאני קורא את ההודעות פה ומתחלחל. גר כבר הרבה שנים בשכונות די צפופות בפרברי עיר גדולה בספרד (גם באירופה יש יותר מדי מכוניות לאחרונה), אבל אף אחד פה לא עושה דברים כאלה. בד"כ אפילו משאירים את הרכב ללא אמברקס משוך, כדי שאם חסר לך קצת מקום תוכל לדחוף אותו קדימה-אחורה כמה ס"מ. מיותר לציין גם שאף אחד לא מתרגש ממכה או שריטה בפגוש, זה פשוט התפקיד שלו בחיים.

• אהבתי 2
  • משעמם 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
בתאריך 13.9.2022 בשעה 04:32, Be roo כתב:

אפשר אולי להחיל כמה סייגים לענין, כמו צורך לשריין חניה למכולת פינוי שיפוץ או משאית הובלה. כי אלה צריכים יותר מקום מרכב פרטי, להיות קרובים, ומדובר על מקרים של פעם ב...

במדינות מתוקנות ניתן בשביל מקרים כאלו לבקש היתר מיוחד מהעירייה לשמירת החניה ואז העירייה מציבה שילוט זמני. כמובן שצריך לשלם אגרה.

NSCGL4DPAII6NLVIJUCIZMB4QI.jpg

לפני שעתיים, Derish כתב:

או רילוקיישן.

לא לבוסטון.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

פעם עשיתי פשוט רברס על מישהי ששמרה על חניה. היא התחילה לצרוח כמו משוגעת, חבר שלה הגיע דקה אחר כך עם הרכב וזה כמעט התפתח לתקרית בעייתית מאוד.

יצאתי מגה ערס אבל וואלה? הגיע לה ולו. 

אצלך זה נגמר טוב . לי היה את אותו סיפור רק בלי כל הבלאגן. פשוט חניה כחול לבן שאיזה ערס שומר לעצמו ואף אחד לא מתקרב אליה. חניתי בה בתמימות. למחרת בבוקר חור בצמיג ואין אוויר בכל השאר.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

20220911_124919.jpg

רכבים כאלה? רק מהכבוד מקדיש להם את כל המרחב שהם זקוקים לו. תענוג לראות אותם כל בוקר. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ עם עדכון לישראל של 2024:

מגיע לבית, יש לפעמים מצוקת חניה ורואה מישהו שומר חניה, מתחיל דין ודברים ואני אומר לו שזה לא חוקי. 

הערת צד: לא ערס בבון ולא כלום, אחד הלמלמים הרציניים, חנבצ שעף ברוח. 

נהיה קצת תור מאחורי, ואני גם חמוש, אז ויתרתי כי לא היה שווה לי את זה (אדון שוטר הוא איייםםםם עלי הצילווו)

בזמן השיח מתקשר למשטרה, אומרת לפנות למוקד המידע כי זה לא חירום (מעדיפה שאריב איתו לבד?).

מתקשר למוקד המידע, עונה לי שוטרת, אומרת לי "מה כולם עושים את זה אז זה בסדר לא??"

אני אומר לה "יודע שכולם עושים מה שבא להם ואתם אוכפים מה שבא לכם אני שואל מה החוק"

עונה לי הכאאאפרה במרכז המידע "אני לא אגיד לך מה החוק תתקשר למשרד התחבורה". יופי של משטרה.

כמובן שעשיתי חיפוש פה כדי לדעת כי בטח גם משרד התחבורה לא רוצה להגיד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • מבאס 1
פורסם

לא דיברנו על הזקנים באזור סלמה - לוינסקי בת”א שיושבים על כסא בכחול לבן ודורשים כמה שח בכדי להתפנות.

• מצחיק 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 16 דקות, tinoki כתב:

לא דיברנו על הזקנים באזור סלמה - לוינסקי בת”א שיושבים על כסא בכחול לבן ודורשים כמה שח בכדי להתפנות.

הלו, אני לא זקן.

• מצחיק 6

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תופעה מעצבנת שאין מה לעשות איתה. 

הייתי באילת השבוע, בצמוד לחופים יש חניות, עד שאתה נוסע לעשות פרסה בכיכר הקרובה בחזור אתה רואה נשים חוצות את הכביש בשביל לשמור לבעל שלהן את החניה שאתה מכוון אליה. 

נושכים שפתיים וממשיכים לעוד יום. 

פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

הלו, אני לא זקן.

זקנה מלשון מבוגר.

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מדובר בדרך התנהלות מאוד מקובלת בת"א.

פעם אחת נתקלתי במקרה בו מישהו שמר חניה, הגיע רכב, הפעיל איתות, שילב לרוורס ופשוט המתין. בינתיים החלו להיאגר עוד ועוד רכבים מאחור והנהג ברכב בנונשלנט שלו, לא מוציא מילה מהפה. החבוב שעומד בחניה אומר "זה לא יעזור לך, אני לא זז מפה. שיצפרו עד מחר".

רוצים לנחש מה קרה בסוף?

• תוכן חדש...