Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בנושא נדלן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום,

מקווה שזה בסדר עם חוקי הפורום

אני צריך קצת עזרה עם נושא הנדלן, ואני אפרק את זה ל2 דברים:

1. אני צריך לאתר מידע ישן מדיונים של מנהל מקרקעי ישראל, וחשבתי אולי מישהו מכיר פה עורך שמתמחה בתחום הנדלן מול מנהל מקרקעי ישראל וכו'

2. איתור בעלות על נכסים ישנים. אני רוצה להבין איך מבוצע הרישום על נכסי נדלן. כיום אני יודע שזה עניין של הערת אזהרה וטאבו. האם יש עוד רישומים בדרך? או מקבילים? 

איך הרישום היה מבוצע בשנות ה60? 

אשמח לכל מידע בנושא 

תודה רבה 

פורסם
לפני 5 דקות, arik100 כתב:

איך הרישום היה מבוצע בשנות ה60? 

תלוי באיזה נכס מדובר? דירה/בית/משק.

אפילו הייתי אומר באיזה איזור/יישוב מדובר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

עד כמה שאני זוכר - וזה מהילדות - העקרון דומה. אבל הרישום שונה בין קרקעות מסוגים שונים. למשל - דירה שרכשתי בשנות ה-90 היתה רשומה ב"חברה המשכנת" ולא בטאבו, במקרה זה כיוון שהיה מדובר בהפקעה והתנהל משפט ממושך בין הבעלים הקודם לבין המדינה על ערך הקרקע. יש מקומות בהם אין חלוקה ליחידות ("פרצלציה") אלא שהקרקע רשומה על שם כל הבעלים במשותף. הדבר הזה מוכר באיזה שם שאיני זוכר כרגע, נדמה לי בטורקית.

כפי שכתב @DareDevil צריך לבדוק לגבי יחידת המקרקעין הספציפית.

כרגיל, כדאי להמתין ל- @natco שיחכים אותנו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

טאבו

רמי

הסוכנות היהודית בעיקר לגבי המגזר החקלאי

חברות משכנות

לפעמים אפילו אצל עו"ד של הקבלן

לא רשום בכלל

על פי הכתובת ניתן למצוא גוש חלקה ומשם להתחיל לחפש

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 10 שעות, arik100 כתב:

מדובר בדירה.

נמצאת במושע?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

@DareDevilתודה. זה המונח שהיה חסר לי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם במושע עסקינן, הערת אגב - עיריית תל אביב התחילה להסדיר (פרצלציה) באזור הדרומי של העיר (שכונת התקווה ושות'). ככה שהרכבת כבר יצאה מהתחנה אבל זה לא אמור להרתיע אותך מרכישה של הנכס. הייתי אומר שזה עדיין אזור הדמדומים לרכוש שם נכס, כן יש עליות מחירים אבל עדיין בתחום הסביר לטעמי.

הייתי גם מסמן את אזור התחנה המרכזית החדשה בתור מיקום להשקעה לטווח ארוך (אזור ה15 שנה) ככזה שיהפוך עם הזמן להשקעה טובה בעקבות מעבר תחבורה ציבורית לאזור משולש הכבישים בין תל אביב לחולון או בת ים, למרות שהרבה זמן שאני לא מעודכן בנבכי התחב"צ והתוכניות שמתוכננות/מתבצעות לאיטן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...