Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי מישלן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לא ממש מתכנן לקנות צמיגים בקרוב אבל בכל זאת מגשש

ראיתי סט רביעייה של מישלין פיילוט ספורט 4 ב2880, יחסית לקוטר 215/45/18 זה לא נורא, שנה שעברה שילמתי 1200 על צמד דאנלופ שמרגיש די בינוני מכל הבחינות,

הרכב משנה שעברה נסע 6000 ק''מ, נקנה עם רביעיית סינים של מינרבה...

מקדימה החדשים, מאחורה נשארו הישנים, מבחינה חזותית לא ממש נראה שהם גמורים אבל הנסיעה לא משרה ביטחון כמו שאני מכיר במאזדה, חושב שלא מעט גם בגלל הסוגים הלא מאוד איכותיים ואוחזים של הצמיגים יחד עם זאת שיש שילוב של פירמות עם הפרשי בלאי בין הסרנים, הרכב עוד מרגיש מהקנייה שלא יזיק לו כיוון פרונט...

עם זאת אני כבר שנה נוסע ככה וזה לא ממש מרגיש קריטי או שיש החמרה, סתם קצת מעצבן כי אני מודע לקטנות האלה, אבל להתחיל כל דבר עכשיו להחליף יהפוך לסיפור שלא נגמר, במיוחד שמדובר בצמיגים בקוטר הזה...

יצא לי גם לדבר על התושבות שמרגישות שמתחילות להזדקן, שיש חבטה קטנה בהכנסה לדרייב במוט הילוכים, והיסוס קל במעבר מראשון לשני, הכי מורגש כשהרכב קר, לאחר מכן לא מרגישים כמעט כלום.

יצא לי לבדוק לגבי החלפה לתושבות מקוריות, הבנתי תושבת הגיר מזדקנת מהר בדגם הזה, עם זאת, הצעת המחיר שקיבלתי על תושבת אחת כולל עבודה, כ-800 שקל, עשתה לי חום.

פורסם

במאזדה ה2 מחלות מכניות שלה זה תושבות ומשולשים. 

שים תושבות מקוריות בלבד. 

מישלן פיילוט ספורט 4 זה מיותר,אלה אם מחפש להתגרזן. 

פלקן 310 יהיו ממש אחלה,וגם איתם הוצאתי קצב טוב והיה אחיזה במצבי חירום מכוונים.

כיוון פרונט טוב לעשות פעם בשנה עם הכבישים בארץ,בורות בכל מקום. 

לא הייתי משקיע על ps4,פלקן ישאיר לך מספיק עודף לתושבת+כיוון פרונט וזה עדיף.

פורסם

הPS4 צמיג מצויין, אם הרכב לא ננהג דינאמי גם פרימסי 4 זה מצויין או הEfficient Grip Performance של גודייר.
דאנלופ זה לא מותג אמיתי, זה מדבקה שמיוצרת ע"י חברות שונות בעולם בסטנדרטים שונים. יש זבל כמו הFM800 שמגיע מאינדונזיה ויש צמיגים ספורטיביים מצויינים.
אני אחרי חורף אחד עם צמיגים סינים לא משחק במשחק הזה יותר.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על התגובות,

ההיסוס שלי הוא שלגבי הפאלקן יצא לי לראות חוות דעת מיקס, לגבי הPS4 כמעט ולא ראיתי חו''ד שליליות.

נכון הם הרבה יותר יקרים, אני אוהב לפעמים לנהוג מעט ספורטיבי אבל לא בגבול החוסר אחריות, לא קרוב לזה...

אני לא יודע מתי זה הזמן להחליף צמיגים, כי יכול להיות שיחזיק גם עוד שנתיים כי אנחנו לא נוסעים הרבה, מצד שני כן בא לי להנות מצמיגים טובים, מתבאס על מה שיש כרגע, בנוסף לעניין הפרונט, אני חושב שלהחליף גם רק 2 צמיגים לא יהיה מספיק כי אם יש צמד של צמיגים באסה יש מרגישים פערים בזמן נהיגה וההתנהגות לא אחידה ולא מספיק משרה ביטחון,

אני לא חושב שיש בכלל פריימסי במידה שמתאימה למאזדה

חשוב לי כמה שיותר להרגיש את מה שקורה למטה וכמובן אחיזה ברמה טובה

ראיתי שהפלקן בעלי מקדם התנגדות גבוה מאוד אז הוא פוגע בצריכת הדלק ולפי המשתמע גם בתאוצה

פורסם (נערך)

יש במידה שלך גם פרימסי 4 , בערך באותו המחיר כמו PS4.

הם נוחים ושקטים יותר מאשר פיילוט ספורט 4.

אחיזה טובה בהחלט אבל לא ספורטיבית. 

לרכב משפחתי,  ובמיוחד למאזדה שלא מצטיינת ברכות, הייתי מעדיף פרימסי 4, למרות שאת היתרון הגדול שלהם אתה לא תנצל ( אצלי הם החזיקו 85 אלף קילומטרים, ויכולתי למשוך עוד ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...