Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק האצ'בק 2009, אני יודע שרק חלק מה2009 רובוטיות אבל שלי כנראה שלא, כי הידית הילוכים עצמה יש שם P וזה לא נראה כמו ידית הילוכים של ידני (ראיתי שזה שונה למשל מהידית הילוכים של הרובוטי 2008)

בעליה בינונית האוטו שלי מדרדר, לפני זה היה לי מאזדה 3 ישנה והאוטו אפילו בעליות קשות יותר בכלל לא היה מדרדר היה נשאר יציב ולא זז מילימטר ואפילו בעליות קלות יותר פשוט נוסע..

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה

פורסם

הבנתי, תודה. אז המאזדה לא התדרדרה לי בעליה וההונדה כן אבל זה עדיין אותו סוג אוטומט?

אבל סתם לדעת יש את האוטומט הרגיל(מה שיש לי?) יש אוטומט רובוטי ויש את ה רובוטי DSG? מה זה גיר פלנטרי? ומה נחשב הכי טוב?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 18.7.2022 בשעה 16:37, hondaO כתב:

הבנתי, תודה. אז המאזדה לא התדרדרה לי בעליה וההונדה כן אבל זה עדיין אותו סוג אוטומט?

אבל סתם לדעת יש את האוטומט הרגיל(מה שיש לי?) יש אוטומט רובוטי ויש את ה רובוטי DSG? מה זה גיר פלנטרי? ומה נחשב הכי טוב?

כל גיר מכוייל אחרת,לדוגמא במאזדה 3 מהדור הראשון הגיר 4 הילוכים היה מחליף הילוכים "יחסית" מהר והיה מכוון יותר לביצועים לאבא שלי הייתה מאזדה 3 1.6 2006 ולא מזמן החליף לi20 2010 גם עם 4 הילוכים ושם הגיר מחליף פחות מהר והאוטו יותר איטי כי שם הגיר מכוון יותר לחיסכון בדלק, כל יצרן מכוון את הגיר שלו בהתאם בין אם זה ביצועים או חיסכון,  לשאלתך לגבי סוגי גירים: גיר פלנטרי זה אוטומט סטנדרטי עם גלגלי שיניים וממיר מומנט,אוטומט רציף שנפוץ בעיקר בטיוטה ורכבים קטנים זה גיר שאין גלגלי שיניים אם אני לא טועה (תקנו אותי אם טעיתי) יש קונוסים/חרוטים עם רצועה שמתכווצת או מתרחבת בהתאם למהירות פה אין באמת הילוכים "ההילוכים" קבועים מראש והמחשב רכב מראה כאילו ההילוך מתחלף, גם ברובוטי יש שלושה סוגים הDSG גם מחולק לשתי קטגוריות: גיר כפול מצמדים יבש שנפוץ בעיקר ברכבים עם נפח קטן (עד 1.5 ליטר) וכפול מצמדים רטוב למנועים החזקים יותר (2.0 ליטר) והדיזלים , ויש רובוטי חד מצמד שיש רק מצמד אחד והרכב מתנהג כמו רכב ידני בלי קלאץ וותיקי הפורום יעידו על הגיר הרובוטי שהיה לקורולה והיה ידוע ביחסי שנאה אהבה וגם היום הוא גם באחיות פיקנטו וi10 מאמצע 2021 למיטב זכרוני 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...