Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ - רכב מהנה לנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

עד עכשיו השתמשתי בעיקר ברכבי ליסינג עממיים. בקרוב מאוד מחליף עבודה והפעם רכישת הרכב תהיה עצמאית. הדלק והאחזקה על חשבון החברה.

אז אם כבר יש באפשרותי לבחור איזה רכב אז זאת ההזדמנות לבחור משהו שאני אהנה ממנו ולא רק אשתמש בו.

תקציב 100-120 א"ש (גמיש טיפה, אם יהיה משהו ממש מעניין אני לא שולל תוספת ע"ב הלוואה עם החזר של 1200-1500 בחודש ל4 שנים). יד שנייה בעדיפות לרכב שלא הרבה זמן יחסית על הכביש, עם ק"מ סביר. מתכנן להחזיק את הרכב לפחות 4 שנים. ק"מ מוערך לשנה - 22,000 ק"מ.

אנחנו משפחה עם 2 ילדים, מעריך שבעוד שנתיים שלוש יהיה עוד ילד בעז"ה. לאישה יש רכב סטיישן כך שהשיקול של הפרקטיות והשימושיות לא בראש סדר העדיפויות - כשצריך לנסוע כל המשפה עם מזוודות נשתמש ברכב של האישה.

מה אני בעצם מחפש?

1. הנאה - רכב עם כוח, אם אפשר הנעה אחורית ושישאף לספורטיבי - מצד אחד לא מעניין מאזדה 6 פרימיום מצד שני אני לא הולך לקיצון של M2. 

2. אחזקה ואמינות - אמנם הוצאות האחזקה לא עליי אבל אין פה סכום לא מוגבל, חשוב לי שיהיה אמין ועלויות האחזקה יהיו סבירות.

3. יופי - אני רוצה להנות מלהסתכל עם הרכב - קחו את הדוגמה בהתחלה, לא מעניין אותי מאזדה 6 חזקה ככל שתהיה, מעניין אותי רכב "קצת" שונה

4. אבזור - אין צורך במסאז בכיסאות אבל כן רמת אבזור טובה ומעל הסטנדרט

מה פחות חשוב לי?

1. שימושיות - שוב, יש רכב נוסף בבית שהוא סופר שימושי, ביום יום לרוב אני לבד ברכב כך שפצות מטריד אותי אם הבגאז לא גדול כ"כ ומרווח הרגליים מאחור לא להיט

2. צריכת דלק - גם כאן, לא מחפש את ההכי חסכוני שיש, מצד שני לא רכב שעושה 1:6

3. לא רוצה רכב היברידי או חשמלי, רוצה להנות מהשנים האחרונות שנותר לנו מרכבים אמיתיים.

פתוח לכל מיני רעיונות וכיוונים, בכוונה לא כותב על דגמים שחשבתי עליהם, מעדיף לשמוע מכם.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי yoni_yoni
פורסם (נערך)

גיר ידני או אוטומט?

הפיג'ו ידנית. אם רוצים אוטומט יש GT, אם כי לדעתי היא לא נראית מיוחדת בכלל (חלק מהקטע, סליפרית כזו).

אלפא ג'וליה נראית מדהימה ומתנהגת נפלא.

בהנחה והדלק לא פקטור אפשר גם לשקול אינפיניטי G-37. תשאיר עודף מהתקציב ותחגוג על V6 מנופחת אבל אני לא יודע איך היא מאובזרת.

עריכה אחרונה על ידי Froyne

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

חפש הוט-האצ'.

גולף GTI, לאון קופרה, פיזו' כפי שנרשם מעלה.

יש גם כמה יותר נדירות ורדיקאליות כמו רנו והונדה, שלא לדבר על ספורט ממש כמו BRZ...

אם אתה רוצה להנות ממשהו שהולך ונעלם...

• תוכן חדש...