Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות אוטו משומש במחיר של עד 10,000 ש"ח כשהעדיפות היא כמובן לצאת כמה שיותר בזול

אבל צריך אוטו שיסע הרבה בעיקר נסיעות בינעירוניות והרבה הרבה הרבה עליות 

עכשיו בהתחלה חשבתי ללכת "עם הזרם" ולקנות מאזדה 3 שנת 2006-7 כזה 

או לנסר מאותן השנים אבל חששתי שהן לא סוחבות בעליות ואתמול במקרה יצא לי לנסוע הביתה בטרמפ עם מאזדה 3 כמו שרציתי 

ומסתבר שפשוט צדקתי, היא הרגישה חלשה ביותר והמנוע פשוט "צרח" בקטע רע כל העלייה ומובן ש105 כוח זה לא מספיק בעליות שאני נוסע בהן  ובייחוד שמשיגים את רוב הכוח בסל"ד גבוה . עכשיו גם הלנסר עם 98 כוח לרכב סדאן ששוקל 

יחסית הרבה ככה שגם ממנה אני מפחד ולא רוצה להילחם איתה כל עלייה מחדש.(צריך לנסוע אזור ירושלים,חיפה,רמת הגולן והרבה)

ויצא לי לראות בשיטוט קצר ביד 2 כמה אופציות מעניינות כמו רנו קליאו 2007 ואופל אסטרה 2005 ששתיהן באזור המאה חמישים אלף קילומטר 

עכשיו ממה שאני זוכר לקליאו מנוע 1.6 עם 110 כוח ולאסטרה מנוע 1.8 עם 125 כוח 

והן שוקלות פחות מרכב סדאן משפחתי מן הסתם ככה שהן נשמעות הרבה יותר חזקות 

השאלה אם באמת הסטיגמה על מותגים כמו אופל ורנו לגבי אמינות נכונה ושכדאי להתרחק 

או שאין ממה לפחד ומדובר בקיבעון של ישראלים שלא מבינים פשוט 

פורסם

אתה באמת מאמין שרכב משומש שמחירו 10K שקל עם עבר "קרבי" לא ידוע יהיה אמין?

מכל מה שכתבת, מה שאתה מחפש זה רכב "חזק" ולאור הנסועה שאתה מתכנן לו הכיוון צריך להיות דיזל.

במקרה הזה דיזלים של רנו בהחלט יכולים לבוא בחשבון. 

אשאיר למנוסים ממני בדיזלים לתת לך את ההמלצות המתאימות.

https://www.yad2.co.il/s/c/c8nx1yom

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

דיזל ב10 אלף יהיה הרבה כאב ראש.

הקליאו לא מטוס, יש לה גיר 4 הילוכים שמסרס את הביצועים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 20 דקות, yulianx כתב:

דיזל ב10 אלף יהיה הרבה כאב ראש.

הקליאו לא מטוס, יש לה גיר 4 הילוכים שמסרס את הביצועים.

שתיהן בנזין אוטומט

פורסם

אנחנו נסענו בזמנו בעליות של חיפה על איביזה 1.4 ידנית והיא היתה בסדר. 
אם ידני בא בחשבון הייתי שוקל את זה.
חייב אוטומט?
הנה פוקוס 2.0 
https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=43&model=330&subModel=21466,21463
לא יודע בדיוק איך האמינות שלה אבל יש לפוקוס קבוצת ווטסאפ, אני יכול לקשר אותך ותשאל שם

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

במחיר הזה... רכב עם עוצמה.

דווקא יצא לי לנהוג לא מזמן על מאזדה 6 2008 הדור הראשון עם המנוע החזק ,דווקא רכב חזקק מאוד הוא טס לי בעליות רכב עם המון כח

אבל לאור הנסועה הגבוהה שלך צפה לצריכת דלק גרועה ומטה בכזה רכב.

ולאור הנסיעה הבלאי השוטף פלוס תיקונים.

אולי שווה לך להתמדרן ברכב קצת יותר חדיש פלוס הלוואה או תשלומים שסביר להניח שבקיזוז מחיר הדלק ועליות אחזקה תצא יותר זול חודשית בעלות הכללית של אחזקת הרכב.

ואל תשכח "הזול הוא היקר".....

• תוכן חדש...