Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג, עד 45-50 אלף שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום לכולם,

בדיוק כשהיא חגגה איתנו שנה, בני בליעל גנבו לנו את המכונית. אז אנחנו מחפשים רכב, שוב.

אנחנו זוג ועד כה היו לנו קקטוס 2016 טורבו ומאזדה 3 2016 מנוע 2.0.

עושים כ-15 אלף ק"מ בשנה, רובם המוחלט בבינעירוני.

מה למדנו שחשוב לנו עד כה (לפי סדר החשיבות)?

מבחינת ביצועים - מהירות ותאוצה בקו ישר לפחות כמו המאזדה. מעדיף ידני, יכול לחיות עם אוטומט בתנאי שהוא אמין ונעים.

שיהיה נוח ונעים על כבישים משובשים, עם בידוד רעשים סביר (המאזדה הייתה מחרישת אוזניים במהירויות גבוהות, מעדיף להימנע מזה). מבחינת גודל, אפשר סופר מיני ומעלה, מעדיפים האצבק.

בטיחותית במידה מניחת דעת (לא פחות מהקודמות).

אבזור - שליטה על המזגן דרך מתגים (ולא מסך מגע), בקרת שיוט ושליטה על מולטימדיה מההגה

אמינות - די חשוב, אבל יכול לחיות עם תיקונים ומחלות ידועות. 

תקציב - כאמור, 45-50, אבל יכולים למתוח אם יש מציאות.

כרגע, אני מסתכל פחות או יותר על כל מה שנכנס בתקציב.

תודה רבה מראש והמשך סופש קסום

פורסם

אם אתם מכירים את עניין הטיימינג בקקטוס, אפשר לבדוק את ה208, שתהיה זריזה,  ועם תיבה פלנטרטת אמינה, או 208 טורבו דיזל ידנית, אם כי אין הרבה מבחר.

עוד אופציה ידנית היא איביזה, אפשר למתוח את התקציב ולחפש את ה fr שגם תהיה מאבזור לא רע.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז עבר חודש וקצת, אני כרגע עם 208 כרכב חלופי מהביטוח, ואני (לצערי) לא ממש שמח איתו. אני מניח שהגיר הבועט (מה בועט? חובט בכל הכוח) הוא בעיה של האקזמפלר הספציפי, אבל תא הנוסעים רועש מדי וגם לא ממש נעים על כבישים גליים\שבורים.

בכל מקרה, הדרישות נותרו בעינן, פרט לגיר ידני (ארד מזה לבינתיים :(), בסדר הנ"ל: ביצועים סבירים > נוחות ובידוד רעשים > בטיחות. גודל - לא משנה.

מסתכל כרגע על פיג'ו 3008 (2016, צורה ישנה) ו-508. אין ספק שהן גדולות מדי לצרכים שלנו, אבל הן היו נוחות (בנסיעות קצרות) ולהבנתי המנוע 165 כס די אמין.

רעיונות נוספים?

פורסם
לפני 4 שעות, daniel.asu כתב:

אז עבר חודש וקצת, אני כרגע עם 208 כרכב חלופי מהביטוח, ואני (לצערי) לא ממש שמח איתו. אני מניח שהגיר הבועט (מה בועט? חובט בכל הכוח) הוא בעיה של האקזמפלר הספציפי, אבל תא הנוסעים רועש מדי וגם לא ממש נעים על כבישים גליים\שבורים.

בכל מקרה, הדרישות נותרו בעינן, פרט לגיר ידני (ארד מזה לבינתיים :(), בסדר הנ"ל: ביצועים סבירים > נוחות ובידוד רעשים > בטיחות. גודל - לא משנה.

מסתכל כרגע על פיג'ו 3008 (2016, צורה ישנה) ו-508. אין ספק שהן גדולות מדי לצרכים שלנו, אבל הן היו נוחות (בנסיעות קצרות) ולהבנתי המנוע 165 כס די אמין.

רעיונות נוספים?

אני אגיב מניסיוני האישי עם 508 2011 , שהיה אצלי כחודש, שבק חיים באמצע נסיעה תוך העליה לירושלים.

4 מוסכים סירבו לטפל בי, בטענה שאם נתקן , מי יודע מה יצוץ ואחרי זה אני עלול להאשים אותם בכך..

עד כאן -ניסיון אישי בלבד. אפס ידע מכני.

לגבי התקציב המוצע, טויוטה קורולה / פריוס (כדאי מאוד עם אחריות לסוללה ההיברידית) / והאופציה הכי ריאלית וקולעת לדרישות שלך, סוזוקי קרוסאובר - רכב מצוין

מקווה שעזרתי :)

פורסם

הרכבים האלו בהחלט די אמינים, אך לא מאוד מהנים לנהיגה.

הייתי שוקל עוד מאזדה 3 2.0 ליטר.

אם אתה אוהב אטרקציות - תבדוק פוקוס דור 3.5. יש ביצועים, אבל יש גם סימן שאלה גדול על המנועים.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• תוכן חדש...